fbpixel

Search icon
Search
Η εντυπωσιακή κατοικία της Catherine Zeta-Jones στη Νέα Υόρκη συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση
INTERIORS

Η εντυπωσιακή κατοικία της Catherine Zeta-Jones στη Νέα Υόρκη συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση

Μέσα στους απίστευτους χώρους της που αποτελούν πηγή έμπνευσης


Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas: Ένα από τα πιο επιδραστικά ζευγάρια της showbiz, που δεν είναι λίγες οι φορές που απασχόλησε τις media πλατφόρμες. Πολυβραβευμένο και πάντα λαμπερό, το iconic couple, παρά τα 25 χρόνια διαφοράς ηλικίας, έχει καταφέρει να διατηρεί έναν ευτυχισμένο γάμο. 

Το ζευγάρι που είχε γνωριστεί στη Γαλλία το 2000 κι έκτοτε απέκτησε δύο παιδιά, κάποια στιγμή ήταν σε διάσταση. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός είχε αγοράσει ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη, όπου έμεινε μέχρι την επανασύνδεσή της με τον σύζυγό της.

Πρόκειται για μια έπαυλη που «κόβει» την ανάσα με το εκπληκτικό design της. Ένα κτίσμα που δίνει την αίσθηση πως βγήκε απευθείας από άλλη εποχή -από μια δεκαετία όπου η αίγλη και η πολυτέλεια πρωταγωνιστούσαν.

baraky-domy-celebrity-slavni-vip.jpeg


Κάποια χρόνια αργότερα, η κατοικία δόθηκε προς πώληση, αφού πρώτα ανακαινίστηκε πλήρως, διατηρώντας ωστόσο αυτήν τη ακαταμάχητη vintage αισθητική που έχει τον τρόπο να μας εμπνέει. Η τιμή του ανερχόταν στα 8 εκατομμύρια δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, το σπίτι είναι μια κατασκευή του 1930 και βρίσκεται στο Bedford της Νέας Υόρκης. Η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του το κάνει να μοιάζει βγαλμένο από το παρελθόν, μιας και περιβάλλεται από μια φάρμα αλόγων και βοσκοτόπια. Το όλο τοπίο είναι πραγματικά συγκλονιστικό κι έχει τον τρόπο να προκαλεί απόλυτη ηρεμία και μια άκρως ρομαντική αίσθηση, που ο καθένας θα ήθελε να βιώσει από κοντά.

Να πούμε στο σημείο αυτό πως το ζευγάρια έχει υπό την ιδιοκτησία του ένα σπίτι στο Manhattan, ένα στην Ουαλία, ένα εξοχικό στο Colorado, ένα στη Majorca κι ένα στις Βερμούδες. Όπως αυτό στο Bedford, έτσι και τα υπόλοιπα είναι σαν να έχουν βγει από παραμύθι.

61749478.jpg


Η ίδια μαγευτική αίσθηση συνεχίζεται και όσο παρατηρούμε και το εσωτερικό του μέσα από το εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό. Τα έντονα χρώματα και οι classy γραμμές κυριαρχούν όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του, δημιουργώντας σκηνικά που παραπέμπουν σε παλάτι.

Η τέχνη είναι παντού αποτυπωμένη -από τους τοίχους μέχρι τις επιφάνειες των επίπλων. Να σημειωθεί πως αποτελείται από έξι κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, γυμναστήριο, spa, εσωτερική πισίνα και μια μεγάλη είσοδο, που αποκαλύπτει από την πρώτη στιγμή το απίστευτο design.

Τα ευρύχωρα σημεία και η πολυτέλεια που αυτά αποπνέουν, δημιουργούν ένα περιβάλλον που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του interior design. Μπορεί ο σχεδιασμός του σπιτιού να μην ξεχωρίζει για τον μοντέρνο χαρακτήρα του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι η πως η λειτουργικότητα και η εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες έχουν τον πρώτο λόγο από γωνιά σε γωνιά.

douglas-catherine-casa-88-kp5-1548x900-at-abc.jpg
Περιηγηθείτε στην gallery & take a tour στους υπέροχους χώρους του σπιτιού!

Πηγή: toptenrealestatedeals.com