fbpixel

Search icon
Search
Green Power: Το χρώμα των fashionistas που πρέπει να δοκιμάσετε asap
STYLING TIPS

Green Power: Το χρώμα των fashionistas που πρέπει να δοκιμάσετε asap

Χαρίστε δυναμική στην εικόνα σας με μία μόλις κίνηση


Τα χρώματα έχουν κερδίσει εδώ και μερικούς μήνες μία πολύ σημαντική θέση τόσο στην καρδιά μας όσο και στην γκαρνταρόμπα μας. Παρόλο που κυριαρχούσαν κυρίως κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, πλέον δεν κοιτούν εποχές. Μάλιστα, τα shows για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 ήταν γεμάτα από πολύχρωμα και έντονα κομμάτια, τα οποία όλες θα θέλαμε να εντάξουμε στη συλλογή μας. Εκτός από το στιλ που μας προσφέρουν έχουν πολύ θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία και τη διάθεσή μας.

Όπως κάθε σεζόν έστι και σ' αυτήν που πλησιάζει θα συναντήσουμε τάσεις που θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία των συνόών μας. Μια από τις πρώτες των επόμενων μηνών είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το πράσινο. Θα το βρείτε σε πλήθος αποχρώσεων, από την πιο απαλή μέχρι την πιο έντονη ακόμα και neon και σε όλα τα σχέδια.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 4+1 styling tips για να εντάξετε το αγαπημένο χρώμα του street style από τώρα στις εμφανίσεις σας.

Outwear

239375106-353583343067577-7148853308329512871-n.jpg
Image source: @streetstylestars

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας είναι τα πανωφόρια. Η παρουσία τους αφορά πολύ έντονα το στιλ αλλά και την πρακτικότητα. Είναι το πρώτο στοιχείο που αντικρίζει κάποιος μόλις μας δει και γι’ αυτό η επιλογή τους, καλό θα είναι, να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Οι φωτεινές αποχρώσεις αλλά και οι τόνοι που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά είναι μονόδρομος της φετινή σεζόν. Για όλα τα παραπάνω μη διστάσετε να επιλέξετε ένα πράσινο outwear. Η καμπαρντίνα είναι μία ιδανική επιλογή τόσο για το φθινόπωρο όσο και για το χειμώνα. Σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες του street style, κατά γράμμα, κινηθείτε σε leather trench coats!

Dress

a8548632d052ac0f80f13b60e177c092.jpeg

Φυσικά και τα φορέματα δεν πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή ανεξαρτήτως εποχής και στιλ. Plus, είναι ένας εύκολος τρόπος για να δοκιμάσουμε και να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας, τάσεις, οι οποίες είναι πρωτόγνωρες για εμάς. Ακριβώς το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για το πράσινο χρώμα για πολλές από εσάς. Αν λοιπόν, θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το trend αλλά είστε διστακτική, δεν έχετε παρά να διαλέξετε ένα πράσινο φόρεμα. Συνδυάστε το με ασημένια κοσμήματα κι αν ανήκετε στις τολμηρές, με υποδήματα σε αντίστοιχα έντονα χρώματα όπως είναι, για παράδειγμα, το μπλε.

Co-ords

61b79f6fa9750cbe78c91fbd180f2546.jpeg
Image source: @popsugar

Τα σετ, τα οποία απογείωσαν τη δυναμική τους κατά την περίοδο των προηγούμενων μηνών ήρθαν για να μείνουν και δεν πρόκειται να τα αποχωριστούμε τόσο εύκολα, όπως όλα δείχνουν. Ευέλικτα και με ιδιαίτερο στιλ έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αρκετών fashion lovers. Ήρθε η στιγμή να επενδύσετε σ’ ένα πράσινο co-ord και είμαστε σίγουρες πως δε θα το μετανιώσετε. Μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει από skirt & top ή loose pants & tops. Προτιμήστε για τους επόμενους μήνες ανάλαφρα υφάσματα, όπως το μετάξι αλλά και πλεκτά που ανήκουν στις hot τάσης της σεζόν.

Suit

235345301-561365368548726-2648912284691163443-n.jpg
Image source: @marianne_theodorsen

Δεν έχει καμία σημασία αν θα το επιλέξετε για τα πρωινά στο γραφείο, για την απογευματινή σας βόλτα ή για την βραδινή σας έξοδο με φίλους. Τα κοστούμια ταιριάζουν παντού κι εσείς πρέπει να έχετε στην κατοχή σας τουλάχιστον ένα. Η νέα σεζόν έχει ακόμα περισσότερη ανάγκη από loose designs γι’ αυτό ένα trendy suit σε φαρδιά γραμμή θεωρείται must. Για να παρουσιάσετε ακόμα πιο fashionable looks προτιμήστε τις έντονες πράσινες αποχρώσεις ακόμα και τις neon. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίσετε τα βλέμματα και δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα εμπνευστούν από εσάς.

Accessories

238769995-818610598812698-8650099894950010846-n.jpg
Image source: @streetstylestars

Είναι απαραίτητες προσθήκες για να θεωρηθεί μία εμφάνιση ολοκληρωμένη. Μάλιστα είναι και τα κομμάτια που έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν μπόνους πόντους ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση. Αν είστε λάτρεις της μόδας και σας αρέσουν οι λεπτομέρειες που βοηθούν να ξεχωρίσουμε, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε πράσινα παπούτσια ή/και τσάντα. Μην ξεχνάτε τα διάσημα fashion brands Bottega Veneta και Balenciaga, τα οποία έχουν χαρίσει μοναδικά κομμάτια σ΄αυτό το χρώμα.