fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Fruit Explosion: 4 βήματα για το απόλυτο colorful καλοκαιρινό μακιγιάζ

Η KIKO Milano παρουσιάζει τη νέα της limited edition συλλογή που ενυδατώνει, κάνει απολέπιση και αναζωογονεί την επιδερμίδα


Fruit Explosion: 4 βήματα για το απόλυτο colorful καλοκαιρινό μακιγιάζ

Η ΚΙΚΟ Milano, το No1 brand καλλυντικών προϊόντων στην Ιταλία, έφτασε στην Ελλάδα και διαθέτει πάνω από 1000 καλλυντικά προϊόντα μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου, νυχιών αλλά και πολλά αξεσουάρ. Με γνώμονα την συνεχόμενη καινοτομία, την ασφάλεια, την ποικιλία, τις εξαιρετικές υφές και τη αποτελεσματικότητα των προϊόντων προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει πάντα σε προσιτές τιμές!

Ανανεώστε την εμφάνισή σας με την limited edition συλλογή της ΚΙΚΟ MILANO FRUIT EXPLOSION. Προσφέροντας αναζωογόνηση, αυτή η «γιορτή» των φρούτων θα χαρίσει στις αισθήσεις σας όμορφα αρώματα και μία παλέτα χρωμάτων που θυμίζει φρέσκο χυμό smoothie.

Βυθιστείτε σε μία έκρηξη φρεσκάδας... και χρώματος και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα προϊόντα της συλλογής που έχουν σχεδιαστεί για να χαρίσουν μία μοναδική εμπειρία. Δημιουργήστε εύκολα, μία μοντέρνα και εξαιρετικά φρέσκια εμφάνιση... χάρη στο χρώμα των ζουμερών, καλοκαιρινών φρούτων! Ενυδατώστε, κάντε απολέπιση και αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με συστατικά όπως το καρπούζι, το πορτοκάλι και την καρύδα!

Βήμα 1: "Sunkissed" μακιγιάζ προσώπου

Ξεκινήστε δημιουργώντας μία ελαφριά βάση για το μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας το Blurring Face Primer για μία υπέροχη επιδερμίδα. Εφαρμόστε το ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και απολαύστε την συγκλονιστική αίσθηση χάρη στην water based σύσταση του και την φυσική αίσθηση που προσφέρει. Στη συνέχεια, με το μεγάλο πινέλο του Brush Kit τοποθετήστε στο άνω μέρος των ζυγωματικών, της μύτης και του τόξου των ματιών το Glowing Highlighter στην αγαπημένη σας απόχρωση, για να χαρίσετε μία φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σας. Συνδυάστε το με το Maxi Bronzer και αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με μία φυσική ζεστή απόχρωση bronzer, τοποθετώντας το στο κόκκαλο των ζυγωματικών σας και το τόξο του μετώπου. Φυσικά, μην παραλείψετε να δώσετε λίγο χρώμα με το Juicy Blush στο σημείο των μήλων σας. Η εξαιρετικά ελαφριά και jelly υφή του θα δημιουργήσει ένα λεπτό φιλμ χρώματος που θα αναδείξει το μακιγιάζ σας. Σταθεροποιήστε την βάση σας με το Freezing Make Up Fixer, με το υπέροχο άρωμα φρούτων και απολαύστε την ελαφριά αίσθηση αναζωογόνησης που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας.

kiko-fruit-08-eye-028-43335.jpg

Βήμα 2: Φωτεινά Μάτια

Δώστε έμφαση στο βλέμμα σας με ζωντανούς χρωματικούς τόνους, επιλέγοντας αποχρώσεις που αναδεικνύουν το φυσικό χρώμα των ματιών σας. Χρησιμοποιώντας το πινέλο ματιών από το Brush Kit αναμείξτε τις αποχρώσεις που προτιμάτε από τις Eyeshadow Palettes για ένα on-trend και γεμάτο χρώμα eye look! Για να το απογειώσετε συνδυάστε την Frozen Stick Eyeshadow και μία έντονη γραμμή χρωματιστού Eyeliner στη γραμμή των βλεφαρίδων σας, δημιουργώντας ένα τροπικό concept στο μακιγιάζ σας. Δημιουργήστε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια με το Eyebrow Marker και δώστε ένταση στο βλέμμα σας με δύο στρώσεις της Mascara στην απόχρωση που σας εκφράζει!

Βήμα 3: Χείλη για Φίλημα 

Εμπνευστείτε από τα χρώματα των φρούτων, όπως το κόκκινο του κερασιού και το ροζέ του ροδιού. Επιλέξτε ένα από τα τρία προϊόντα με τα υπέροχα αρώματα ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για πλούσια χρωματική απόδοση το Creamy Lipstick και για πλούσια υφή και λαμπερό αποτέλεσμα το Pearly Lipstick. Εάν νιώθετε πως σας ταιριάζει κάτι πιο φυσικό, ενυδατώστε τα χείλη σας με το Hydrating Juicy Lip Oil.

kiko-fruit2-03-face-078-43257.jpg

Βήμα 4: Απολεπισμένη και Απαλή

Φτιάξτε την μέρα σας με την ομορφιά των φρούτων και πιο συγκεκριμένα, το Watermelon Body Scrub. H υπέροχη jelly σύστασή του και το εκχύλισμα καρπουζιού θα αφήσει την επιδερμίδα σας απαλή, καθαρή και ανανεωμένη.

Τέλος, εφαρμόστε την Coconut Sleeping Mask ως μέρος της βραδινής σας skin care ρουτίνας, αφήνοντας την να δράσει έως το πρωί. Η υβριδική της δράση κατά την διάρκεια της νύχτας ως κρέμα νυκτός και μάσκα ταυτόχρονα, θα χαρίσει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα συνδυαστικά με το εξωτικό άρωμα της που θα σας ταξιδέψει.

1

Maxi Bronzer

Fruit Explosion, KIKO Milano BUY HERE

2

Eyebrow Marker

Fruit Explosion, KIKO Milano BUY HERE

3

Watermelon Pearly Lipstick

Fruit Explosion, KIKO Milano BUY HERE

4

Eyeshadow Palette

Fruit Explosion, KIKO Milano BUY HERE

5

Freezing Makeup Fixer

Fruit Explosion, KIKO Milano BUY HERE

6

Watermelon Body Scrub

Fruit Explosion, KIKO Milano BUY HERE

Info

Official E-shop Greece: www.kikocosmetics.gr
Facebook Page: KIKO Milano Greece

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της ομορφιάς κι όχι μόνο!