fbpixel

Search icon
Search
Η Converse συνεργάζεται με την Isabel Marant, λανσάροντας μία limited edition συλλογή
FASHION NEWS

Η Converse συνεργάζεται με την Isabel Marant, λανσάροντας μία limited edition συλλογή

Κι άλλα νέα από τον χώρο της μόδας


Ο κόσμος της μόδας δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει και να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Νέα πρόσωπα, συνεργασίες αλλά και events κάνουν την εμφάνιση τους και μας συνεπαίρνουν. Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα πιο hot νέα της εβδομάδας!

Converse X Isabel Marant

converse-x-isabel-marant-13.png

Πρόκειται για μία συνεργασία που κάθε fashion lover θα λατρέψει. Το ανεπιτήδευτα γαλλικό στιλ συναντάει συναντάει τις εμβληματικές Converse σιλουέτες και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Η capsule collection προσφέρει τρία διαφορετικά μοντέλα Chuck 70, δίνοντας την ευκαιρία στην σχεδιάστρια να συνδέσει την laid back αισθητική της με την αγάπη της για τα iconic Chucks. Η συλλογή παρουσιάζει έτσι ένα πειραγμένο Chuck 70 που έχει εσωτερικό wedge, ορόσημο στην σχεδιαστική πορεία της Isabel Marant, συνδυάζοντας στο έπακρο το DNA των δυο brands. Η πρώτη συνεργασία της Converse με την Isabel Marant αναδεικνύει βασικά fashion στοιχεία, δημιουργώντας μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια δίχως κανόνες που επικεντρώνεται στο cool Parisian aesthetic.

Η Isabel Marant έχει μια ξεχωριστή οπτική που ακροβατεί ανάμεσα στην υψηλή ραπτική και το casual street wear, με τον αυθορμητισμό, την ανεξαρτησία και την έμφυτη κομψότητα να προσφέρουν στα κομμάτια της μια απόλυτη αίσθηση ελευθερίας – κοινό στοιχείο της με την Converse, ένα brand που έχει χαράξει ιστορία σπάζοντας τους κανόνες. Δύο brand που αδιαμφισβήτητα μπλέκουν την κουλτούρα με το στυλ παρουσιάζουν μια capsule collection ύμνο στο “Effortless Luxury”.

converse-x-isabel-marant-12.png

Στη συλλογή παρουσιάζεται για πρώτη φορά το Chuck 70 wedge ένα Converse με την απαραίτητη δόση νοσταλγίας, ένα μοντέλο που ακολουθεί το De Luxe Wedge, συνδυάζοντας μια κρυφή εσωτερική πλατφόρμα και το clean cut Chuck 70 εξωτερικό. Η σιλουέτα υμνεί το iconic sneaker wedge trend που καθιέρωσε η Isabel Marant το 2010. Την capsule collection συμπληρώνουν τα reimagined hi top και ox Chuck 70 σε μαύρες και κρεμ αποχρώσεις. To launch της συλλογής θα ακολουθήσει η παρουσίαση των Chuck Taylor All Star Wedge και Chuck 70 Wedge τον Οκτώβριο.

Stefano Pilati - ZARA

stefano-pilati-zara-1.webp

Ακόμα μία συνεργασία, η οποία κέντρισε την προσοχή μας είναι αυτή του Ιταλού σχεδιαστή Stefano Pilati με τα ZARA και η οποία θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα.  Η συλλογή θα περι-λαμβάνει 30 εμφανίσεις γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, καθώς επίσης αξεσουάρ, παπούτσια και δερμάτινα είδη. Θα λανσαριστεί με παγκόσμια καμπάνια που θα φωτογραφηθεί από τον Steven Meisel, ενισχύοντας περαιτέρω την προβολή της collection. Για τον περαιτέρω εορτασμό της συνερ-γασίας, θα πραγματοποιηθεί μια απο-κλειστική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Σύμφωνα με το WWD, η Zara επιβεβαίωσε το project, αλλά και τη φωτογράφηση με τον Meisel, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Γνωστός για τις συνεργασίες του με τον Yves Saint Laurent στο Παρίσι και τον Ermenegildo Zegna στο Μιλάνο, τα τελευταία χρόνια ο Pilati έχει αφιερωθεί στο Random Identities, τη συλλογή ανδρικής ένδυσης χωρίς διαχωρισμούς φύλου που επανακυκλοφόρησε πέρυσι.

