fbpixel

Search icon
Search
H καλοκαιρινή αυλή που γίνεται σημείο συνάντησης εδώ και χρόνια για τους Θεσσαλονικείς
MAGAZINE

H καλοκαιρινή αυλή που γίνεται σημείο συνάντησης εδώ και χρόνια για τους Θεσσαλονικείς

Στο Cin Cin ξεκινάμε με καφέ και brunch και συνεχίζουμε με υπέροχες μεσογειακές γεύσεις συνοδεία των πιο δροσιστικών signature cocktails


Στο πιο αγαπημένο barless bar της Θεσσαλονίκης, το Cin Cin, μπορείτε από το πρωί να απολαύσετε τον καφέ σας μαζί με ένα γευστικό brunch και να συνεχίσετε με υπέροχες μεσογειακές γεύσεις συνοδεία των πιο δροσιστικών signature cocktails το βράδυ. Το ανανεωμένο μενού «παντρεύει» τις πιο γευστικές κουζίνες του κόσμου, δίνοντας έμφαση στη Μεσόγειο, και ιδιαίτερα στα ελληνικά τυριά και αλλαντικά. Όλα τα πιάτα του -ακόμη και οι σαλάτες- έχουν ως βάση φρέσκα λαχανικά, ντομάτα, μελιτζάνα, ελαιόλαδο και υλικά της ελληνικής γης. 

17a7417.jpg

Οι γαστρονομικές προτάσεις του είναι αμέτρητες και επιβεβαιώνουν τη μαγειρική αριστεία του café bar restaurant που επιλέγουμε παραδοσιακά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της Ικτίνου. Από τη δροσερή σαλάτα ντάκο με καρπούζι και το λαχταριστό πεϊνερλί με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα με μίνι κεφτεδάκια και τηγανητό αυγό από ορτύκι, στο μενού θ’ ανακαλύψετε ένα σύνολο εμπνευσμένων επιλογών για κάθε ώρα της μέρας. Επιπλέον, σε αυτό το μοναδικό νεοκλασικό κτίριο, ο χώρος έχει κάτι τροπικό, από Κούβα και Γαλλική Ριβιέρα. 

17a7894.jpg

Εδώ θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, με διάθεση chill out για να βρεθείτε με φίλους ή ακόμη και για ένα business meat-up. Το φιλόξενο περιβάλλον του ξεχωρίζει για την cool αισθητική και τη φρέσκια αύρα του στην οποία θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά. Επιπλέον, η καλοκαιρινή του αυλή γίνεται σημείο συνάντησης που φιλοξενεί εδώ και χρόνια τους Θεσσαλονικείς, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη. Η δημιουργική του ομάδα στην κουζίνα παρουσιάζει το προσεκτικά επιμελημένο εποχιακό μενού του, προσφέροντας μια συνολικά γευστική εμπειρία που θα σας ικανοποιήσει ολοκληρωτικά!

*The Detail: Από το μενού του Cin Cin ξεχωρίζουν το ριζότο με τοπιναμπούρ, σοταρισμένο φιλέτο λαβράκι, τζελ σόγια λεμόνι και τσιπς τοπιναμπούρ, αλλά και ο μαγειρεμένος χοιρινός λαιμός μπρεζέ, με μους μελιτζάνας και αφρό BBQ.

Info: Iκτίνου 22, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 223350, Facebook: cincin.iktinou22, Instagram: @cincin.skg, @trolleyvstrolley, TikTok: @cincin.skg

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024