fbpixel

Search icon
Search
H παρουσίαση La DoubleJ στο Milan Fashion Week είχε «θεραπευτικό» χαρακτήρα
FASHION NEWS

H παρουσίαση La DoubleJ στο Milan Fashion Week είχε «θεραπευτικό» χαρακτήρα

Με μια σειρά από healers της J. J. Martin


Συνδυάζοντας πάντα το sartorial και το πνευματικό, η La DoubleJ μετέτρεψε την παραδοσιακή παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου σε πύλη ανώτερης συνείδησης, με τη νέα Spring '25 Collection τoυ brand με επίκεντρο μια τεράστια ιερή γεωμετρική εγκατάσταση που δημιουργήθηκε με τον τοπικό καλλιτέχνη JoAnn Tan, στο εκπληκτικό Centro. Filologico στην ιταλική πόλη. Αυτός ο σταθμός υψηλής δόνησης δημιούργησε το σκηνικό για ένα 5άωρο ενεργειακό λουτρό που περιλαμβάνει συνεδρίες από αρκετούς από τους πιο αγαπημένους θεραπευτές  - ηχητική θεραπεία, τσιγκόνγκ και ψαλμωδίες μάντρας - στις οποίες προσκλήθηκαν οι επισκέπτες να συμμετέχουν όπως ήθελαν. 

6c3a0414ldj-ss25-press-presentation-by-cristina-troisi-CTFhS.jpg

Εκτός από την παρουσίαση των νεότερων πολυτελών designs του οίκου, το show ύμνησε την κυκλοφορία του "The Sisterhood", του κοινοτικού κοντέινερ της La DoubleJ για ιδιαίτερες πρακτικές που προκαλούν κραδασμούς κι έντονες εμπειρίες, προσφέροντας στα μέλη πρόσβαση στην προσωπική κοινότητα θεραπευτών και δασκάλων της J.J. Martin.

6c3a0564ldj-ss25-press-presentation-by-cristina-troisi-hm2Qd.jpg

Έχοντας συγκεντρώσει μια τεράστια, παγκόσμια οικογένεια θεραπευτών στο πνευματικό της ταξίδι, η J.J. έφερε πέντε από τους πιο έμπιστους δασκάλους της στο Μιλάνο για να συνδεθούν και να συνεργαστούν σε μοναδικές πρακτικές, ώστε να δημιουργήσουν ένα ειδικό ηχοθεραπευτικό «κουκούλι» μακριά από το χάος της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Η σειρά περιελάμβανε την Sound Healer Harriet Emily με έδρα το Λονδίνο, τον Qigong Master Per Van Spall από το Μπαλί, τον διεθνή Spirit Guide και το Shamanic Sound & Light Channel Lelama Sjamar, την Italian Sound Healer and Reiki Master Cecilia Cortes και την Mystic High Priestess & Medical Qigong Master Deirdre Kennedy, D.C.E.M.

6c3a0548ldj-ss25-press-presentation-by-cristina-troisi-L7uNO.jpg

Ταγμένη στην αποστολή του "Raise Your Vibration", η La DoubleJ φιλοξενεί πνευματικές και ενεργειακές εκδηλώσεις για περισσότερα από τέσσερα χρόνια τώρα - από το Instagram Lives της J.J. σε συνεργασία με την πνευματική της κοινότητα, έως τα -περισσότερα από 100- wellness events που πραγματοποιούνται στο Milan Store's Sacred Grotta, στους αμέτρητους διαλογισμούς σε σπήλαια, τα διάσημα sound baths της, τα μαθήματα yoga και τις εκστατικές συνεδρίες χορού που συνδυάζονται σε κάθε εκδήλωση και παρουσίασή της σε όλο τον κόσμο. 

6c3a0510ldj-ss25-press-presentation-by-cristina-troisi-MGhNa.jpg

Το συγκεκριμένο event σηματοδοτεί τη δέσμευση του οίκου να ενεργοποιήσει την ανώτερη συνείδηση ​​της κοινότητάς της με την κυκλοφορία του "The Sisterhood", τα μέλη του οποίου θα αποκτήσουν πρόσβαση στο προσωπικό πνευματικό rolodex της J.J. με ανθρώπους, μέρη και πράγματα, μια επιμελημένη συλλογή ψηφιακών πρακτικών από την κοινότητα των θεραπευτών της και ενημερώσεις για όλες τις παγκόσμιες εμπειρίες. Τα μέλη θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνδεθούν με τις Big Sisters, τον στενό κύκλο των πνευματικών συμβούλων για το "The Sisterhood", συμπεριλαμβανομένων των Deirdre Kennedy και Harriet Emily που και οι δύο φιλοξενήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

6c3a0468ldj-ss25-press-presentation-by-cristina-troisi-dnMHL.jpg

Οι οκτώ Big Sisters χρησιμεύουν ως πρεσβευτές που ανυψώνουν την ενέργεια για το "The Sisterhood", δημιουργώντας αποκλειστικές πρακτικές για την κοινότητα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, προσφέροντας στα μέλη την ευκαιρία για εμπειρίες ένας προς έναν. Από την sound healing έως την πολυδιάστατη Yoga Nidra και πολλά άλλα, κάθε Big Sister έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη χαρά της επέκτασης της κοινότητάς και προσφέρει μια μοναδική και δυναμική προσέγγιση σε θεραπευτικές μεθόδους.