fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Γιατί πρέπει να φοράτε αντηλιακή με κρέμα όλο τον χρόνο;

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τα foundations σας


Γιατί πρέπει να φοράτε αντηλιακή με κρέμα όλο τον χρόνο;

Ξεκινώντας πάντα από τα καλά νέα είναι ότι η αντηλιακή προστασία αποτελεί πια ένα σπουδαίο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης. Οι έρευνες δείχνουν ότι το αντηλιακό ακολουθεί ευλαβικά πλέον την ενυδατική κρέμα και αυτό είναι από μόνο του υπέροχο. Αναστεναγμός χαράς με μια δόση αισιοδοξίας ότι τελικά το σωστό κερδίζει έδαφος, αναγνωρισιμότητα και αξία. 

Αν ανήκετε λοιπόν σ' αυτές που αναζητάνε ό,τι ανάλαφρο υπάρχει ως καθημερινή βάση, οι αντηλιακές με χρώμα είναι μια κατηγορία must. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους -σε υγρή, ή κόμπακτ μορφή. Μάλιστα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας θα το βρείτε και σε ποικίλα φινιρίσματα -δροσερό, ματ ή και ιριδίζον, δίνοντάς σας επιλογές για ανάλαφρη, μεσαία ή και πλήρη κάλυψη.

products.jpg


Good to know: Ένα πράγμα που πρέπει να τσεκάρετε καλά στις αντηλιακές με χρώμα είναι η απόχρωση. Αν και κάνει μια χαρά κομμάτι πολύτιμης δουλειάς του μακιγιάζ δεν είναι μακιγιάζ, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες αποχρώσεις, αλλά συνήθως υπάρχει μόνο μία που διατίθεται για όλες τις επιδερμίδες και προσαρμόζεται ανάλογα.

The tips

Αν είστε πολύ σκουρόχρωμη και δεν μπορεί να σας καλύψει απόλυτα η σύσταση μιας αντηλιακής με χρώμα, προτείνω να αναμείξετε μια ποσότητά της με το μακιγιάζ σου. Έτσι θα κάνετε το makeup πιο ανάλαφρο και παράλληλα, θα προσφέρετε στην επιδερμίδα σας σίγουρη προστασία, ανεπιτήδευτη κάλυψη-διόρθωση κι έξτρα φωτεινότητα.

94fc4a45bb04e8d7c3735f0900b40a6c.jpg


Aντιμετωπίστε τις μικρές γραμμές και ρυτίδες, διαχειριστείτε την άτονη και θαμπή όψη σας κι ενισχύστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας, χωρίς πολλά. Πώς; Δοκιμάστε να απλώσετε με τα δάχτυλα αντηλιακή με χρώμα σε πρόσωπο και λαιμό, αλλά και στα ζυγωματικά σας ένα πλατύ χαμόγελο.

1

Τελειοποιεί το δέρμα

Hydrance Ενυδατική Κρέμα Προσώπου SPF20, Avene Buy me

2

Ελαφριά κάλυψη

Nude Finish Tinted Moisturiser SPF15, Bobbi Brown Buy me

3

Μη λιπαρή σύνθεση

Ambre Solaire BB Cream Medium SPF50, Garnier Buy me

4

Δε φράσσει τους πόρους

Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, NARS Buy me

5

Για ήπια κάλυψη

Perfect Hydrating Bb Cream Light (SPF30), Shiseido Buy me

Διαβάστε περισσότερα για τις αντηλιακές με χρώμα, αλλά και για άλλα θέματα ομορφιάς, στο Beauty Diaries της beauty editor, Έφης Ανέστη.