fbpixel

Search icon
Search
H Adele μίλησε για την ντροπή που αισθάνθηκε όταν τελείωσε ο γάμος της
PEOPLE & MOMENTS

H Adele μίλησε για την ντροπή που αισθάνθηκε όταν τελείωσε ο γάμος της

Στην αποκαλυπτική συνέντευξή της στην Oprah Winfrey


Ως «άλλο άνθρωπο» τη χαρακτήρισαν πολλοί, αλλά με την ίδια αγάπη και αμείωτο το πάθος για τη μουσική. Έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα, η Adele επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, γράφοντας τη δική της ιστορία μέσα από τα εντυπωσιακά covers στη βρετανική και αμερικανική Vogue που θαυμάσαμε πριν από μερικές εβδομάδες.

Η ίδια δε σταματά να μας εκπλήσσει, κάνοντας αλματώδη βήματα προς την επιτυχία και αποδεικνύοντας πόσο αισθητή ήταν η απουσία της από τον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα της μουσικής. Αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην εκπομπή της Oprah Winfrey, όπου γι' άλλη μια φορά τοποθετήθηκε στα θέματα που απασχολούν όλους μας και αφορούν την ίδια, το απόγειο της καριέρας της, το διαζύγιό της που συζητήθηκε όσο λίγα, τη νέα της σχέση, αλλά και το καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της που έχει ξεκινήσει.

Face to face με την Oprah Winfrey

121557027-adeleoprah2.jpg

Έπειτα από έξι χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, η Adele επέστρεψε με το νέο της άλμπουμ "30", το οποίο, όπως και οι υπόλοιποι δίσκοι της, αποτελεί ένα είδος αυτοβιογραφίας της, μέσα από την οποία αφηγείται όλα όσα συνέβησαν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια -με πιο σημαντικό highlight της γέννηση του γιου της.

Η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα κάθισε απέναντι από την Oprah Winfrey στην οποία αποκάλυψε τα πάντα -από τον αλκοολικό πατέρα που την εγκατέλειψε όταν ήταν τριών ετών και ξαναβρέθηκαν πρόσφατα, μέχρι το διαζύγιο, τη μουσική και τη μητρότητα στη ζωή της. Παράλληλα με τη συνέντευξη, προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη συναυλία που έδωσε η τραγουδίστρια στο Αστεροσκοπείο Griffith στο Los Angeles ενώπιον celebrity καλεσμένων, τραγουδώντας παλιές επιτυχίες και τέσσερα κομμάτια από το καινούριο της άλμπουμ.

Η απουσία του αλκοολικού πατέρα της

skynews-adele-new-song-easy-on-me-5547004.jpg

Μιλώντας  για τον πατέρα της και για τη σχέση της μαζί του, η ίδια αποκάλυψε πως ένας κύκλος έκλεισε όταν τον συνάντησε λίγο πριν ο ίδιος φύγει από τη ζωή. «Ήταν η απόλυτη η απουσία του πατέρα από τη ζωή μου… Αλλά τελικά κατάλαβα ότι έφταιγε το αλκοόλ, όχι εκείνος… Το αλκοόλ μου πήρε τον μπαμπά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά με ένα παράπονο να εκφράζεται μέσα από τα λόγια της, αλλά με έντονη τη σιγουριά για την αγάπη που τρέφει για τη μητέρα της.

256182567-268656991944275-7360258807071202760-n.jpg


Μεγαλώνοντας αποκλειστικά και μόνο με τη μητέρα της, έμαθε από πολύ μικρή να αναλαμβάνει ευθύνες και να στέκεται γερά στα πόδια της. Παράλληλα, ανέπτυξε αμυντικούς μηχανισμούς μέσω των οποίων πλήγωνε τους συντρόφους της, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της. Μπορεί η όλη κατάσταση με τον πατέρα της να ήταν δύσκολη για την ίδια, αλλά μπόρεσε κι αντιλήφθηκε πως έπρεπε να εστιάσει στους ανθρώπους που τη γέμιζαν χαρά, παρά τις αμφιβολίες που ένιωθε για οποιονδήποτε την πλησίαζε.

Το διαζύγιο που συζητήθηκε όσο λίγα

adele-and-husband-simon-konecki-relationship-timeline-04.jpg

Το διαζύγιό της από τον Simon Konecki είναι ένα θέμα που απασχολεί τις media πλατφόρμες εδώ και καιρό, γι' αυτό και η ίδια τοποθετείται επί του θέματος ακόμα και σήμερα. Η ίδια, άλλωστε, ένιωσε πως ο γάμος της απέτυχε, όπως αυτός τον γονιών της.

Απογοητευμένη με τον ίδιο της τον εαυτό, είπε πως παρόλο που προσπάθησε να «σώσει» τον γάμο της, δεν τα κατάφερε και το διαζύγιο ήταν ένα επόμενο γεγονός. «Ένιωσα ντροπή τόσο για εμένα την ίδια όσο και για τον γιο μου. Τίποτα δε με τρομάζει περισσότερο απ’ όσα έζησα την τελευταία διετία, πίσω από κλειστές πόρτες».

Το γεγονός ότι σέβεται και αγαπά τον πρώην σύζυγό της δε σημαίνει πως θα μπορούσε να ζήσει άλλο μαζί του, ερωτευμένοι όπως στην αρχή. Μάλιστα, το 2019, μιλώντας με έναν φίλο της, του είχε εκμυστηρευτεί τα εξής: «Δεν είμαι χαρούμενη. Δε ζω, απλά υπάρχω». Μερικούς μήνες αργότερα προχώρησε στην αίτηση διαζυγίου.

121557021-adele-oprah.jpg


Το πιο δύσκολο, όμως, δεν ήταν η απόφαση να χωρίσει, αλλά το να μιλήσει ανοιχτά -με τρόπο- στον γιο της για όσα συνέβησαν μεταξύ εκείνης και του πατέρα του. «Χρειάστηκε να εξηγήσω σε ένα εξάχρονο ότι ενώ τον αγαπώ δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του», ανέφερε στην Oprah.

Η ίδια πιστεύει ακράδαντα πως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι το να είμαστε καλοί άνθρωποι και αυτό ακριβώς προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στο γιο της, σε μια προσπάθεια στην οποία συμβάλει και ο Simon Konecki, με τον οποίο διατηρεί στενή σχέση λόγω του παιδιού.

182336841-161442675819032-9131940554737263101-n.jpg


Κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, απέκτησε την εμφάνιση που την ευχαριστούσε, αλλά παρέμεινε πιστή στο πάθος της για το τραγούδι και στο ήθος της, διότι το μόνο που άλλαξε είναι το σώμα της αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή. Πλέον, ζει ευτυχισμένη με τον Rich Paul, διατηρώντας ωστόσο low profile και αλλάζοντας μια για πάντα σελίδα στη ζωή της.