fbpixel

Search icon
Search
H Kendall Jenner γίνεται η νέα creative director του πολυτελούς e-shop FWRD
FASHION NEWS

H Kendall Jenner γίνεται η νέα creative director του πολυτελούς e-shop FWRD

Όλα τα hot right now νέα στον χώρο της μόδας που μας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες


Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και ήδη τα μεγαλύτερα brands και οι A-list celebrities μάς προετοιμάζουν για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, που αφορούν στην παρουσία τους στον χώρο της μόδας. Με τον ανταγωνισμό να «χτυπάει κόκκινο» και τη βιομηχανία να προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύψει τρόπους για να πρωτοπορεί και να εναρμονίζεται με την επικαιρότητα, ονόματα που έχουμε συνδέσει άρρηκτα με τη μόδα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον χειμώνα που έρχεται.

Παρακάτω, όλα τα τελευταία νέα από τον fashion world που αξίζουν την προσοχή μας!

Kendall Jenner X FWRD

kendall-jenner-fwrd-creative-director-01.jpg

Άκρως επιδραστική και πάντα εντυπωσιακή, η Kendall Jenner έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα supermodels, ενώ διαρκώς βρίσκεται on top χάρη στις συνεργασίες και τις απίστευτες fashion campaigns όπου πρωταγωνιστεί. Αυτήν τη φορά, το 25χρονο μοντέλο μάς εκπλήσσει με την ανακοίνωση πως γίνεται η νέα creative director του διάσημου και πολυτελούς e-shop FWRD.

«Αντιμετωπίζω αυτήν την τόσο σημαντική θέση σαν μια ευκαιρία να αποδείξω όσα έμαθα από τον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με εταιρίες και διάσημους designers με σκοπό να φέρω εις πέρας αυτό το project, που να είναι ένα παραπάνω βήμα στο όλο ταξίδι μου στη μόδα», αποκαλύπτει η ίδια.

Όπως μαθαίνουμε, ως creative director, η Kendall θα αποφασίζει για την εικόνα και την αισθητική που θα ακολουθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και θα επιλέγει για τα κομμάτια και τους designers που θα φιλοξενούνται σε αυτό οι δημιουργίες τους. Στην online shop μπορεί κανείς να βρει luxury κομμάτια γνωστών οίκων, όπως Burberry, Saint Laurent, Off-White και Balenciaga.

Savage X Fenty Vol. 3

img.png

Μερικές ημέρες πριν, η Rihanna ανακοίνωσε το τρίτο Savage X Fenty virtual fashion show της εταιρείας πολυτελώς εσωρούχων της. Μέσω του teaser video που η ίδια η RiRi δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ένα άκρως sexy film που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας, σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει η billionaire στις δύο προηγούμενες παρουσιάσεις των συλλογών της.

Το brand υπόσχεται ένα cast γεμάτο stars με πολλή μουσική, performances, χορό και μόδα. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός πως για ακόμα μια φορά, το show θα θέσει στο επίκεντρο το body positivity, καθώς και το δικαίωμα των γυναικών να αισθάνονται sexy και δυναμικές μέσα στο σώμα τους -όποιο κι αν είναι αυτό.

Το show θα προβληθεί στις 24 Σεπτεμβρίου μέσα από το Amaron Prime Video.

Heron Preston X Mercedes-Benz

concept-collection-von-heron-preston-und-mercedes-benz-202651.jpg

Ο Αμερικανός artist Heron Preston, που έχει συνεργαστεί με δημοφιλή brands -όπως η Off-White και η Nike-, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Mercedes-Benz, με την οποία κυκλοφορούν από κοινού μια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ από ανακυκλωμένους αερόσακους.

Βασισμένοι στο re-design και στη σημασία που έχει η ανακύκλωση στη σημερινή εποχή, δημιούργησαν γυναικεία αλλά και ανδρικά κομμάτια που αποπνέουν έντονα το φουτουριστικό στοιχείο και μοιάζουν περισσότερο με ρούχα εργασίας. «Η κοινή αξία μεταξύ της Mercedes-Benz και του δικού μου σχεδιαστικού ενδιαφέροντος είναι η μείωση του αντίκτυπού μας στον πλανήτη. Η ανακύκλωση και η προώθηση της βιωσιμότητας ήταν οι πρώτες μου προσεγγίσεις στον σχεδιασμό, από το ξεκίνημά μου στον χώρο της μόδας», δήλωσε ο Preston.

Τα ιδιαίτερα items της collection θα είναι διαθέσιμα από τις 10 Σεπτεμβρίου στην παγκόσμια πλατφόρμα GOAT.