fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίζατε ότι η διαμόρφωση του σπιτιού σας μπορεί να σας κάνει πιο χαρούμενους;
INTERIORS

Γνωρίζατε ότι η διαμόρφωση του σπιτιού σας μπορεί να σας κάνει πιο χαρούμενους;

O νέος κατάλογος των Praktiker Σπίτι & Διακόσμηση 2020 θα σας πείσει να ετοιμαστείτε για αλλαγές που θα ανανεώσουν τη διάθεση & το σπίτι σας


Οι διακοσμητές εσωτερικού χώρου και οι εταιρίες κατασκευής έχουν πάντοτε τον τρόπο να διαμορφώνουν τα trends στη διακόσμηση και να φέρνουν ανανεωμένο αέρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, κάνοντάς μας να βρισκόμαστε συνεχώς stand by για νέες ιδέες που θα πάρουν τη θέση τους στους προσωπικούς μας χώρους. Άλλωστε, όπως έχει αποδειχθεί τόσο από την προσωπική μας εμπειρία όσο κι από μελέτες που έχουν διεξαχθεί, ακόμα κι ένα mini makeover στους χώρους της κατοικίας μας είναι ικανό να ανεβάσει σε ανύποπτο χρόνο τη διάθεσή μας και να μας κάνει πιο χαρούμενους, χωρίς καν να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Τα Praktiker, το νούμερο ένα δίκτυο DIY & home improvement στην Ελλάδα, εξακολουθούν να θέτουν υψηλά τον πήχη και να στοχεύουν στο να καθιερώσουν το σπίτι σας ως το απόλυτο σημείο, όπου θα ξεκουράζεστε και θα απολαμβάνετε την υπέροχη διακόσμηση που θα έχετε εξασφαλίσει χάρη στα μοναδικά items που θα βρείτε στα καταστήματά τους. Εστιάζοντας στις απόλυτα εναρμονισμένες με την εποχή προτάσεις και παραμένοντας πιστά στη σημασία της άνεσης και της πρακτικότητας, μέσα από τον νέο κατάλογο των Praktiker Σπίτι & Διακόσμηση 2020 μπορείτε εύκολα, γρήγορα και κυρίως με μοντέρνες πινελιές να μεταμορφώσετε step by step κάθε προσωπικό σας χώρο -έτσι ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί!

Minimalism is the key to success for the dining room

dinning.jpg

Συνεχίζοντας την εκ νέου διαμόρφωση του σπιτιού σας με σκοπό να ανανεωθείτε ολοκληρωτικά, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια εντυπωσιακή γωνιά όπου θα τοποθετηθεί η τραπεζαρία σας. Χωρίς να δημιουργείται η παραμικρή παραφωνία σε κανέναν από τους χώρους σας, μπορείτε να εξακολουθήσετε να κινείστε στον ίδιο χρωματικό χάρτη με το σαλόνι, τοποθετώντας μινιμαλιστικές πινελιές σε γκρι, καφέ και μαύρες αποχρώσεις

Εκτός από το τραπέζι και τις καρέκλες που μπορούν να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους σας σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, τα Praktiker συγκαταλέγουν στον κατάλογό τους εξαιρετικά σερβίτσια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας και να στολίσετε το τραπέζι σας. Σαν bonus, εκμεταλλευτείτε τα κενά σημεία του χώρου σας και προσθέστε σε αυτά ultra modern επιδαπέδια κι επιτραπέζια φωτιστικά, κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο cozy και ρομαντική -όπως ακριβώς κρίνει η τρέχουσα εποχή ως επιτακτικό στοιχείο.

The ultimate cozy feeling in the living room

128151.jpg

Ξεκινώντας το makeover από το σαλόνι, υπάρχει στη διάθεσή σας πληθώρα επιλογών τόσο από εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα όσο και από μικροαντικείμενα τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε ως extras για να προσδώσετε διάσταση. Για φέτος το grey και όλες του οι αποχρώσεις αποτελεί το number one χρώμα για τους χώρους κάθε up to date κατοικίας και συνδυάζεται υπέροχα με pastel τόνους και μεταλλικά στοιχεία.

Τα Praktiker, για ακόμα μια φορά λοιπόν, παραμένουν πιστά στα ανανεωμένα trends της εποχής και πάντα με την ξεχωριστή ποιότητα που διατηρούν στα προϊόντα τους εδώ και δεκαετίες. Last but not least, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα εντυπωσιακά χαλιά, να ξεχωρίσετε αυτό που θα σας ελκύσει το ενδιαφέρον και να το στρώσετε στο πάτωμα του σαλονιού σας για τις κρύες ημέρες που έρχονται. Καθιερώστε την άνεση ως τον καλύτερό σας φίλο για τις ώρες που ξεκουράζεστε στον καναπέ σας και χαρείτε το μοναδικό σκηνικό!

An ultra comfort space in the bedroom

bedroom.jpg

Το υπνοδωμάτιο και το στρώμα σας αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για να αποφορτιστείτε από μια super busy ημέρα. Αρχικά, πραγματοποιήστε την κατάλληλη επιλογή για το κρεβάτι σας -το σημαντικότερο κομμάτι που θα τοποθετηθεί εντός του bedroom- διαλέγοντας το κατάλληλο μέγεθος για τις ανάγκες και τον χώρο σας και βάζοντάς του ένα άνετο στρώμα εστιάζοντας στην πρακτικότητα. Μαζί με τα υπόλοιπα έπιπλα που θα σας εξυπηρετήσουν στο lifestyle σας και θα διατηρηθούν σχεδόν άθικτα στο πέρασμα των χρόνων, μην παραλείψετε να εντάξετε στο καλάθι των αγορών σας τα απαραίτητα διακοσμητικά που θα ομορφύνουν και την παραμικρή γωνία. 

Ακολουθήστε τις interior τάσεις αλλά, παράλληλα, και τις all time classic γραμμές και πείτε ένα μεγάλο «ναι» στα βάζα που θα κοσμήσουν τα κομοδίνα σας, στα μοντέρνα σετ από παπλώματα, σεντόνια και μαξιλαροθήκες που θα σας ζεστάνουν τις δροσερές φθινοπωρινές νύχτες, καθώς και στις pop color κουρτίνες οι οποίες θα δεσπόζουν σε ολόκληρο το bed space.

Don't miss!

Εμείς ξετρελαθήκαμε και πήραμε νέες ιδέες από τα νέα διαφημιστικά spots των Praktiker που μπορείτε να δείτε κι εσείς στο Youtube κανάλι τους, αλλά και στο επίσημο site της εταιρίας, όπου θα απολαύσετε όλες τις καινούριες και άκρως ανανεωμένες προτάσεις διακόσμησης που αφορούν κάθε δωμάτιο της κατοικίας σας. Εμπνευστείτε από τις ιδέες, τις λύσεις και τις σύγχρονες interior design εικόνες που παρουσιάζουν τα Praktiker μέσω μιας σειράς από mini clips, όπου πρωταγωνιστούν όλα τα must-have items της σεζόν. 

Ανακαλύψτε τον νέο κατάλογο των Praktiker Σπίτι & Διακόσμηση 2020 εδώ.

Info: 

Site: praktiker.gr

Facebook: Praktiker Hellas

Instagram: @praktiker_hellas