fbpixel

Search icon
Search
Η μεγάλη γιορτή της Orange σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γεμάτη μοναδικές στιγμές και πολλή συγκίνηση
PEOPLE & MOMENTS

Η μεγάλη γιορτή της Orange σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γεμάτη μοναδικές στιγμές και πολλή συγκίνηση

Η Orange Advertising συμπλήρωσε 33 χρόνια εξαιρετικής πορείας


Μια μεγάλη γιορτή σε δύο πόλεις, γεμάτη μοναδικές στιγμές και πολλή συγκίνηση η Orange Advertising, μια εταιρία με μεγάλη πορεία στη διαφήμιση και την επικοινωνία, γιόρτασε τα 33 χρόνια λειτουργίας της με δύο εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki, ενώ στην Αθήνα στο Delta Restaurant, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Δύο υπέρλαμπρες γιορτές με μοναδικό στολισμό που επιμελήθηκε ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος από την MR.CO δίνοντας έναν glam festive τόνο στους χώρους. Η γαστρονομία των δύο εκδηλώσεων είχε την υπογραφή δύο βραβευμένων σεφ, του Απόστολου Αλτάνη στη Θεσσαλονίκη και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στην Αθήνα, αφήνοντας την πιο ξεχωριστή γεύση σε όλους τους καλεσμένους. 

287713.jpg
Δέσποινα Πορτοκάλη, Γαληνός Γιαγλής

Oικοδεσπότες η Δέσποινα Πορτοκάλη και ο Γαληνός Γιαγλής, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους με πολλή συγκίνηση και χαρά και μοιράστηκαν την πορεία των 33 αυτών χρόνων. Μία πορεία που επιγραμματικά αποτυπώθηκε σε ένα επετειακό video, σε σκηνοθεσία της Μέμης Κούπας, και αποτέλεσε την ιδανική έναρξη για μία προσωπική κατάθεση ψυχής από την Δέσποινα Πορτοκάλη. Η Founder & Managing Director της Orange Advertising, διέγραψε μια λαμπρή πορεία στο χώρο της επικοινωνίας, πρωτοπορώντας ως γυναίκα-επικεφαλής της μακροβιότερης ελληνικής διαφημιστικής εταιρείας. Στηρίζοντας ενεργά τη βιώσιμη ανάπτυξη και πιστεύοντας στη δύναμη των ανθρώπων, εγγυήθηκε την επιτυχημένη αυτή πορεία και συνεχίζει να υπηρετεί το ίδιο όραμα από την αρχή μέχρι σήμερα. Μια πορεία που σήμερα συνεχίζεται και από τη δεύτερη γενιά, τον γιο της Γαληνό Γιαγλή, ο οποίος έχει φέρει νέα πνοή και νέα δυναμική στη digital επικοινωνία και γράφει ήδη με τον όμιλο της Orange Click Media, το δικό του μεγάλο κεφάλαιο.

287708.jpg
Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Γαληνός Γιαγλής, Δέσποινα Πορτοκάλη, Σταύρος Καλαφάτης & Δημήτρης Κούβελας

Όπως δήλωσε «Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη χημικός και γνώρισα τη χημεία των ενώσεων, αλλά κατάλαβα ότι αυτό που πραγματικά με γεμίζει είναι η χημεία των ανθρώπων. Η χημεία των μηνυμάτων, των συναισθημάτων και των εμπειριών. Αυτό είναι η διαφήμιση και αυτόν τον δρόμο επέλεξα τελικά. Αυτόν υπηρετώ με πάθος εδώ και 33 χρόνια. Γιατί για μένα η διαφήμιση δεν είναι επάγγελμα, είναι πάθος. Είναι τρόπος ζωής με ήθος, αξίες, εντιμότητα, συνέπεια και συνέχεια». 

H Orange Advertising ξεκίνησε το 1989 από τη Θεσσαλονίκη, για να συνεχιστεί αμέσως και στην Αθήνα, ενώ το πλούσιο portfolio της περιλαμβάνει κορυφαία brands από τον χώρο της βιομηχανίας, των τροφίμων και ποτών, του entertainment, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και της μόδας, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες από όλο το φάσμα της αγοράς. 

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Γαληνός Γιαγλής & Δέσποινα Πορτοκάλη
Φωτογραφία: Studio Dimitris Panoulis, Notis Stamatelos