fbpixel

Search icon
Search
Η νέα pop up boutique του οίκου Louis Vuitton μας ταξιδεύει στην πολυτέλεια της λίμνης Κόμο
DESIGN NEWS

Η νέα pop up boutique του οίκου Louis Vuitton μας ταξιδεύει στην πολυτέλεια της λίμνης Κόμο

Προσφέροντας τις τελευταίες καλοκαιρινές συλλογές του γαλλικού fashion house


Αυτό το καλοκαίρι, ο Louis Vuitton ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μια μαγική απόβαση στη Λομβαρδία, και πιο συγκεκριμένα στις όχθες της λίμνης Κόμο, όπου θα βρίσκεται το διεθνές brand για τους επόμενους μήνες. Η νέα pop up boutique του γαλλικού οίκου πήρε σάρκα και οστά ως μέρος του διάσημου ξενοδοχείου Villa d 'Este, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 1873 και έχει αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο κυρίως στα κινηματογραφικά αριστουργήματα του Alfred Hitchcock. 

3-1VYXB.jpg

Στο νέο Louis Vuitton store επικρατεί η μινιμαλιστική διακόσμηση, η οποία μάλιστα είναι εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις των χρωμάτων του ουρανού του Κόμο - από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Στην πολυτελή boutique, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ready-to-wear εντυπωσιακές συλλογές του διάσημου fashion house. Με όλες τις επιλογές από μοναδικά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ταξιδιωτικών τσαντών -οι iconic βαλίτσες του οίκου δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν τα πιο hot designs στα παπούτσια, αρώματα και διάφορα κομμάτια από τη συλλογή Objets Nomades, σχεδιασμένη σε συνεργασία με διάσημους καλλιτέχνες, του Louis Vuitton.

La dolce vita is calling

6-cdWoI.jpg

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε, ότι από τη μία πλευρά, ο χώρος που προορίζεται για τις γυναικείες συλλογές, έργα του creative director του οίκου, Nicolas Ghesquière, ξεχωρίζει για την ανάδειξη διαφόρων αποχρώσεων από ζεστούς τόνους, όπως το ροζ μέχρι το εμβληματικό πορτοκαλί Louis Vuitton. Από την άλλη, η ολοκαίνουρια ανδρική κολεξιόν του fashion house που σχεδιάστηκε από τον Virgil Abloh, καλλιτεχνικό διευθυντή των ανδρικών ready-to-wear κομματιών, διακρίνεται από απαλούς, μπλε τόνους χρωμάτων, που φέρνουν στο νου το χρώμα της λίμνης που γειτνιάζει με την ιδιαίτερη boutique.

About the collections

5-mdHPn.jpg
4-xzsGh.jpg

Επίσης, για όσους δηλώνουν λάτρεις της μόδας, στον χώρο μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις τελευταίες exclusive capsule collections με την υπογραφή Louis Vuitton και ιδίως τη καλοκαιρινή συλλογή "Summer by the pool", η οποία αποτελείται από κομμάτια εμπνευσμένα το πνεύμα της summer season, όπως ένα μπικίνι με το μονόγραμμα του οίκου, crop tops σε έντονα χρώματα, αλλά κι εντυπωσιακά tie die αξεσουάρ. Aκόμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πρόσβαση και στη δεύτερη σε σειρά caspule συλλογή που δημιούργησε ο γνωστός οίκος με τον Εθνικό Σύνδεσμο Μπάσκετ (National Basketball Association), η οποία περιλαμβάνει μια σειρά αθλητικών ενδυμάτων, που συνδυάζουν την ποπ κουλτούρα με τη Χρυσή εποχή του μπάσκετ.