fbpixel

Search icon
Search
From zero to excellence: Δομήστε και ανανεώστε κάθε σας χώρο με αριστεία στην κατασκευαστική υπογραφή
INTERIORS

From zero to excellence: Δομήστε και ανανεώστε κάθε σας χώρο με αριστεία στην κατασκευαστική υπογραφή

Με την εταιρεία "Αναδομώ" θα ανακαλύψετε τη δημιουργία και την ανακαίνιση ενός χώρου, κάνοντας άμεσα πράξη τις πιο ξεχωριστές ιδέες


Είναι αλήθεια ότι στη διαδικασία δημιουργίας και ανακαίνισης της κατοικίας μας καθοριστικό ρόλο παίζουν η οργάνωση, η ταχύτητα και η ποιότητα. Αν κι εσείς βρίσκεστε αυτό το διάστημα σε περίοδο επανασχεδιασμού και ολικής κατασκευής του σπιτιού ή της εταιρείας σας, τότε η κατάλληλη ευκαιρία για την άμεση κάλυψη των αναγκών σας έρχεται από την "Αναδομώ". Μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, εργοδηγών και εργατοτεχνιτών, με εμπειρία χρόνων, και την απαραίτητη τεχνογνωσία είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν βιώσιμες και σταθερές λύσεις για την επένδυσή σας. Προτεραιότητά των ανθρώπων της αποτελεί η δημιουργία του αύριο στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του, ώστε να επωφεληθείτε σε χρόνο dt από την άκρως επιμελημένη φροντίδα των προσωπικών και επαγγελματικών σας χώρων. Ο κατασκευαστικός βραχίονάς της ξεχωρίζει εδώ και 15 χρόνια, χάρη στην έξυπνη και προσεγμένη διαχείριση, αποκτώντας όλο και περισσότερους θερμούς λάτρεις. 

All in one... από την ιδέα σας, στη δημιουργία!

Η πολυετής εξειδίκευση στην κατασκευή

Η "Αναδομώ" μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις εντάσσεται στις πιο αναγνωρισμένες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας μας. Έχοντας να επιδείξει πολυάριθμα έργα στον τομέα των κατασκευών αλλά και των ανακαινίσεων σε όλη την Ελλάδα σας εξασφαλίζει πάντα μία άριστη συνεργασία. Με απόλυτο επαγγελματισμό και θέτοντας ως διαχρονική προτεραιότητα την ποιότητα της κατασκευής αλλά με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου σας εγγυάται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα. Διαθέτει ένα επιτελείο συνεργείων που δεσμεύονται από την πρώτη στιγμή με χρονοδιάγραμμα κατασκευής και με χρόνους παράδοσης. 

Το οργανωμένο πρόγραμμα της "Αναδομώ" σας χαρίζει τις ειλικρινείς απαντήσεις, τις οποίες αναζητάτε, ώστε να κατανοήσετε σε βάθος τις καινούριες σας ανάγκες. Ανακαλύψτε την κατασκευή αλλά και ανακαίνιση, η οποία θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια και την εξεζητημένη αισθητική διαμόρφωση. Από τα πρώτα λεπτά σας δείχνει τον δρόμο για να κάνετε πράξη τους χώρους εκείνους, τους οποίους έχετε ονειρευτεί να διαβιώνετε μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο θα συνδέετε κάθε στιγμή της ημέρας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με την άνεση, την εκλεπτυσμένη διαρρύθμιση, καθώς και τη ζεστή ατμόσφαιρα. 

Η care-free ανακαίνιση για το προσωπικό μας καταφύγιο

img-7218.jpg

Η "Αναδομώ" γνωρίζει πολύ καλά την ιδιαίτερη αδυναμία σας στις κατοικίες σας, τα ιδιωτικά σας καταφύγια, τα οποία σας χαρίζουν ηρεμία και προστασία. Γι' αυτόν τον λόγο, έχει αναπτύξει ένα πακέτο υπηρεσιών, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πόσο θέλετε να ασχοληθείτε με την επιμέλεια του επόμενού σας σπιτιού. Αποτελεί μια οne stop shop εταιρεία για όλες τις ανάγκες σας, χωρίς να αφήνει περιθώριο για αμφιβολία. 

