fbpixel

Search icon
Search
Golden Globes 2024: Τα hottest trends που αναδείχθηκαν στο κόκκινο χαλί
TRENDS & CATWALKS

Golden Globes 2024: Τα hottest trends που αναδείχθηκαν στο κόκκινο χαλί

Πώς τα φόρεσαν οι celebrities και μας ενέπνευσαν


Το Instagram και οι media platforms κατακλύστηκαν χθες από τα κορυφαίες στιγμές των φετινών Golden Globes, αλλά και από τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί. Γι' άλλη μια χρονιά, δεν ήταν λίγες οι προσωπικότητες που τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων και ξεχώρισαν χάρη στις δημιουργίες των οίκων που επέλεξαν να φορέσουν. Πολλές από αυτές, μάλιστα, ανέδειξαν τάσεις -κάποιες πρωτοποριακές και κάποιες άλλες πιο διαχρονικές-, που κατάφεραν να συζητηθούν και σίγουρα θα απασχολήσουν κάθε fashion lover αυτήν τη σεζόν.

Παρακάτω, τα trends που αναδείχθηκαν από τις celebrities στο κόκκινο χαλί!

1. F is for Flowers

22.jpg
Emma Stone (Louis Vuitton), Jennifer Lopez (Nicole & Felicia Couture), Natalie Portman (Dior)

Τα λουλούδια είχαν την τιμητική τους στο red carpet. Κάποιες από τις celebrities τα επέλεξαν στην oversized εκδοχή τους, όπως η Jennifer Lopez με μια Nicole & Felicia Couture δημιουργία με εντυπωσιακά floral μανίκια. Το επίκεντρο της βραδιάς ήταν η Emma Stone, η οποία προτίμησε μια πιο κλασική τουαλέτα με άνοιγμα και βαθύ ντεκολτέ, η οποία είχε κεντημένα λουλούδια. Με μια πιο minimal version θαυμάσαμε τη Natalie Portman, της οποίας το Dior φόρεμα θύμιζε πίνακα ζωγραφικής, με ένα προς ένα παγιετένια λουλούδια.


2. Red Passion

22-1.jpg
Florence Pugh (Valentino), Selena Gomez (Armani Privé), Julianne Moore (Bottega Veneta)

Το φλογερό κόκκινο ήταν το χρώμα που επιλέχθηκε έντονα από τις διασημότητες. Η Florence Pugh, για παράδειγμα, επέλεξε μια πιο sexy εκδοχή του, φορώντας ένα naked red dress του οίκου Valentino, ενώ σε safe μονοπάτια κινήθηκε η Julianne Moore, με ένα εξαιρετικά κομψό strapless Bottega Veneta φόρεμα. Pin-up αισθητική έφερε στο κόκκινο χαλί η Selena Gomez με Armani Privé ασύμμετρη δημιουργία σε ένα πιο σκούρο κόκκινο και με ιδιαίτερο μπούστο.


3. Bows Everywhere

22-2.jpg
Hailee Steinfeld (Prada), Elle Fanning (Ivory Gown), Amanda Seyfried (Armani Privé)

Όλα δείχνουν πως οι φιόγκοι έχουν έρθει για να μείνουν στον χώρο της μόδας. Διακριτικοί ή μεγαλύτεροι, τους είδαμε από πολλές celebrities σε διάφορες μορφές τους. Πιο συγκεκριμένα, η Hailee Steinfeld εμφανίστηκε με costum made δημιουργία του οίκου Prada, η οποία μας θύμισε την Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany's, και στο πίσω μέρος της είχε έναν μικρό φιόγκο. Η Elle Fanning, με vintage Ivory Gown, εντυπωσίασε με μπεζ φιόγκο στο ντεκολτέ, όπως και η Amanda Seyfried με Armani Privé.


4. The New Sequins

22-3.jpg
Meryl Streep (Valentino), Margot Robbie (Armani Privé), Taylor Swift (Gucci)

Είναι δεδομένο ότι οι παγιέτες είναι ό,τι πιο hot γι' άλλα μια σεζόν, κάτι που απέδειξαν και οι celebrities. Ανάμεσα σε αυτές, η Meryl Streep με ένα μαύρο sparkly σετ που αποτελούνταν από ένα oversized blazer και μια maxi φούστα, τα οποία συνδύασε με ένα αυστηρό πουκάμισο. Το Barbie-inspired Armani Privé φόρεμα της Margot Robbie ήταν επίσης ένα από τα sequinned dresses που λατρέψαμε. Με τη σειρά της, η Taylor Swift κατάφερε και πάλι να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της, αυτήν τη φορά λόγω του λαμπερού φορέματός της με την υπογραφή του οίκου Gucci.