fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίστε τις γεύσεις που μας ταξιδεύουν στην εξωτική Καραϊβική
MAGAZINE

Γνωρίστε τις γεύσεις που μας ταξιδεύουν στην εξωτική Καραϊβική

Caribbean Vibes στα TGI Fridays


Αυτό το καλοκαίρι τα TGI Fridays μάς ταξιδεύουν στην εξωτική Καραϊβική με γεύσεις που ισορροπούν ανάμεσα στο γλυκόξινο και το spicy. Αυθεντικά υλικά με αρώματα από την εξωτική Τζαμάικα και τις Μπαχάμες ενώνονται για να δημιουργήσουν νέες γευστικές προτάσεις με πολύχρωμο χαρακτήρα.

b39a6058.jpg

Eat με παραδοσιακά Jamaican Beef Empanadas, με σπιτική γέμιση μοσχαρίσιου κιμά, πιπεριές habanero, φρέσκο τζίντζερ, κρεμμύδι, σκόρδο και μπαχαρικά. Συνοδεύονται από τροπική Caribbean salsa. Το ταξίδι των γεύσεων συνεχίζεται με τα μοναδικά Bahamas Coconut Shrimps: τραγανές τηγανητές γαρίδες παναρισμένες σε μείγμα από νιφάδες καρύδας, panko και jerk spices. Συνοδεύονται από τη γευστική mango sauce και γαρνίρονται με pineapple pico de gallo. Δύο bar food επιλογές που «δένουν» ιδανικά με το γεύμα ή το cocktail σας για μια χαλαρή εξόρμηση!

Ξεχωρίζει και το Caribbean Jerk Chicken Bowl, που θα σας μεταφέρει στις ακτές της Καραϊβικής, με μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου σχάρας και μπαχαρικά jerk, ψητό ανανά, plantain chips, ρύζι coconut, φρέσκο αβοκάντο, κόκκινες πιπεριές και σπανάκι baby. Ένα πλήρες γεύμα που απογειώνεται από τη mango dressing!

b39a6167.jpg

Drink με άκρως δροσιστικά και τροπικά cocktails, όπως το Passion Mojito με Havana Club Anejo 3 Anos, passion fruit, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου. Καθώς και 2 mojito που απολαμβάνονται με ένα twist! Το Coconut Popsicle Mojito με Havana Club Anejo 3 Anos, Malibu, καρύδα, φύλλα δυόσμου και φρέσκο lime, που σερβίρεται με το δροσερό Coconut Lime Popsicle, που φτιάχνεται χειροποίητα από τους bartenders των TGI FridaysTM. Αλλά και το Mango Popsicle Mojito με Havana Club Anejo 3 Anos, mango, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου, που έρχεται με σπιτικό Mango Popsicle. Κάθε βουτιά Popsicle στα Mojito αποτελεί και ένα κύμα δροσιάς!

Chill out στις καλοκαιρινές αυλές των TGI FridaysTM στην Πλατεία Αριστοτέλους και στο Mediterranean Cosmos, παρέα με τα νέα Caribbean Vibes από τις 14 Ιουνίου. Eat, Drink & Chill Out στο απόλυτο σημείο συνάντησης του καλοκαιριού!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2023