fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Γιατί οι UGG boots θα είναι το μεγαλύτερο trend του χειμώνα

Το διάσημο brand μας συστήνει τη νέα του συλλογή


Γιατί οι UGG boots θα είναι το μεγαλύτερο trend του χειμώνα

Ο χειμώνας ισούται με ζεστασιά και απαράμιλλο στιλ. Οι μπότες αποτελούν ένα must-have winter design, και ιδιαίτερα αυτές που για χρόνια έχουν συνδυαστεί με την άνεση και την cozy αισθητική. Το μυαλό μας, λοιπόν, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις UGG boots, τις οποίες επιλέγουν εδώ και χρόνια τα it girls της μόδας. To brand από τη Νότια Καλιφόρνια γνωρίζει καλά πως να συνδυάζει τη μόδα με την άνεση και τη μοναδικότητα. Ανεξαρτήτως προσωπικότητας, στιλιστικής ταυτότητας και ηλικίας, οι εμβληματικές μπότες του έχουν κερδίσει μια μόνιμη θέση στην γκαρνταρόμπα μας, την οποία ανανεώνουμε κάθε σεζόν. 

Φέτος, η UGG θέτει στο επίκεντρο την ευελιξία και να μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δημιουργεί σχέδια για κάθε έναν, προάγοντας την ατομικότητα και στηρίζοντας την έκφραση κάθε συναισθήματος. Αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο κάνει και την νέα συλλογή να ξεχωρίζει: Έντονο στιλ κυριαρχεί στο DNA της και polished υλικά, ενδυναμώνουν μ' αυτόν τον τρόπο την αυτο-έκφραση κάθε ατόμου μέσω της τολμηρής μόδας, της εξαιρετικής και μοναδικής άνεσης και φυσικά της ικανότητάς της να κάνει αυτούς που τις φοράνε να νιώθουν υπέροχα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. 

Βασικός στόχος από την πρώτη κιόλας μέρα είναι να προσφέρει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. 

Αυτό τον χειμώνα νιώθουμε την «αίσθηση των UGG», μέσα από μια σειρά μοναδικών boots designs που ταιριάζουν σε όλα τα looks, όλες τις ώρες. Ακριβώς όπως οι πρεσβευτές του brand, που φέτος είναι δέκα πρωταγωνιστές από διαφορετικά background, οι οποίοι διαθέτουν όμως μια κοινή ταυτότητα: πρόσωπα τολμηρά, αισιόδοξα, αληθινά και με ελεύθερο πνεύμα ποζάρουν στον φακό της Arielle Bobb-Willis με έδρα το Los Angeles, κατέχοντας της αξίες της UGG.

Μιλώντας για τις αξίες του οίκου, δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην ανάγκη του να σπάσει τη γυάλινη οροφή στον κόσμο του σχεδιασμού, επιστρατεύοντας τον ριζοσπαστικό Harry Nuriev των Crosby Studios για τη δημιουργία ενός custom επίπλου εμπνευσμένο από τις UGG. Ένας καναπές με πορτοκαλί και ροζ πινελιές, πάνω στον οποίο πόζαραν τα πρόσωπα, αντικατόπτρισε στο έπακρο την πλούσια κληρονομιά και τους σχεδιαστικούς κανόνες της. 

Ο συμβολισμός από πίσω από τα υφάσματα που επιλέχθηκαν εκφράζει το iconic style της, την απαλότητα μιας εντυπωσιακής αισθητικής και τη δυαδικότητα. Το εμβληματικό χρώμα chestnut της μάρκας χρησιμοποιείται στον καναπέ και ερμηνεύεται εκ νέου σε ένα εξαιρετικά απαλό βελούδο. Η υπερμεγέθης σιλουέτα του αποτελεί μία ωδή στην την bold μόδα και την εξαιρετική άνεση που μόνο η UGG μπορεί να προσφέρει. 

"Feel Like UGG" λοιπόν, αναδείξτε την πιο bold πλευρά του εαυτού σας! 

How to wear them

Oversized way

aw22-feels-like-ugg-7.jpg


Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αποτελούν τα oversized looks. Η άνετη και cool αισθητική τους ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του brand. Απογειώστε την εικόνα σας, επιλέγοντας ένα wide leg trouser μαζί με φαρδύ πουκάμισο αλλά και outerwear στο ίδιο μέγεθος. Οι ουδέτερες αποχρώσεις θα σας προσφέρουν πρακτικότητα για day-to-night εμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα. 

Glam & Chic

aw22-feels-like-ugg-27.jpg


Ποιος είπε ότι οι UGG boots σας δεν μπορούν να συνδυαστούν με πιο glam looks. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό τα λαμπερά κομμάτια μπορούν να σταθούν και σε πιο χαλαρές και καθημερινές εμφανίσεις. Το classic maxi mini design σε μεταλλική απόχρωση θα ταιριάξει μοναδικά σε τέτοιες περιστάσεις. Συνδυάστε το μ' ένα glittery trouser, πουλόβερ και statement outerwear και παρουσιάστε ένα look που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα. 

All day long

aw22-feels-like-ugg-18.jpg


Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το στοιχείο που κάνει το brand να ξεχωρίζει είναι η άνεση. Our suggestion: οι classic mini II προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευελιξία. Γι' αυτό, δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος για τα all day looks. Επιλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που σας ταιριάζει και να συνδυάστε τες μ' ένα midi dress. Ανάλογα με τη θερμοκρασία μπορείτε να δημιουργήσετε και το αντίστοιχο layering. Ένα oversized shirt κι ένα μακρύ παλτό θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας.

Mini me

aw22-feels-like-ugg-26.jpg


Για ακόμα μία σεζόν, οι mini skirts θα αποτελέσουν το πιο hot item της συλλογής μας. Συνδυάζονται τέλεια με t-shirts ή tank tops για πιο cool και street style εμφανίσεις. Ένα ζευγάρι classic maxi ultra tall που φτάνουν λίγο κάτω από το γόνατο θα αλλάξει ολόκληρη τη δυναμική της εικόνας σας και σίγουρα θα χαρίσει έξτρα πόντους στο look σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

The brand

aw22-feels-like-ugg-25.jpg


Το brand UGG, βασιζόταν πάντα στη δύναμη του συναισθήματος λόγω του τρόπου με τον οποίο κάνει να αισθάνονται όσοι φορούν τα προϊόντα του. Οι κλασικές μπότες που όλοι αγαπήσαμε αλλά και οι νέες εμβληματικές σιλουέτες της καμπάνιας Feels Like Ugg, αποδεικνύουν ότι έχει εξελιχθεί σ' ένα fashion house που αντιπροσωπεύει επάξια την κουλτούρα, τη μόδα και το design. Μέσω της εξαιρετικής άνεσης και των μοντέρνων, χαλαρών τολμηρών σχεδίων, η UGG προσφέρει αρμονία συνδυάζοντας σωματική άνεση και συναισθηματική αυτοπεποίθηση που επιτρέπει στους καταναλωτές να εκφράζουν άφοβα τον εσωτερικό τους εαυτό προβάλλοντάς τον στον κόσμο έξω!

Παρακολουθήστε το video της καμπάνια παρακάτω:



1

Classic Mini II

UGG

2

Classic Ultra Mini

UGG

3

Classic Mini Platform

UGG

4

Classic Ultra Mini Platform

UGG

5

Neumel Platform

UGG

6

Neumel

UGG

7

Tasman

UGG

8

Classic Maxi Ultra Tall

UGG

9

Classic Maxi Mini

UGG

Info:

Η νέα συλλογή FEELS LIKE UGG, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 400