Η συλλογή σηματοδοτεί την πρώτη ομώνυμη σειρά του Pilati, αναδεικνύοντας την εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών του στη βιομηχανία της μόδας. Γνωστός για την ραπτική του, το εκλεπτυσμένο αθλητικό ένδυμα και τα βραδινά ρούχα, ο Ιταλός σχεδιαστής είναι διάσημος για την επέκταση των ορίων της μόδας, διατηρώντας παράλληλα μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας.

Rihanna - J'adore, Dior!

fireshot-capture-176-dior-jadore-perfume-rihanna-66d0691b81b1ejpg-640639-hipshearstappscom.png

Ο οίκος Dior καλωσορίζει τη Rihanna ως τη νέα μούσα του J’adore. Μια δυναμική γυναίκα, χωρίς περιορισμούς και με ομορφιά που κόβει την ανάσα. Στην καμπάνια του J’adore την απολαμβάνουμε σε μια ιστορία που συναντά το θρυλικό άρωμα, μέσα από τον φακό του μακροχρόνιου φίλου της Steven Klein. Ανάμεσα στις χρυσές αποχρώσεις των Βερσαλλιών, μια ασυμβίβαστη βασίλισσα που μεταμορφώνεται στη λαμπερή ενσάρκωση της θριαμβευτικής θηλυκότητας. Περπατάει μέσα στην Αίθουσα των Καθρεπτών και διασχίζει το Μεγάλο Κανάλι που είναι το δικό της stage, φορώντας το εμβληματικό κολιέ που επανεφευρέθηκε και το φόρεμα της φόρεμα κεντημένο με πούλιες, και τα δύο εμπνευσμένα από τη Maria Grazia Chiuri.

jdr-or-crop-centre-dp-1.jpg

«Το να είσαι το νέο πρόσωπο του J’Adore είναι και τιμή και αποστολή. Αυτό το άρωμα που έχω γνωρίσει και αγαπήσει για τόσο καιρό σημαίνει τόσα πολλά για τις γυναίκες. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να συμμετάσχω σε αυτήν την περιπέτεια και να συνεισφέρω σε αυτήν μέσω του κόσμου μου, της ιστορίας μου, των ριζών μου, καθώς και της δημιουργικότητάς μου και της δικής μου θηλυκότητας», λέει στο WWD η Rihanna, η οποία γράφει ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που έγινε το πρόσωπο της J’Adore.

Ralph Lauren SS25 - New York Fashion Week 

Η Εβδομάδα Μόδας για την σεζόν SS25 ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη. Την αυλαία σήκωσε ο διάσημος οίκος Ralph Laurent σε μία μοναδική τοποθεσία Bridgehampton. Το παρών έδωσε μία σειρά από A-listers, ανάμεσα τους οι Dr. Jill Biden, Jude Law, Laura Dern, Tom Hiddleston και Kacey Musgraves, οι οποίοι παρακολούθησαν από το front row τα νέα σχέδια του οίκου. 

Η μοναδική τοποθεσία γιόρτασε τα αγαπημένα πράγματα του σχεδιαστή, όπως τα άλογα, τα vintage αυτοκίνητα και το Polo Bar -το οποίο αναδημιούργησε πλήρως για την περίσταση- καθώς και την απήχηση που έχει στις διάφορες γενιές (η Christy Turlington-Burns περπάτησε στην πασαρέλα με την κόρη της Gracie Burns), καθώς και, φυσικά, την αγάπη του για τα preppy classics.