fbpixel

Search icon
Search
Φθινοπωρινή απόδραση πολλών αστέρων σ' ένα από τα πιο ειδυλλιακά resorts με θέα στη θάλασσα
TRAVEL

Φθινοπωρινή απόδραση πολλών αστέρων σ' ένα από τα πιο ειδυλλιακά resorts με θέα στη θάλασσα

Αυτήν την εποχή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Elix της Mar-Bella Collection


Το φθινόπωρο είναι εδώ και αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να οργανώσουμε το επόμενο ταξίδι μας. Με σκοπό να αφεθούμε στη γοητεία αυτής της εποχής, όλα τα βλέμματα στέφονται στην παραλία Καραβοστάσι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, έναν τόπο ευλογημένο, με απεριόριστο φυσικό κάλλος, τον οποίο αξίζει κανείς να εξερευνήσει. Κάπου εκεί βρίσκεται και το Elix, μέρος της Mar-Bella Collection. Το 5άστερο resort αποτελεί τη βάση για να απολαύσετε την απεριόριστη φυσική ομορφιά της περιοχής, με την παραλία να απλώνεται από κάτω. Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι είναι χτισμένο στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου, προσφέροντας πανοραμική θέα στους Παξούς, τους Αντίπαξους και την Κέρκυρας. 

DON'T MISS: Το Elix παρέχει μια super προσφορά για το τέλος Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, τη διανυκτέρευση με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, θα τη βρείτε από 88 ευρώ, ενώ η διαμονή για παιδιά κι εφήβους έως και 14 ετών είναι δωρεάν! Περίοδος προσφοράς: 25/10/24-03/11/24.

Set the scene

elix-aerial-3.jpg

Όταν αυτό το ιδανικό σκηνικό γίνεται «ένα» με την πολυτελή διαμονή που συμπεριλαμβάνει όλα τα σύγχρονα comforts, τότε η εμπειρία απογειώνεται. Στο Elix της Mar-Bella Collection θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε για να περάσετε μοναδικά! Μια περιοχή με πλούσια ιστορία και ξεχωριστή πολιτιστική σημασία που προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στους επισκέπτες να βγουν στην ύπαιθρο, να αφήσουν στην άκρη μικρές και μεγάλες οθόνες και να ξεκινήσουν μια μεγάλη ποικιλία από υπαίθριες δραστηριότητες και περιπέτειες, που επιμελείται προσεκτικά η ομάδα Exclusive Services της Mar-Bella Collection.

What to enjoy

elix-deluxe-suite-private-pool-3.jpg

Κάθε ένα από τα δωμάτια και τις σουίτες του Elix προσφέρει εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος από ένα ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα. Ευρύχωρα, σύγχρονα και εντυπωσιακά διακοσμημένα, το καθένα είναι εξαιρετικά εξοπλισμένο και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια εξαιρετικά άνετη διαμονή. Μάλιστα, πολλά από τα δωμάτια έχουν τη δική τους infinity ιδιωτική πισίνα, κάτι που συμπληρώνει τη super luxury stay experience.

elix-deluxe-suite-private-pool-1.jpg


Τα κρυστάλλινα νερά και τα παρθένα πευκοδάση που περιβάλλουν το Elix το καθιστούν μια φυσική όαση, που ενδείκνυται για να αφεθεί κανείς σε πληθώρα δραστηριοτήτων, ιδανικές για όλες τις εποχές του χρόνου, ιδίως τώρα που η θερμοκρασία παραμένει υψηλή. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν η πεζοπορία και το θαλάσσιο καγιάκ, εξερευνώντας το γύρω τοπίο και την άγρια φύση, ή και πεζοπορικές εκδρομές με ξεναγό

BONUS: Για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα της γύρω περιοχής, το ξενοδοχείο προσφέρει μια διαδρομή power walk μήκους τριών χιλιομέτρων ως την παραλία, ο οποίος οδηγεί τους επισκέπτες μέσα από τα καταπληκτικά τοπία της Πέρδικας.

elix-water-sports-2.jpg


Αναφορικά με την πεζοπορία αλλά και την ποδηλασία -καθώς το Elix είναι ένα bike-friendly ξενοδοχείο-, οι επισκέπτες μπορούν να γίνουν εξερευνητές του βουνού, ενώ διασχίζουν την κορυφογραμμή της ηπειρωτικής Ελλάδας σε αρχαίους εμπορικούς δρόμους μέσα από τη επιβλητική οροσειρά της Ηπείρου και το θεαματικό Εθνικό Πάρκο Ζαγοροχωρίων - γνωστό ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά οικοσυστήματα της Ευρώπης. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να κινηθούν κατά μήκος της δυτικής ακτογραμμής με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, τα Σύβοτα, την Κέρκυρα και τους Παξούς. Αυτή η διαδρομή οδηγεί τους επισκέπτες μέσα από απομακρυσμένα χωριά και εντυπωσιακά τοπία -από την ακτογραμμή στα βουνά και πίσω στην ακτογραμμή. Πρόκειται για μια απαιτητική διαδρομή με μερικές δύσκολες αναβάσεις, αλλά αξίζει τον κόπο για τη θέα που κόβει την ανάσα και την ευκαιρία να κάνετε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

elix-yoga-deck.jpg


BONUS:
 Στις εγκαταστάσεις διατίθενται ποδήλατα προς ενοικίαση, καθώς και ασφαλής χώρος στάθμευσης και αποθήκευσης ποδηλάτων. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ ανά άτομο και οι εκδρομές διαρκούν μιάμιση ώρα.

Κάτι άλλο που μπορείτε να απολαύσετε είναι οι ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες από το Elix προς τα πιο γοητευτικά αξιοθέατα της γύρω περιοχής, αλλά και η ιδιωτική κρουαζιέρα στην Πάργα, ένας παραθαλάσσιος, γραφικός οικισμός που προσφέρει πλήθος επιλογών εστιατορίων και μπαρ στα οποία μπορείτε να απολαύσετε την τοπική κουλτούρα. Ιδιωτική κρουαζιέρα πραγματοποιείται και στα Σύβοτα, ένας τόπος παρθένων ακτών, στενών κολπίσκων και καταπράσινων νησιών.

Perfect gastronomy

elix-indigo-bar-restaurant-3.jpg

Tέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο κομμάτι της γαστρονομίας, καθώς το καλό φαγητό είναι αυτονόητο στο Elix! Από το fine dining μέχρι τους οικογενειακούς μπουφέδες, τα μενού μας είναι σχεδιασμένα για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, προσφέροντας ένα εμπνευσμένο μείγμα από τοπικές σπεσιαλιτέ, κλασικά ελληνικά πιάτα και διεθνείς γεύσεις. H εκλεκτή γαστρονομία, άλλωστε, ολοκληρώνει πάντα την εμπειρία που προσφέρεται σ' έναν επισκέπτη.

BONUS: Καθώς ο ήλιος δύει μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα bar του ξενοδοχείου που θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο συνοδευόμενο από μοναδικά απεριτίφ ή τις crafted δημιουργίες των mixologist του Elix.

elix-pearl-fine-dining-restaurant.jpg

Info

Tηλ. Κρατήσεων : +30 2661071123 | Email: bookdirect@marbella.gr | IG @marbellacollectiongreece | FB Mar-Bella Collection | www.marbella.gr