fbpixel

Search icon
Search
Girls' Trip: Έτσι θα οργανώσετε την τέλεια απόδραση με τις φίλες σας
ESCAPE

Girls' Trip: Έτσι θα οργανώσετε την τέλεια απόδραση με τις φίλες σας

Τα planning tips που θα σας χαρίσουν ένα εκπληκτικό ταξίδι


Όλοι αγαπάμε ένα απολαυστικό girls' trip. Άλλωστε, τι καλύτερο από ολόκληρη την παρέα μαζεμένη, σε έναν ιδανικό προορισμό, όπου μπορείτε να γελάσετε και να πιείτε με την καρδιά σας εκείνα τα ποτήρια με κρασί, που τόσο απολαμβάνετε; Είτε διοργανώνετε το ιδανικό bachelorette ή μια must απόδραση για το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να κάνετε shut down τους διακόπτες σας και να πετύχετε το τέλειο ταξίδι με τις φίλες σας, αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. 

Ωστόσο, μην πανικοβάλλεστε με τη σκέψη, ότι θα πρέπει να μείνετε κολλημένες με τις φίλες σας για μέρες, ενώ δε θα έχετε τη δυνατότητα να δράσετε ανεξάρτητα. Φυσικά και μπορείτε να ζήσετε one in a lifetime εμπειρίες με τα κορίτσια σας, παραμένοντας cool και χαρούμενη όλες τις ώρες, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές. 

1. Διοργανώστε τις λεπτομέρειες από κοντά 

1-Rr1SZ.jpg

Στο παρελθόν, έχουμε όλοι παγιδευτεί στο καθεστώς των nightmare emails στην προσπάθειά μας να διοργανώσουμε ένα επιτυχημένο girls' trip. Παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στη συνεννόηση των μελών του group chat είναι συχνά ο κύριος λόγος, που το πολυπόθητο ταξίδι μας τελικώς ακυρώνεται. Γι' αυτό τον λόγο, αποφασίστε να περάσετε τη συζήτησή σας σε offline επίπεδο και να προσκαλέσετε τις φίλες σας για ένα ποτήρι κρασί -ή δύο- ώστε ν' αρχίσετε να συζητάτε, με σκοπό να διευθετήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Υποσχόμαστε ότι θα κάνει πιο εύκολη τη σύγκριση των ημερομηνιών που βολεύουν τους πάντες, αλλά και θα βοηθήσει σε έναν σωστό υπολογισμό bugdet ταξιδιού.

2. Καθορίστε το bugdet σας από την αρχή 

2-Blx8y.jpg

Όπως προείπαμε ο υπολογισμός του bugdet του ταξιδιού σας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την άμεση διοργάνωσή του. Η καλύτερη συμβουλή για το απόλυτο girls' tip είναι να είστε ξεκάθαρη με τον προϋπολογισμό χρημάτων που διατίθεστε να πληρώσετε εσείς και οι φίλες σας. Επίσης, καλό θα ήταν να συμφωνήσετε σε ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο μπορείτε όλες να καλύψετε, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες και περιττές δυσκολίες την ώρα που οι μισές θέλουν να πάρουν ακόμη ένα μπουκάλι κρασί και οι υπόλοιπες το σκέφτονται.

Tip: Εάν το bugdet σας διαφέρει κατά πολύ, υπολογίστε αν ορισμένα μέλη της ομάδας είναι πρόθυμα να καλύψουν κάποια από τη διαφορά.

3. Ανακαλύψτε τι πραγματικά ζητάτε από το ταξίδι σας 

3-cBIF6.jpg

Μόλις κλειδώσετε σ' ένα συγκεκριμένο bugdet, μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο διασκεδαστικές συνομιλίες -σας το υποσχόμαστε! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη της παρέας βρίσκονται στο ίδιο mood και πως πραγματικά έχετε τον ίδιο σκοπό ταξιδιού. What to ask: Θέλετε όλοι να περάσετε χρόνο μαζί; Ή αναζητάτε μια εκδρομή, γεμάτη από εξερευνήσεις στην πόλη που επισκέπτεστε, γεμίζοντας με νέες εμπειρίες; Όλα αυτά, θα ήταν καλό να τα αναρωτηθείτε πριν κλείσετε για μια εξόρμηση σε κάποιον βουνίσιο απομακρυσμένο προορισμό, από τον οποίο δε μπορείτε να γλιτώσετε.

4. Περιορίστε τις επιλογές σας 

3-NYEoN.jpg

Τέλος, χρησιμοποιήστε όλες αυτές τις συζητήσεις, μέσω των παραπάνω steps, με σκοπό να περιορίσετε τις επιλογές σας και ζητήστε από όλους στην ομάδα σας να μοιραστούν δύο ή τρεις ιδέες για να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δώστε προσοχή σε αυτά που επιθυμούν και φροντίστε να είναι τόσο συγκεκριμένα, με στόχο να πραγματοποιηθούν όλα, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Έτσι θα καταφέρετε να ζήσετε μοναδικές στιγμές, που πάντα επιθυμούσατε με τις αγαπημένες σας φίλες.