fbpixel

Search icon
Search
H πιο δελεαστική παραμονή Χριστουγέννων σε ένα 5* ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης
MAGAZINE

H πιο δελεαστική παραμονή Χριστουγέννων σε ένα 5* ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Στο Mediterranean Palace ζωντανεύει η μαγεία των γιορτών


Στην ατμόσφαιρα επικρατεί ήδη η χαρακτηριστική μυρωδιά, που συνοδεύει για χρόνια τις ημέρες και τις νύχτες μας, σε αυτήν τη μαγική εποχή του χρόνου. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και τα ακολουθεί μια συνολική αίσθηση κατάνυξης που προσδίδουν σε κάθε καρδιά. Σκεπτόμενη τα παραπάνω η αεικίνητη ομάδα του Mediterranean Palace, μας βάζει και πάλι στο απόλυτο γιορτινό mood, προσφέροντάς μας αυτό που πάντα επιθυμούσαμε γι' αυτές τις ημέρες. Υπέροχες προτάσεις εκλεκτών γεύσεων, σε ένα γεμάτο εορταστικό τραπέζι με τους αγαπημένους μας κοντά. Άλλωστε, η μαγεία χωράει παντού: σε μια στιγμή, μια εικόνα, μια γεύση δυνατή.

Και τώρα, είναι λες κι όλη η μαγεία του κόσμου θέλει να βγει στην επιφάνεια. Με τόση, κι άλλη τόση, μαγεία έντυσαν οι άνθρωποι του 5άστερου ξενοδοχείου την πιο ωραία εορταστική περίοδο του χρόνου. Μπήκε χρώμα, λάμψη, οι χώροι στολίστηκαν. Στήθηκαν εκπληκτικά μενού, μεγαλοπρεπή ρεβεγιόν. Όσο γι’ αυτήν τη θέα τους στο Λιμάνι, έχει άλλη χάρη αυτήν την εποχή... ίσως πιο σαγηνευτική από ποτέ!

Grand Gala Réveillons

ny.jpg

Οι παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχουν αίγλη κι επίγευση 5*. Δύο βραδιές μοναδικές, μ’ ένα πολυτελές μουσικό setting για φίλους εκλεκτούς, βρίσκονται στα σκαριά. Οι κουζίνες υπ’ ατμόν. Στο τιμόνι τους, ο executive chef Bασίλης Τσόντζος μαζί με τον pastry chef Κυριάκο Νικολαΐδη και την ομάδα τους ετοιμάζουν ένα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό, γαστρονομικό καρέ, από γεύσεις που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους.

A Featherable Stay

ch1.jpg

Από τις 26 με 28 Δεκεμβρίου: «Διανυκτέρευση & δείπνο». Το εορταστικό αυτό combo σχεδιάστηκε για εσάς που λατρεύετε την εμπειρία του exclusive hoteling. Η φιλοσοφία; Έπειτα από κάθε festive event επιζητάμε χαλάρωση, τόνωση, ευεξία. Γι’ αυτό η εμπειρία της διαμονής θα ολοκληρώνεται μ’ ένα ραντεβού για massage, αλλά και χρήση του πολυτελούς Bonsai Lagoon & Spa.

Mediterranean Palace at home

ny1.jpg
ch3.jpg

Η συνταγή που ήδη έχει αγαπηθεί από πολλούς Θεσσαλονικείς προσφέρεται σε εκλεκτά κουτάκια 5*. Φέτος, για δεύτερη χρονιά, η ομάδα των σεφ έβαλε ξανά «μπρος» την κουζίνα της, για να φτάσουν γεύσεις εκλεκτές και πάλι στο τραπέζι μας. Συμβάλλοντας στην προετοιμασία του φετινού σας οικογενειακού τραπεζιού, έρχεται πιο κοντά σε εσάς και τους αγαπημένους σας, δίνοντάς σας πρόσβαση στις καλύτερες fine dining επιλογές!

Info: 3, Σαλαμίνος str, Tηλ.: 231 124 0400, www.mediterranean-palace.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021