img-7244.jpg

Από την αρχική μελέτη μέχρι την τελική κατασκευή και ανακαίνιση, είτε επιθυμείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο στη νέα σχεδιαστική, αλλά και διακοσμητική παρέμβαση, είτε προτιμάτε να δώσετε ολοκληρωτική ελευθερία στο καταρτισμένο προσωπικό της, το αποτέλεσμα θα είναι και στις δύο περιπτώσεις άρτιο και θα ανταποκρίνεται σε μια υψηλής ποιότητας, care-free κατασκευή. Η υλοποίηση του έργου σας δεν περιορίζεται γεωγραφικά, αφού μέσα από το δίκτυο της "Αναδομώ" μπορούν να καλυφθούν όλες οι περιοχές στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Η άριστη συνεργασία με πλήθος επιχειρήσεων

ptolemeon23-bath-1-1300x1920-w-lDI4G.jpg

Η "Αναδομώ" επενδύει στην πρωτοπορία και την εξέλιξη, θεμελιώνοντας επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες leaders στον χώρο τους. Οι στρατηγικοί συνεργάτες της είναι οι Home Creations Apostolides, Stosa και Somfy, οι οποίοι αποτελούν αδιαμφισβήτητα εγγύηση στο τελικό αποτέλεσμα. Τα έργα τους συμπεριλαμβάνουν ευρείας γκάμας χώρους, όπως εντυπωσιακές βίλες, cozy flats, γραφεία και πολυτελή ξενοδοχεία. Σε συνθήκες, όπου πρωτεύοντα ρόλο παίζει η συνέπεια σε συνάρτηση με την άψογη κατασκευή, τα συνεργεία εργάζονται αδιαλείπτως για την επίτευξη της ταχύτερης ολοκλήρωσης του εκάστοτε project.

Ένας αλγόριθμος, φτιαγμένος μόνο για εσάς

befunky-collage-50.jpg

Το αύριο φέρνει μαζί του ψηφιακά εργαλεία για όλους μας, τα οποία μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες, τις προτιμήσεις μας και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή για εμάς επιλογή - ειδικά όταν εκείνη είναι σύνθετη και στην οποία πρέπει να επενδύσουμε χρόνο και χρήμα. Η "Αναδομώ" προνοεί πάντα, γι' αυτό και διακρίνεται για τις λεπτομερείς μελέτες της, καθώς και τις καινοτόμες της πρωτοβουλίες και εφαρμογές. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Συνθέτω" αποτελεί το νέο μοναδικό ψηφιακό εργαλείο της, το οποίο σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε όσα αναζητάτε μέσα από έναν αλγόριθμο που αναπτύχθηκε από την ομάδα της ειδικά για εσάς. Κύριος στόχος της λειτουργίας του είναι να κατανοήσετε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα απαραίτητα εφόδια της επόμενης ανακαίνισης του χώρου σας, ποιο στιλ διακόσμησης σας ταιριάζει καλύτερα, ποια είναι η ιδανική σειρά εργασιών που πρέπει να ακολουθήσετε και με ποιο κόστος.

Με διαχρονική κοινωνική ευθύνη

Η "Αναδομώ" έχει ισχυρή και σταθερή παρουσία σε ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας. Στην εταιρική κοινωνική της ευθύνη συγκαταλέγονται σπουδαία έργα, όπως το βάψιμο του σχολείου και της κεντρικής πλατείας στις Γούβες της Βόρειας Εύβοιας μετά την καταστροφή τους από τις πυρκαγιές, η ανακαίνιση του σπιτιού του "Χαμόγελου του Παιδιού" στον Φοίνικα, του συλλόγου κακοποιημένων γυναικών, του ορφανοτροφείου θηλέων "Μέλισσα", αλλά και του Παιδικού Δωματίου για την εκπλήρωση παιδικής ευχής του "Make A Wish" Ελλάδος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κατασκευή στην "Αναδομώ"... άλλωστε δεν παίζουν με αυτά!

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες των κατοικιών και επιχειρήσεων, τις οποίες έχει αναλάβει η "Αναδομώ" στη gallery! 

Όλες οι φωτογραφίες απεικονίζουν projects της ΑΝΑΔΟΜΩ σε ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία και διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Info: Εθνικής Αντίστασης 171, Καλαμαριά. Τηλ. επικοινωνίας: 231 124 1508. Facebook: @Αναδομώ, Instagram: @anadomo_group