fbpixel

Search icon
Search
Golden Hour: Τα style items που αντλούν έμπνευση από την ώρα του ηλιοβασιλέματος
MAGAZINE

Golden Hour: Τα style items που αντλούν έμπνευση από την ώρα του ηλιοβασιλέματος

Δημιουργήστε μοναδικά, καλοκαιρινά outfits


Γοητευτική, ατμοσφαιρική, η ώρα του ηλιοβασιλέματος δίνει έμπνευση στον κόσμο της μόδας και του στιλ για μοναδικά, καλοκαιρινά outfits.

Τhe Fashion Trend

2-zara-2.jpg
Zara

Χρώματα της φύσης, neutral τόνοι, φυσικά υλικά, συνδυάζονται απόλυτα μεταξύ τους και αναδεικνύουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας. Το καλοκαίρι είναι εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του ήλιου, που γίνεται η παλέτα για τα πιο stylish και κομψά σύνολα των διακοπών. Εικόνες εμπνευσμένες από την εποχή συνιστούν τη φετινή summer καμπάνια του οίκου Zimmermann. Θάλασσα, cool & relaxed looks, ηλιοβασίλεμα, βόλτα με ιστιοπλοϊκό. Στοιχεία που συνθέτουν το ελληνικό καλοκαίρι. 

1-zimmermann-8.jpg
Πουκάμισο Zimmermann, Grigio

1-zimmermann-7.jpg
Σορτς Zimmermann, Grigio
kalfidis-xryso-18k.jpg
Χρυσό βραχιόλι 18Κ, Μιχάλης Καλφίδης
max-and-co-4521051703001-s01-trentino.jpg
Πέδιλο Max&Co, Max&Co Βoutique

Dress to Impress

Το καλοκαίρι και οι διακοπές είναι συνυφασμένα με τη θάλασσα, τις ατελείωτες ώρες στην παραλία, τη χαλαρή διάθεση και την ανάγκη για στιγμές απόλαυσης. Το απόλυτο must-have item που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας είναι φυσικά το μαγιό! Επενδύστε σ’ ένα κομμάτι που θα νιώθετε υπέροχα μέσα σε αυτό.

3-max-mara-3831311806003-w-1naro-copia.jpg
Μπικίνι Max Mara, Max Mara Βoutique
untitled-extract-pages-removebg-preview.png
Fine Liquid Hand Wash Flora Luminare της Molton Brown
3-karl-211w3909-737.jpg
Τσάντα θαλάσσης Karl Lagerfeld, Intervista

The Travel Edit

cretan-malia-park-the-place1.jpg
Cretan Malia Park

Το Cretan Malia Park στην Κρήτη είναι ένα από τα μέρη που θα θέλατε να βρεθείτε. Ένα ξενοδοχείο που εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον και ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του. Σ’ ένα ειδυλλιακό φυσικό τοπίο, το eco conscious θέρετρο προσφέρει μια αυθεντική ελληνική εμπειρία φιλοξενίας.

moda-bagno-polithrona-q1-rattan-by-simla-copy.jpg
Πολυθρόνα της Simla, Moda Bagno Concept Store

The Beauty Corner 

Βρείτε το άρωμα που θα σας συντροφέψει φέτος το καλοκαίρι. Αυτό που θα έχετε ως ανάμνηση για τις διακοπές σας. Πείτε «όχι» στο βαρύ make up και αφεθείτε στις «μαγικές» ιδιότητες του ήλιου, πάντα με προστασία. Μην ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας, φορέστε λίγο bronzer στο πρόσωπο, ενώ αν ακόμη είστε στην πόλη, δώστε ένα sun-kissed αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας λίγο self tan.

sunscreen-velvet-color-50-1587971256319.jpg

Aντηλιακό προσώπου Color Velvet με SPF 50+ της Frezyderm. Με χρώμα που προσαρμόζεται σε κάθε χρωματικό τόνο και με μία μοναδικά βελούδινη, ανάλαφρη υφή χωρίς το δέρμα να ασφυκτιά κάτω από τον ήλιο.


hondos-tom-ford-888066086004-bronzer-small-terra-l.jpg
Bronzer του οίκου Tom Ford, Hondos Center Apollonia Politia
tanluxe-body-lightmed-50ml-bottle-render-XpDT9.jpg
Self-tan drops για το σώμα The Body της Tan-Luxe, Sephora
glitter-velvet-dry-oil.jpg


Λάδι σώματος Dry Oil Glitter Shine από Zoniou με βελούδινη υφή και glitter που περιποιείται και αναζωογονεί το δέρμα, χαρίζοντάς του λάμψη και γοητεία.

What to buy now!

Όλα τ’ απαραίτητα για την παραλία και τις διακοπές. Ευκολοφόρετα και relaxed ρούχα, που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτά και θα ενισχύσουν την αίσθηση των διακοπών. Μαγιό, καφτάνι, καπέλο και σανδάλια είναι τα must-haves για τις καλοκαιρινές σας αγορές.

elegance-marie-jo-fernanda-padded-one-piece.jpg
Μαγιό Marie Jo, Elegance
kokoon-akrokeramo-cut-embroidered-sleeveless-mini-kaftan.jpg
Φόρεμα Ancient Kallos, Kokoon

Woman of the month 

mango-chufy.jpg

H Sofia Sanchez de Betak, γνωστή ως Chufy -το όνομα του δικού της brand-, είναι η αγαπημένη των street style φωτογράφων και ξεχωρίζει για τη φυσική κομψότητα και την αίσθηση στιλ που διαθέτει. Είναι art director, ambassador της Mango, influencer και δημιουργός του label Chufy. Cosmopolitan μόδα, με bohemian στοιχεία και υψηλή αισθητική.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021