fbpixel

Search icon
Search
Gifts for Her: 11+1 exceptional δώρα για τις γυναίκες με στιλ
THE GIFT GUIDE

Gifts for Her: 11+1 exceptional δώρα για τις γυναίκες με στιλ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη την έρευνα


Είναι γεγονός. Η πιο λαμπερή, όμορφη και χαρούμενη εποχή του χρόνου, απέχει μόλις μερικές ημέρες. Τα Χριστούγεννα μας δίνουν την ευκαιρία να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να προσφέρουμε. Τα δώρα αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό των γιορτινών ημερών και οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει μία πρώτη έρευνα για να έχουν ολοκληρωμένες και updated προτάσεις. Ανήκουμε στους ανθρώπους που λατρεύουμε πιο πολύ να προσφέρουμε παρά να λαμβάνουμε και γι' αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε ειδικοί σ' αυτήν τη διαδικασία και τη σωστή επιλογή

Όλοι έχετε μία γυναίκα -μητέρα, σύτρνοφο, φίλη- που είναι ξεχωριστή για εσάς και θέλετε να της δείξετε μ' αυτόν τον τρόπο την αγάπη σας. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο εκλεπτυσμένα items που αξίζει να μπουν στην to buy festive list σας! 

For Fashion Addicts 

Σε περίπτωση που ψάχνετε ένα δώρο για μία fashion lover και θέλετε να τη μαγέψετε, τότε μία statement bag είναι σίγουρα μονόδρομος. Η μοντέρνα εκδοχή της Dior Body που αναβίωσε η Maria Grazia Chiuri πριν από λίγο καιρό είναι η ιδανική επιλογή. Ετοιμαστείτε να προσφέρετε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε σε μία γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και επιθυμεί να έχει στη συλλογή της timeless designs. 

For Party Animals

Όλοι θα έχετε μία φίλη, η οποία θα μπορούσε να κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό του party animal. Γι' αυτές τις γυναίκες λοιπόν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα bar set, το οποίο θα τις δώσει την ευκαιρία να διοργανώνει τα καλύτερα parties στο σπίτι σας και γίνει η πιο σωστή οικοδέσποινα. 

Dior body East-West bag, Dior
Set Bar, Παρουσίαση

For Music Lovers 

Η μουσική είναι ένα στοιχείο που μας συνοδεύει σε ολόκληρη την ζωή μας, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που συνδέουν διάφορες καταστάσεις και στιγμές της ζωής τους με τραγούδια. Αν επιθυμείτε να «σκλαβώσετε» μία music lover, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ' ένα σύγχρονο πικάπ. 

For Casual Fashionistas 

Τα αθλητικά παπούτσια ή αλλιώς τα sneakers έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση τόσο στην καρδιά όσο και στην γκαρνταρόμπα μας. Από την άλλη πλευρά το casual chic έχει απογειώσει τη φήμη του τις τελευταίες σεζόν. Ένα elegant ζευγάρι sneakers θα εκτιμηθεί από κάθε γυναίκα που θέλει να παραμένει fashionable κι άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Πικάπ, Crosley Cruiser Deluxe, Public.gr
Hogan, Kalogirou, kalogirou.com

For Old Ladies 

Τα Χριστούγεννα είναι οι ημέρες που μαζευόμαστε μαζί με ολόκληρη την οικογένειά μας και ανταλλάσσουμε δώρα με όλα τα μέλη ανεξαρτήτως ηλικίας. Για τις μεγαλύτερες γυναίκες μία εσάρπα ή ένα κασκόλ είναι αυτό που χρειάζονται. Φροντίστε να είναι απαλό και ζεστό για να μην το αποχωριστούν καθόλου, τους χειμερινούς μήνες. 

For Sexy Girls

Ποιος είπε ότι δεν πρέπει να είμαστε περιποιημένες και απόλυτα θηλυκές κατά τη διάρκεια του ύπνου; Τα κατάλληλα nighwears θα βοηθήσουν σ' αυτήν τη διαδικασία. Κάντε μία «παιχνιδιάρικη» κίνηση και προσφέρετε ένα sexy but chic κομπινεζόν για μοναδικές βραδινές εμφανίσεις. 

Cashmere scarf, Falconeri
Silk combinaison, Intimmisimi

For the Perfect Ones 

Κάθε ένας από εμάς έχει μία ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή του. Είτε είναι η μητέρα σας, η σύζυγός σας ή η αδερφή σας σίγουρα αξίζουν λίγο περισσότερη προσοχή για να νιώσουν the one and only. Εκφράστε το με λόγια αλλά και με πράξεις, χαρίζοντας τους ένα πολύτιμο κόσμημα και πιο συγκεκριμένα ένα ρολόι, το οποίο θα το έχουν για μια ολόκληρη ζωή. 

For Sparkling Girls

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς είναι η λάμψη, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης. Τη γιορτινή περίοδο φυσικά αυτό μπορεί να γίνει στην υπερβολή του. Για τα sparkling girls επιλέξτε κομμάτια από παγιέτες και πούλιες που θα τους κάνουν να μαγνητίσουν τα βλέμματα και παράλληλα θα απογειώσουν την ψυχολογία τους στα ύψη. 

Watch, Tissot, Gofas Jewelry
Sequined dress, Marsk&Spencer

For the Youngest 

Είτε έχετε μία μικρότερη αδερφή, ξαδέρφη ή τη βαφτισιμιά σας ετοιμαστείτε να τους ξετρελάνετε μ' ένα super wow gadget, όπως είναι τα ασύρματα ακουστικά. Θα τα χρησιμοποιούν για να μιλάνε στο τηλέφωνο, να ακούνε μουσική και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τα αποχωριστούν ούτε λεπτό. 

For Accessories Lovers

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να θεωρηθεί ένα σύνολο ολοκληρωμένο και άκρως πετυχημένο. Ένα set από τα all time classic Dior βραχιόλια, σε ασημί και χρυσές αποχρώσεις από  μεταλλικό βαμβάκι είναι υπέροχα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με το ρολόι σας αλλά και με άλλα αξεσουάρ ενώ αυξομειώνονται για ν τα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

AirPods Pro, Apple, Kotsovolos.gr
J' Adior bracelet set, Dior

For Business Women 

Οι γυναίκες που περνάνε πολλές ώρες στο γραφείο επιθυμούν να έχουν έναν όμορφο χώρο γεμάτο ιδιαίτερα αντικείμενα και μυρωδιές, ενώ παράλληλα προσέχουν ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Για τις business women της καρδιάς ένα υπέροχο αρωματικό κερί θα τις εντυπωσιάσει. 

For Travelers 

Σε περίπτωση που θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο σε μία traveler σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά. Μία μάσκα ύπνου, θα της...«λύσει» τα χέρια κατά την διάρκεια των πολύωρων ταξιδιών κι όχι μόνο. 

Set of two candles, Diptyque, Atticadps.gr
Marbled mulberry silk eye mask, Slip, Net-a-porter.com