fbpixel

Search icon
Search
Η FISSLER γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας της μ' ένα pop-up store στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Η FISSLER γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας της μ' ένα pop-up store στη Θεσσαλονίκη

Στο Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου


Οι χύτρες ταχύτητας FISSLER κλείνουν τα 70 χρόνια τους και το γιορτάζουν! Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, μας περιμένουν στο FISSLER pop-up store, στην πλαϊνή είσοδο του Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, για μια μέρα γεμάτη δώρα και μουσική.

H εταιρία που μέσα στα τόσα χρόνια της πορείας της έχει καταφέρει να γίνει κομμάτι κάθε κουζίνας, γιορτάζει την 70ετή παρουσία της.!

High Quality

fissler-kategorie-schnellkochtoepfe.png

Η FISSLER, ο κορυφαίος κατασκευαστής μαγειρικών σκευών της Γερμανίας, από το 1845, γιορτάζει 70 χρόνια μαγειρέματος με χύτρες ταχύτητας. Ήταν το 1953 όταν η FISSLER εφηύρε την πρώτη πολυεπίπεδη βαλβίδα μαγειρέματος, καθιστώντας τη χύτρα ταχύτητας ασφαλή για κάθε νοικοκυριό. Από εκείνη τη μέρα και μετά, οι χύτρες ταχύτητας FISSLER αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κουζίνας σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, πιο επίκαιρες και χρήσιμες από ποτέ, συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις διατροφικές συνήθειες της εποχής. Κατασκευάζονται στη Γερμανία με premium υλικά, και βοηθούν στην εξοικονόμηση του χρόνου μαγειρέματος έως και 70% και της ενέργειας έως και 50%. Και όλα αυτά, με τα φαγητά να διατηρούν τις βιταμίνες τους και την πλούσια γεύση τους. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, για τη FISSLER είναι, απλώς, αυτονόητο.

The Background Story

journal-kochinspiration-1.jpeg

Το 1953 στη Γερμανία, η FISSLER κατασκεύασε για πρώτη φορά χύτρα ταχύτητας και την έκανε ασφαλή για οικιακή χρήση. Aπό την αρχή, δέσμευση για την εταιρία αποτελούσε το πάθος να κάνει το μαγείρεμα μια μοναδική εμπειρία. Εμπνέει καθημερινά με υπέροχα μαγειρικά σκεύη στα οποία μπορείτε να βασίζεστε πραγματικά. Μαγειρικά σκεύη, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την υπευθυνότητα, κατασκευασμένα με βιώσιμο τρόπο απ' όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά, που είναι ασφαλή, εύχρηστα και απόλυτα υγιεινά.

The Anniversary Event

20231129-103833.jpg

Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων, η FISSLER έχει δημιουργήσει ένα pop-up store στην πλαϊνή είσοδο του Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, με σκοπό να αναδείξει την ιστορία της εμβληματικής χύτρας ταχύτητας. Στις 8 Δεκεμβρίου ελάτε να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, να θυμηθούμε τις εμβληματικές χύτρες ταχύτητας FISSLER που υπήρχαν σε κάθε ελληνική κουζίνα και να γνωρίσουμε τις νέες, ακόμα πιο εξελιγμένες σειρές του σήμερα, που προσφέρουν ταχύτητα, οικονομία, ευκολία και νοστιμιά σε κάθε γευστική δημιουργία μας. Για τις γιορτινές στιγμές που μας ενώνουν και τις γευστικές εμπειρίες που μοιραζόμαστε, χύτρες ταχύτητας FISSLER.

Info: Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, 8 Δεκεμβρίου 10:00 - 20:00.