fbpixel

Search icon
Search
Golden List: 5 μοναδικές προτάσεις για ένα αξέχαστο φθινόπωρο
MAGAZINE

Golden List: 5 μοναδικές προτάσεις για ένα αξέχαστο φθινόπωρο

Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας που θα μας ανανεώσουν


Το φθινόπωρο είναι εδώ για να μας χαρίσει τις πιο αξέχαστες απολαύσεις, αλλά και για να χαρούμε την ομορφιά που το χαρακτηρίζει. Η πιο cozy εποχή του χρόνου έφτασε και οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να τη χαρείτε περισσότερο, εάν τις ακολουθήσετε.

Disconnect to reconnect

1504525445-street-style-phone.jpg
Harper's Bazaar UK

Η αφιέρωση λίγου χρόνου καθημερινά για αποσύνδεση πρέπει να είναι ένας κανόνας απαράβατος. Είναι σημαντικό να αποφορτιζόμαστε, να χαλαρώνουμε, να απολαμβάνουμε, να παίζουμε και να επικοινωνούμε με τον εαυτό μας. Πώς αλλιώς μπορούμε να είμαστε εξαιρετικοί σύντροφοι, γονείς, συνάδελφοι, αδέρφια και φίλοι, αν δεν είμαστε καλά, ισορροπημένοι, υγιείς και ευτυχισμένοι;

Damn your eyes

embryolisselashcaremascara02.jpg

Η Lash Care Mascara Curl and Definition Embryolisse είναι η πρώτη μάσκαρα με βάση το καστορέλαιο, η οποία συνδυάζει skincare και μακιγιάζ, με 98% φυσική φόρμουλα, σε οικολογική συσκευασία. Θρέφει εντατικά, ενδυναμώνει και περιποιείται τις εξασθενημένες βλεφαρίδες, ενισχύει την ανάπτυξή τους και τις επανορθώνει.

Saving the memories

yiayiaig3.jpg

Η συγγραφέας του βιβλίου “Yiayia”, Αναστασία Μίαρη, μάζεψε συνταγές και ιστορίες από όλη την Ελλάδα, σε μια έκδοση που αποτίνει φόρο τιμής στις παραδοσιακές γιαγιάδες, οι οποίες σε λίγο θα είναι «είδος υπό εξαφάνιση». «Αυτό το βιβλίο είναι εμπνευσμένο από τη γιαγιά μου», λέει, «και είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα, γιατί διασώζει την πολιτιστική κληρονομιά μιας ομάδας γυναικών που δυστυχώς σε 20-30 χρόνια δε θα υπάρχουν».

Fiery comeback

55f958fa96f50ec74d4a7842fbe3d615.jpg

Ώρα να πείτε «αντίο» στο μπεζ και στο ροζ που επέβαλαν η τάση του quiet luxury και η ταινία της Barbie, αντίστοιχα. Φέτος, έρχεται το κόκκινο, και κυριαρχεί απόλυτα! Επιλέξτε το σε τσάντα, αξεσουάρ ή και σε παλτό ή φόρεμα.

Feeling of solitude

jpg.jpg

Το να μάθει κάποιος να απολαμβάνει τη μοναξιά είναι πολύ σημαντικό. Με την πολυάσχολη καθημερινότητα που ζούμε, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσουμε να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, παρόλο που είναι απαραίτητο για την ευτυχία μας. Αν επιλέξουμε να περπατήσουμε μόνοι μας, να δούμε μια ταινία, να κάνουμε βόλτα με το ποδήλατο, να μαγειρέψουμε, να πάμε για ψώνια, να φάμε κάτι μόνοι μας, να πάμε σε μια συναυλία, θα δούμε πως η διάθεσή μας θα ανεβαίνει. Διαλέξτε να αφιερώσετε χρόνο σε ό,τι σας ταιριάζει περισσότερο.

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023