fbpixel

Search icon
Search
Golden List: 5+1 unique προτάσεις για έναν ονειρικό χειμώνα
MAGAZINE

Golden List: 5+1 unique προτάσεις για έναν ονειρικό χειμώνα

Αφήστε την μαγεία της εποχής να σας παρασύρει


Αξέχαστες απολαύσεις και όμορφες στιγμές χαρακτηρίζουν αυτή την εποχή του χρόνου. Η πιο cozy περίοδος έφτασε και οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να τη χαρείτε περισσότερο! 

1. Just Be Around

Η κοινωνική δέσμευση είναι παράγοντας μακροζωίας, ενώ η απομόνωση και η μοναξιά συνδέονται με υψηλότερο κίνδυνο ασθενειών και πρόωρης γήρανσης. Όταν είσαι με δικούς σου ανθρώπους, που τους εμπιστεύεσαι, πέφτουν οι μάσκες, χαλαρώνεις, εκτονώνεσαι και δε συσσωρεύεις στρες.

shutterstock-1061958662.jpg

2. You Are Important

Μην ξεχνάς ποτέ πως κάποιος μπορεί να σε βλέπει και να παίρνει δύναμη από εσένα. Μπορεί να είσαι πρότυπο και να εμπνέεις· και ίσως να μην το ξέρεις. Μην απογοητεύσεις, λοιπόν, ούτε τους γύρω σου ούτε τον εαυτό σου στα δύσκολα. Αυτά έρχονται και φεύγουν. Αντάλλαξε απλά τον πόνο με δύναμη και πίστη.

3. Time Matters

Δε ζεις δυο ζωές, μόνο μία. Βρες, λοιπόν, χρόνο και κάνε πράγματα που εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σου. Με μια φίλη ή έναν φίλο σου για συνοδοιπόρο ή και μόνος/η σου, ζήσε στην πόλη σου όπως οι τουρίστες, έστω και για λίγες ώρες. Για παράδειγμα, εγώ ανεβαίνω περπατώντας μέχρι την Άνω Πόλη και χάνομαι στα στενά της - είναι το μέρος που αγαπώ περισσότερο. Διαφορετικά, θα πάω στο Hyatt να αθληθώ στο γυμναστήριο, να πάρω εκεί το πρωινό μου και να ξεκουραστώ στην πισίνα του, ή θα τρέξω στην παραλία, άλλοτε με ρυθμό, άλλοτε σαν κυνηγημένη. Άλλαξε τη ρουτίνα σου και ζήσε αλλιώς, όπως μόνο εσένα βολεύει!

shutterstock-2190058625.jpg

4. Magic Treatment

Το Hyper Therapy είναι η επιτομή της πολυτελούς περιποίησης μαλλιών, όπου η επιστήμη συναντά το στιλ και η κομψότητα εναρμονίζεται με τη βιωσιμότητα. Πρόκειται για μια μοναδική σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, τα οποία προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Εμπλουτισμένα με τα καλύτερα φυσικά συστατικά, έχουν σχεδιαστεί για να θρέφουν, να αναζωογονούν και να προστατεύουν τα μαλλιά. Αποτελούνται από ένα μείγμα σπάνιων βοτανικών εκχυλισμάτων, αιθέριων ελαίων και επιστημονικά αποδεδειγμένων ενεργών συστατικών, που επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και βιωσιμότητας. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στο @yiannihairspa.

5. Worth Waiting

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η προσμονή είναι συχνά το πιο ευχάριστο κομμάτι μιας διαδικασίας. Σύμφωνα με αυτήν, ακόμη και το να σκέφτεσαι μόνο ένα ταξίδι που σκοπεύεις να κάνεις ενισχύει την ευτυχία σου.

snapinstaapp-387769140-17977562300573629-2867423697599034482-n-1080.jpg

6. The Dreamy Brunch

Στο Pink Dot Cafe στο Apollonia Politia θα βρεις ολοκαίνουριες επιλογές για brunch και aperitivo, που σερβίρονται στον χώρο του Dollhouse. Εκεί θα βιώσεις το απόλυτο serving experience που οδηγεί στο πιο ωραίο ροζ παραμύθι. Απόλαυσε το “Brunch like home” και θα με θυμηθείς!

www.mariapagonaki.com