fbpixel

Search icon
Search
DESIGN NEWS

H La DoubleJ συνεργάζεται με τη Ladurée για μια νέα teapot συλλογή και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό

Eξερευνήστε τα must-have items της joyful κολεξιόν


H La DoubleJ συνεργάζεται με τη Ladurée για μια νέα teapot συλλογή και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό

Κομψή και αυτοδημιούργητη, η ταλαντούχα σχεδιάστρια από το Μιλάνο, JJ Martin, γνωστή για τα χαρούμενα και έντονα prints της, μάς εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντας την πιο hot συνεργασία της άνοιξης. Το οίκος της, La DoubleJ συνεργάζεται με τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία Ladurée, που ξεχωρίζουν για τα θεϊκά macarons τους και αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό. Μια ιδιαίτερα φινετσάτη σειρά από teapot Ιταλικής πορσελάνης, δύο tote bags, καθώς και μια φανταστική ποδιά γεμάτη με τα χρώματα της άνοιξης κι εντυπωσιακά λουλούδια.  

laduree.jpg
JJ Martin


Η συγγραφέας που ακολούθησε τον δρόμο του σχεδιασμού και καθιέρωσε το δικό της brand, La DoubleJ, αναφέρει ότι η πανδημία υπήρξε κάτι σαν «ευλογία» για τη δημιουργικότητά της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκε να καθίσει σπίτι και να αφιερώσει χρόνο σε κάτι που πραγματικά την κάνει χαρούμενη, το design. Μετά λοιπόν, από έναν πνευματικό, αλλά δημιουργικό «οργασμό» προέκυψε η νέα hot collab της, με το διάσημο la maison Ladurée, αποτελούμενη από 12 κομμάτια που ξετρελαίνουν τους λάτρεις των εμπνευσμένων home design κολεξιόν.

Είναι η πρώτη φορά που η Ιταλίδα σχεδιάστρια ενώνει τις δυνάμεις της με ένα γαλλικό brand, ενώ βρίσκει αυτήν την ολοκαίνουρια συνεργασία ως αφορμή για τη δημιουργία μιας κολεξιόν που ξεχωρίζει για τη γαλλικής κομψότητα και τη χαρακτηριστική ιταλική αισθητική. Μάλιστα, η νέα συλλογή φαίνεται πως κυκλοφόρησε on time για την Ημέρα της Μητέρας, κάνοντας τα αντικείμενα της μια τέλεια πρόταση για δώρο. 

About the collection

55-Wy3r6.jpg


Η κολεξιόν περιλαμβάνει το πρώτο τσαγιερό της La DoubleJ, αποκλειστικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με λεπτή πορσελάνη από τους Ιταλούς κατασκευαστές Ancap, ένα μεγάλο φλιτζάνι τσαγιού και συνοδευτικά πιάτα, καθώς κι ένα εκπληκτικό πορσελάνινο βάζο, που διαθέτη την ιδανική μορφή για να αποθηκεύει macarons.

Τα μοτίβα τους αξιοποιούν την πνευματική πρακτική της Martin, εξερευνώντας τα θέματα μητρότητας, γονιμότητας και την έννοια της «Ιερής Γυναίκας», καθώς διατίθενται σε παστέλ ροζ και πράσινες φιστικί αποχρώσεις, που χαρακτηριστικά «ντύνουν» τη signature συσκευασία της Ladurée. Η ίδια θέλησε για ακόμη μια φορά να αναπτύξει την θηλυκή της ενέργεια και να δημιουργήσει σχέδια που εξυμνούν την αφθονία που προκύπτει από όλες της έννοιες της αναγέννησης, που ξεκινούν αρχικά από την Μητέρα όλων μας, τη Μητέρα Γη. 

aa-yjBYc.jpg


Έτσι λοιπόν, ολόκληρη η συλλογή εμπνέεται από το print, "Tree Of Life", ένα πρωτότυπο έργο τέχνης δια χειρός της La DoubleJ που «ζωντανεύει» στη βαμβακερή ποδιά της συλλογής, τις τσάντες tote και τα τυπωμένα κουτιά ζαχαροπλαστικής που φιλοξενούν το σετ από το πολυσυζητημένο σερβίτσιο και τα macarons Ladurée.

Η κολεξιόν διαθέτει επίσης έξι από τα αγαπημένα πιάτα για επιδόρπιο του οίκου με νέα prints στα οποία παρουσιάζονται: μια πεταλούδα που συμβολίζει την αναγέννηση, ένα υφαντό μοτίβο που συμβολίζει τον ιερό θηλυκό κύκλο, ένα εκρηκτικό τριαντάφυλλο που αναδεικνύει τον σπόρο της ζωής και φυσικά, το πρόσωπο μιας μητέρας που κοιμάται. 

la-duree.jpg


Παρακάτω ανακαλύψτε τα μοναδικά items της συλλογής και φυσικά φροντίστε να ακολουθήσετε τη συμβουλή της ίδιας της Martin, η οποία μάς παρακαλάει να μην πετάξουμε την όμορφη συσκευασία τους, αλλά να την κρατήσουμε ως αποθηκευτικό χώρο αξεσουάρ στη ντουλάπα μας, ώστε κάθε φορά που θα τη βλέπουμε να μάς θυμίζει ότι είμαστε μετασχηματιστικά, πολυδιάστατα όντα.

1

Teapot

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

2

Goodie Jar

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

3

The Big Mama Cup And Saucer

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

4

Dessert Plates

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

5

Dessert Plates

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

6

Dessert Plates

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

7

Dessert Plates

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

8

White Tote Bag

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

9

Pink Tote Bag

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE

10

Aprons

LaDoubleJ x Ladurée BUY HERE