fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Η νέα συνεργασία της Shakira με το πιο fun, καλοκαιρινό fashion brand

Η Ipanema παρουσιάζει τα νέα shoe designs για το καλοκαίρι του 2024, μαζί με τη διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια και επιχειρηματία


Η νέα συνεργασία της Shakira με το πιο fun, καλοκαιρινό fashion brand

Οι fashion συνεργασίες μεταξύ brands και A-listers πάντα προκαλούν ενθουσιασμό, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα είδωλο της pop κουλτούρας βάζει την υπογραφή του σε μια brand new συλλογή που θα μας συνοδεύει παντού το καλοκαίρι. 

Η Ipanema είναι χρόνιος σύμμαχος των πιο ξέγνοιαστων summer days με τις αυθεντικές σαγιονάρες απευθείας από τη Βραζιλία που έχει μετατραπεί στο it item και είναι εδώ για να ανανεώσει τα βήματά σας. Διαχρονικά και απαραίτητα, τα σανδάλια και τα flip-flops δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμία fashion-conscious γκαρνταρόμπα.

grendene-2024-205x2852.jpg

Το αγαπημένο fashion brand ανακοινώνει μια μοναδική συνεργασία με μια από τις πιο διάσημες γυναίκες της pop σκηνής, τη Shakira, η οποία θα είναι το πρόσωπο του οίκου υποδημάτων, συμμετέχοντας σε μία αποκλειστική παγκόσμια καμπάνια. Εκτός από τη μοναδική της φωνή, τις αξέχαστες επιτυχίες της και τις εντυπωσιακές χορευτικές της κινήσεις, η super star είναι επίσης γνωστή για την επιχειρηματική και φιλανθρωπική της δράση, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες της Ipanema. 

painel-2-ipa-shakira.jpg

Ζήστε, λοιπόν, το καλοκαίρι σε χορευτικούς ρυθμούς και ξεσηκωτικές φιγούρες, ακολουθώντας τα βήματα της Shakira. Η πλούσια collection περιλαμβάνει μονόχρωμες σαγιονάρες, αλλά και ζευγάρια με ιδιαίτερα prints, εντυπωσιακές διχρωμίες, πρωτότυπους σχεδιασμούς, καινούργιες φόρμες και σύγχρονα υλικά. Ανακαλύψτε ποικιλία από χαμηλά flip flops, σαγιονάρες με φάσα αλλά και σχέδια με ψηλότερες σόλες, και φυσικά πολλά πέδιλα για όλες τις ώρες.

painel-4-ipa-shakira.jpg

Εκτός αυτού, οι χρωματικές επιλογές είναι επίσης πολλές και όλες μοναδικές από έντονα και φλούο χρώματα όπως φουξ, λιλά, λάϊμ, βεραμάν, πετρόλ, έως και πιο nude, του χαλκού, μπεζ και του διαχρονικού μαύρου. Γιορτάστε τη θηλυκότητα μέσα από τη μόδα όπως την ορίζει φέτος η Shakira, η οποία μέσα από το καλλιτεχνικό της ταλέντο, προωθεί και την γυναικεία επιχειρηματικότητα και ενδυνάμωση.

grendene-2024-205x285cm-cropped.jpg
ipanema-11.jpg

Our styling tips!

Εκτός της παραλίας φέτος επιλέγουμε τα άνετα flip flops και slides και στην πόλη, καθώς έχουν πάρει το stamp of approval από τις αγαπημένες μας fashionistas. Μπορούν να δώσουν αυτό το χαλαρό, summer-y twist σε κάθε laid back σύνολο - διατηρώντας σας ταυτόχρονα απόλυτα άνετες. Φορέστε τες, λοιπόν, από την παραλία με τα αγαπημένα σας beachwear σύνολα, μέχρι την πόλη με ένα flowy midi dress ή ένα λινό σετ. Αν είστε fan των πιο minimal look, επιλέξετε ένα neutral xρώμα, καθώς θα μπορείτε να τις φορέσετε με κάθε σας capsule outfit. Σε περίπτωση, όμως, που επιλέξετε ένα bold χρώμα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και ως το statement piece σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο outfit.

Αναζητήστε την νέα collection Ιpanema και απολαύστε ένα εξωτικό καλοκαίρι!

1

Navy Blue Flip Flops

Ipanema SEE MORE

2

Sandals with Details

Ipanema SEE MORE

3

Two-tone Flip Flops

Ipanema SEE MORE

4

Platform Sandals

Ipanema SEE MORE

5

Lilac Flip Flops

Ipanema SEE MORE

6

Printed Flip Flops

Ipanema SEE MORE

Info

Official Site: www.adamsshoes.gr

Facebook: www.facebook.com/ipanema.greece

Instagram: @ipanema.greece

Youtubeyoutu.be/ED62J9g_9xQ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα 210 9024435

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Κύπρος 357 22 346151