fbpixel

Search icon
Search
Grand re-opening: To ονειρεμένο «καταφύγιο» της Μονεμβασιάς μας προσκαλεί και πάλι να ζήσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο
TRAVEL

Grand re-opening: To ονειρεμένο «καταφύγιο» της Μονεμβασιάς μας προσκαλεί και πάλι να ζήσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο

Το Kinsterna Hotel ανοίγει τις πύλες του από την Πέμπτη 13 Μαΐου


Φωλιασμένο στις πλαγιές του Πάρνωνα -του αγέρωχου βουνού που χωρίζει την Αρκαδία με τη Λακωνία- με ιδιαίτερο φυσικό κάλος κι εντυπωσιακή χλωρίδα που «θωρακίζουν» την ασφάλεια των επισκεπτών, το ξενοδοχείο Kinsterna στη Μονεμβασιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί από την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Το πολυτελές αρχοντικό φημίζεται για τη μακρά ιστορική διαδρομή του, ενώ ξεχωρίζει για την ιδιότητά του να προσαρμόζεται στις συνθήκες που επιβάλλει η εκάστοτε εποχή. Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προσκλήσεις της πανδημίας, εξελίχθηκε και διατήρησε την αυθεντική ταυτότητα ενός εναλλακτικού «καταφυγίου», το οποίο βραβεύεται κάθε χρόνο ως ένα κομμάτι επίγειου παράδεισου. 

Προσφέροντας την εμπειρία της απόλυτης ελληνικής φιλοξενίας σε όσους επιθυμούν να χαρούν τη φύση και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή ανοίγει και πάλι τις πύλες του! 

Travelling Experience 

dji-0771.jpg

Η Μονεμβασιά αποτελεί έναν από τους αδιαμφισβήτητα must προορισμούς για όλο τον χρόνο, καθώς αναδεικνύει την ομορφιά του βουνίσιου τοπίου με την γαλήνη και την ηρεμία της θάλασσας. Οι βυζαντινές και οθωμανικές επιρροές γίνονται εμφανείς με την πρώτη ματιά, με τους διάφορους πολιτισμούς και τα αρχιτεκτονικά στιλ να έχουν βάλει την «σφραγίδα» τους σε αυτόν τον τόπο. Το μεσαιωνικό φρούριο που αποτελεί σήμα-κατατεθέν της, περικλείει την ιστορική πόλη και συνδέεται με τη λακωνική ακτή μέσω γέφυρας. Περιτριγυρισμένη από το επιβλητικό αυτό κάστρο με τις ενετικές καταβολές, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» δεσπόζει αγέρωχo στο ανατολικότερο άκρο της Πελοποννήσου

exterior-2.jpg

Δώστε και πάλι λοιπόν, στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει μετά από μια απαιτητική χρονιά, απολαμβάνοντας μια μοναδική διαμονή σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, το αρχοντικό Kinsterna. Η πολυτέλεια συναντά την παράδοση, σε σουίτες και δωμάτια, με γκουρμέ μεσογειακή κουζίνα από προϊόντα και κρασί του κτήματος στο εστιατόριο, καθώς και μασάζ αποθεραπείας στον μυστηριακό χώρο του Kinsterna Spa.

New Possibilities 

private-veranda.jpg

Μάλιστα, το Kinsterna Hotel αποφάσισε να αξιοποιήσει περαιτέρω το εντυπωσιακό κτήμα του και να προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του σε νέους χώρους μέσα στη φύση που διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα και φυσικά ευνοούν τις κοινωνικές αποστάσεις.

horseback-riding.jpeg

Γιορτάζοντας τον «οργασμό» της φύσης και τα πανέμορφα λουλούδια που ανθίζουν, ο επισκέπτης στο ιστορικό αρχοντικό έχει τη δυνατότητα να αισθανθεί τον καθαρό αέρα που είναι γεμάτος με τα μεθυστικά αρώματα του φασκόμηλου, των αγριολούλουδων και άλλων βοτάνων που ευδοκιμούν στην περιοχή. Επιπλέον, με τη διαμονή σας στο πολυτελές ξενοδοχείο έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την τέχνη της σαπωνοποιίας, φτιάχνοντας το δικό σας σαπούνι ή ακόμη και να ψήσετε το δικό σας χωριάτικο ψωμί στον παλιό πέτρινο ξυλόφουρνο πίνοντας ελληνικό καφέ. Υπάρχει άραγε κάποια καλύτερη εμπειρία εξοικείωσης με έναν τόπο, από το να χαρίζει λίγο από τη ευημερία του στην ψύχη μας και να ευφραίνει το μέσα μας...

