fbpixel

Search icon
Search
Η Converse με τον δυνατό παλμό της έδωσε τον ρυθμό στο Glow Fabulous Café που δημιούργησε το περιοδικό GLOW για τους εορτασμούς του Glow 200 Anniversary
PEOPLE & MOMENTS

Η Converse με τον δυνατό παλμό της έδωσε τον ρυθμό στο Glow Fabulous Café που δημιούργησε το περιοδικό GLOW για τους εορτασμούς του Glow 200 Anniversary

Μια στιγμή-ορόσημο για το GLOW Magazine


Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη αποκλειστικά για μία μέρα κι επιφυλάσσοντας μια απροσδόκητα μεγάλη έκπληξη!

glow-200-158-as-D2xDG.jpg

To Glow Fabulous Café άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στις 11:00 πλήθος καλεσμένων του με την εκλεπτυσμένη αισθητική αύρα του να κυριαρχεί παντού στον χώρο. Tο ειδικά σχεδιασμένο GLOW 200 επετειακό illustration «έντυσε» με ευρηματικό τρόπο, όχι μόνο το εσωτερικό και εξωτερικό του café με τις υπερμεγέθεις γραφιστικές εφαρμογές του, αλλά και τις ποδιές του προσωπικού, τους ειδικά για την περίσταση custom-made serving trays, το curated by Glow signature menu καθώς και τα tailor-made επετειακά coffee cups.

glow-200-139-as-3hW2t.jpg
Βερονίκη Χαριτάτου & Μαρία Καλλιτσάντση
image00024-low.jpg
Βασίλης Μουρατίδης & Ηλίας Φωτόπουλος

Στον κεντρικό χώρο του café, ένα επετειακό video με sneak peeks και backstage teasers σε ένα ειδικά διαμορφωμένο mega projection ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τα 200 τεύχη του περιοδικού ως ένα νεύμα στον πολύπλευρο έντυπο κόσμο.

glow-200-182-as.jpg
Μάρα Ταμπάκη & Τατιάνα Παπαδοπούλου
glow-200-137-as-OkHO6.jpg
Ηλίας Φωτόπουλος

Τον παλμό στον χώρο έδωσε η μουσική, που είχε την υπογραφή του iconic Converse brand του all time classic fashion brand Converse, και που παράλληλα λάνσαρε το νέο Converse Cruise και παρουσίασε το Converse Cruise Guide, έναν οδηγό της Θεσσαλονίκης, τον οποίο μοίρασε στο κοινό, με τα favorite spots του brand, ξεκινώντας τη διαδρομή από το one day only experience, Glow Fabulous Café.

glow-200-228-as.jpg

Τα Converse κυριάρχησαν στο χώρο και αποτέλεσαν επιλογή πολλών από των προσκεκλημένων που τα συνδύασαν άψογα με το outfit τους.

glow-200-167-as.jpg

Η γιορτινή ατμόσφαιρα απέκτησε επιπλέον λάμψη με το Glow 200 Anniversary cocktail party, όπου 200 καλεσμένοι βίωσαν την απόλυτη secret εμπειρία. Στην κορύφωση της βραδιάς, η μεγάλη έκπληξη αποκαλύφθηκε με τη ζωντανή παρουσία της ηχηρής προσωπικότητας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους. Ο cover star, Νίκος Αλιάγας, έκανε live την εμφάνισή του, μιλώντας για όσα τον συνδέουν με το GLOW και δίνοντας σε όσους βρίσκονταν στο cocktail party την ευκαιρία να το αποκτήσουν υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

glow-200-051-as-Fi1kF.jpg
To GLOW Magazine Team x Converse Shoes

Δείτε το video:


Φωτογραφίες: Έκτορας Νικολάκης, Pov Studio