fbpixel

Search icon
Search
Η Carolina Herrera θα δωρίσει 7 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της πανδημίας
FASHION NEWS

Η Carolina Herrera θα δωρίσει 7 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της πανδημίας

Η γνωστή σχεδιάστρια μάχεται με κάθε τρόπο ενάντια του κωρονοϊού


Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό ότι άνθρωποι και προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, μάχονται με οποιαδήποτε «όπλα» έχουν στην κατοχή τους ενάντια της πανδημία που έχει πλήξει τον κόσμο των τελευταίο χρόνο και έχει αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητά μας. 

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναφερόμαστε στην Carolina Herrera, η οποία με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη δέσμευση 7 εκατομμυρίων δολαρίων για την παροχή δοκιμών, ιατρικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων, κιτ υγιεινής και ψυχολογικής υποστήριξης σε κοινότητες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο.

71e9f4c901fd4ce19b387a1d78c810fa.jpg

Η φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία, "Carolina Herrera Heart for Hope", χτίστηκε γύρω από ένα από τα πιο αγαπημένα στοιχεία του brand: τη χειροτεχνία. Έτσι, ένα ποσοστό των εσόδων από κάθε τσάντα ή αξεσουάρ της Carolina Herrera που αγοράστηκε από τις 8 Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 θα δοθεί στον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο και θα διανεμηθεί σε 44 χώρες.

«Αυτή είναι η δική μας ευθύνη −να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Πάντα ένιωθα ότι σε περιόδους κρίσεις, δεν μπορούμε να καθόμαστε απαθείς. Οφείλουμε να αναλαμβάνουμε αποφασιστική δράση, ιδίως όταν οι άνθρωποι το έχουν περισσότερο ανάγκη. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό το έργο γιατί επιδεικνύει την αλληλεγγύη και την ανθρώπινη προσέγγιση των πελατών μας, των ομάδων και των φίλων μας, και ελπίζω επίσης να συνεχίσει να εμπνέει περισσότερα τέτοιου είδους έργα καλοσύνης. Μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτόν τον αγώνα μαζί, ως βιομηχανία, ως κοινότητα, ως μια παγκόσμια οικογένεια», δήλωσε η Carolina Herrera, ιδρυτής και παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου μόδας και ομορφιάς με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Αυτή η πλατφόρμα είναι απλώς ένα μέσο για τη γενναιοδωρία των πελατών του οίκου, οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες κοινωνικής δέσμευσης. «Η πρωτοβουλία ανήκει σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν επιλέγοντας τις τσάντες μας, δωρίζοντας ένα μέρος των εσόδων στους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Wes Gordon, Creative Director του οίκου.

8d95e9f3b46b4260ae11e4afeaf0db8c.jpg

Ο Ερυθρός Σταυρός και η Ερυθρά Ημισέληνος καταπολεμούν τη φτώχεια, τις ανισότητες και τις κρίσεις υγείας σε όλο τον κόσμο και οι γενιές εμπειρίας τούς καθιστούν κρίσιμους στον πόλεμο ενάντια στον αντίκτυπο του Covid-19. «Σεβόμαστε το ανιδιοτελές έργο των εθελοντών και των βασικών εργαζομένων στον Ερυθρό Σταυρό και στην Ερυθρά Ημισέληνο. Για εμάς, το να είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε μαζί τους, είναι ένα πραγματικό προνόμιο», δήλωσε η Carolina Adriana Herrera, Beauty Creative Director του brand. «Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθούμε ότι αυτό που συμβάλλουμε ως κοινότητα θα χρησιμοποιηθεί με δίκαιο, ισότιμο και έξυπνο τρόπο.»

«Αυτή η πρωτοβουλία έχει χρησιμεύσει ως κανάλι για τους πελάτες μας να κάνουν τη δική τους συμβολή στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του Covid-19, ενώ ασχολούνται με την κληρονομιά του brand Carolina Herrera με ουσιαστικό τρόπο», πρόσθεσε ο Gordon. «Η χειροτεχνία μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Οι τσάντες Carolina Herrera χρησιμοποιούνται και αγαπιούνται εδώ και χρόνια και αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή μας για δημιουργικότητα, ποιότητα και χειροποίητες τεχνικές. Το να βλέπουμε τη χειροτεχνία μας να τίθεται στην υπηρεσία της κοινότητάς μας είναι μια από τις μεγαλύτερες ανταμοιβές που μπορεί να φανταστεί κανείς».