fbpixel

Search icon
Search
Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην ασχολείστε με τη σύντροφο του πρώην σας
PEOPLE & MOMENTS

Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην ασχολείστε με τη σύντροφο του πρώην σας

Είμαστε φτιαγμένοι για να προσφέρουμε χαρά κι αγάπη, όχι μίσος


Η Selena Gomez και η Hailey Bieber έβαλαν ένα τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους και θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, στo πλαίσιο του Academy Museum Gala που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Λος Άντζελες. Οι δύο γυναίκες παρέδωσαν ένα... free class σε όλες και όλους όσους επιμένουν να ασχολούνται με τις πρώην σχέσεις των συντρόφων τους και μας έδειξαν ότι η ζωή προχωράει κι οι άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται και να προχωρούν, όχι να παραμένουν προσκολλημένοι σε πρόσωπα και πράγματα. 

Δείτε τη ζωή σας να αλλάζει!

Feminine rivalry: The End

311997809-816650136203087-2458871036240348614-n.jpg

Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να αποχαιρετήσετε ένα μεγάλο «βάρος» και να δείτε την ψυχολογία σας να αλλάζει; Η δημιουργία μίας φιλικής σχέσης, όσο είναι αυτό δυνατό, με τη νέα σύντροφο του πρώην σας είναι σχεδόν λυτρωτική. Σίγουρα θα έχετε βρεθεί κι εσείς στο παρελθόν σε αυτή τη θέση κι ίσως θα βρεθείτε ξανά και στο μέλλον. Είναι άδικο τόσο για εσάς, όσο και για το νέο πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό του πρώην σας, ένα περιβάλλον τοξικό, γεμάτο με αρνητισμό. Ένας χωρισμός μπορεί να είναι δύσκολος κι επίπονος, ωστόσο, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον, τότε τα πράγματα ενδεχομένως γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να βάλετε από νωρίς ένα τέλος σε οποιαδήποτε αντιπαλότητα. Ο σεβασμός είναι το κλειδί, όπως κι η ανωτερότητα. Πάρτε παράδειγμα από την Hailey και την Selena, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και πείτε «όχι» στα αρνητικά συναισθήματα. Είναι ευτυχισμένοι, είστε ευτυχισμένοι and life goes on.

Μove forward

Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν πολλά είδη χωρισμών. Υπάρχουν οι εύκολοι, αλλά κι οι δύσκολοι κι επίπονοι χωρισμοί. Στη δεύτερη περίπτωση -ωστόσο- η διαχείριση της next day είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Ακόμη κι αν η απέναντι πλευρά, ο πρώην σύντροφός σας κι η νέα παρουσία που βρίσκεται δίπλα του, έχουν μία κακή συμπεριφορά, το μίσος δεν είναι η απάντηση. Δεν είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να γυρίσετε σελίδα, σας εγκλωβίζει στο ίδιο unhealthy pattern. Οι άνθρωποι, έχουμε την τάση να μπαίνουμε σε συγκρίσεις και στην προκειμένη περίπτωση, δημιουργείται ένα αίσθημα ζήλιας. Όμως, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πως το γεγονός ότι δε λειτούργησε κάτι καλά στη σχέση σας, με αποτέλεσμα να προκύψει ένας χωρισμός, οφείλεται σε πολλές μικρές λεπτομέρειες που σας στερούσαν τη δική σας ευτυχία. Δε σας στερεί κανείς -λοιπόν- κάτι που είχατε και το απολαμβάνατε. Τo make the long story short, μην κατηγορείτε τους άλλους για την ευτυχία ή τη δυστυχία σας και κάντε ένα step μπροστά.

gigi-hadid.jpg

Get rid of a big weight

Τα έντονα συναισθήματα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Καθορίζουν το κάθε μας βήμα κι ενίοτε παίζουν σημαντικό ρόλο σε σημαντικούς τομείς και στις αποφάσεις μας. Γι' αυτό κι ο συσσωρευμένος θυμός, η ένταση κι ο αρνητισμός μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή μας. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να δώσει μία λύση και να βάλει ένα οριστικό τέλος σε αυτόν τον σκοτεινό κύκλο, είστε εσείς. Εξετάστε με απόλυτο ειλικρίνεια την κατάσταση κι αφήστε το μυαλό σας, να σας οδηγήσει, περιορίζοντας τις δεύτερες σκέψεις και την τοξικότητα. Αν κάτι μας έδειξαν -άλλωστε- η Hailey Bieber και η Selena Gomez, είναι πως ό,τι κι αν θεωρεί ο υπόλοιπος κόσμος -ακόμη κι όλα τα social media- υπάρχει χώρος για σεβασμό κι όχι για μίσος. Οι δύο γυναίκες πόζαραν παρέα, με ένα μεγάλο χαμόγελο και μας έδειξαν πως υπάρχει ελπίδα. Αν το κατάφεραν αυτές, γιατί να μην το καταφέρετε κι εσείς;