The Room Update 

capture-8Ip8K.JPG

Στο αρχοντικό Kinsterna, η luxurious διαμονή αποκτά άλλη διάσταση, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει τη γοητεία του παρελθόντος με τις σύγχρονες ανέσεις του σήμερα. Τα δωμάτια και οι σουίτες του σας «μαγεύουν» με το μεγαλείο και την ιστορία τους, ενώ οι κατοικίες και οι δύο υπέροχες βίλες του, προσφέρουν εξαιρετικό privacy και μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζεται απόλυτα με το ύφος του ιστορικού κτιρίου.

garden-residence-bedroom-private-courtyard-yeKFZ.jpg

Όλα αυτά, φυσικά, ακολουθώντας πιστά την εφαρμογή των αυστηρών κανόνων υγιεινής και των διαδικασιών λειτουργίας. Άλλωστε, η προνομιούχα τοποθεσία του καθώς και η άψογη παροχή ασφάλειας μακριά από την πολυκοσμία το καθιστά την ιδανική πρόταση για αξέχαστες στιγμές ηρεμίας σε ένα προστατευμένο περιβάλλον δίπλα στη φύση.

Activities & Safety 

baking-bread.jpg
linos-tavern-NB2DK.jpg

Με θέα τη Μονεμβασιά και το Αιγαίο, όσοι επιλέξουν για τη διαμονή τους το Kinsterna θα απολαύσουν τοπικά προϊόντα από τα περιβόλια του κτήματος του, ενώ παράλληλα θα γευτούν ποιοτικές παραδοσιακές πρώτες ύλες στο πρωινό ή το δείπνο τους. Μια νέα εμπειρία dining που μπορούν να απολαύσουν στους ιδιωτικούς κήπους ή τα ευρύχωρα μπαλκόνια του αρχοντικού, εξασφαλίζοντας ασφαλείς αποστάσεις.

Φυσικά, ας μην ξεχνάμε και τις μαγικές αποδράσεις στη φύση που μπορεί κανείς να απολαύσει επιλέγοντας το Kinsterna. Χαρείτε το πράσινο τοπίο του, κάνοντας ιππασία, πεζοπορία ή ποδήλατο στα πολλά σηματοδοτούμενα μονοπάτια που διασχίζουν λόφους, πλαγιές και ρεματιές και βοηθούν στο να γεμίσουμε με την απαραίτητη ενέργεια τις μπαταρίες μας. 

Details that matter

kinsterna-boat.jpg

Στο Kinsterna Hotel θα απολαύσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε νέους χώρους μέσα στη φύση, διασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ατομική ελευθερία:

  • Οδική πρόσβαση στο νοτιότερο και ασφαλέστερο προορισμό της Ελλάδας.
  • Απομονωμένη τοποθεσία σε απόσταση 6km από το Κάστρο της Μονεμβασιάς.
  • Έκταση 100 στρεμμάτων με αμπέλια, περιβόλια και ελιές.
  • Φυσική απόσταση μεταξύ κατοικιών και δωματίων λόγω της αρχιτεκτονικής δομής του αρχοντικού.
  • Μεγάλοι εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι.
  • Δυνατότητα πρωινού και γευμάτων/δείπνων στους κήπους, τα περιβόλια και τα ευρύχωρα μπαλκόνια των δωματίων.
  • Απόσταση 800 μέτρων από τη θάλασσα, μεγάλη ακτογραμμή με ελεύθερες παραλίες και δυνατότητα πρόσβασης σε απομονωμένες παραλίες με τα σκάφη του αρχοντικού.

Info

Διεύθυνση: 23070 Μονεμβασιά Πελοπόννησος, Ελλάδα

Τηλ: 27320-66300

Email: info@kinsternahotel.gr