fbpixel

Search icon
Search
Friends Reunion: Όλα όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στις 27 Μαΐου
ARTS & CULTURE

Friends Reunion: Όλα όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στις 27 Μαΐου

Το θρυλικό sitcom που άφησε εποχή έρχεται και πάλι κοντά μας


Μια από τις all time favourite σειρές παγκοσμίως, σημειώνοντας μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, θεωρείται αναμφίβολα η γνωστή σε όλους σειρά «Τα Φιλαράκια». Κι όμως, λοιπόν, είναι γεγονός! Έπειτα από 17 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, η αγαπημένη μας παρέα ξανασυναντήθηκε στο πλατό, στο Stage 24 που τους φιλοξενούσε για 10 χρόνια. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, αλλά κυριαρχούν η χαρά και η συγκίνηση που θα έχουμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε σε ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν τα δύο trailer του ενός και μοναδικού επεισοδίου που θα ονομάζεται "The One With The Reunion" και θα προβληθεί μέσα από τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ΗΒΟ και της Warner Bros στις 27 Μαΐου. Η ανάρτηση του δεύτερου trailer μας αποκαλύπτει τη μάζωξη των 6 φίλων χωρίς σενάριο, θυμίζοντας στιγμές από τα αγαπημένα επεισόδια, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και σε συνέντευξή της η Lisa Kudrow πως «το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει το καστ να πίνει καφέ σε μια καφετέρια και θα υπάρχουν μερικά σκηνικά». Αυτό βέβαια που τόνισε χαρακτηριστικά είναι πως οι ηθοποιοί δεν θα υποδύονται τους χαρακτήρες τους. «Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί, κάτι που απλώς δεν συμβαίνει και ποτέ δεν έχει συμβεί μπροστά σε κόσμο από το 2004 όταν σταματήσαμε». Στο Friends Reunion, «The One Where They Get Back Together», θα δούμε μάλιστα ξανά την πραγματοποίηση του περίφημου παιχνιδιού ερωτήσεων στο σαλόνι της Μόνικα, όπως είχε γίνει και στο επεισόδιο « The One With The Embryos», καθώς και τον Joey(Mat) και Chandler(Matthew) να απολαμβάνουν για ακόμη μια φορά της πολυθρόνες που τους συντρόφευαν σ’ αυτό το ταξίδι. 

friends.jpg

Στο reunion σαφώς θα πρωταγωνιστούν: η Jennifer Aniston-υποδυόταν τον ρόλο της δυναμικής Rachel Green που λάτρευε την μόδα, η Courteney Cox-γνωστή ως Monica Geller που θεωρείται η “μαμά” και η σεφ της παρέας , η Lisa Kudrow- αγαπήσαμε τον ρόλο της Phoebe Buffay για τον αυθορμητισμό και την τρέλα της , ο Mat Leblanc-ο ερωτικός Ιταλός ηθοποιός Joey Tribbiani, ο Matthew Perry-αξέχαστος για τον σαρκαστικό Chandler Bing και εννοείται ο David Schwimmer -ο παλαιοντολόγος και ο γλυκύτατος Ross Geller.

Βέβαια, μαζί τους θα εμφανιστούν και άλλοι χαρακτήρες που εξίσου άφησαν το δικό τους σημάδι στην σειρά και δεν είναι άλλοι από τους: Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill), Tom Selleck (Richard) και Elliott Gould και Christina Pickles (οι γονείς του Ross και της Monica). Επιπλέον, θα δούμε και άλλα γνωστά ονόματα του θεάματος, τους David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Malala Yousafzai και Justin Bieber. Σίγουρα, η ανακοίνωση των celebrities μας δημιουργεί σκέψεις και ανυπομονησία για το τι θα παρακολουθήσουμε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστροφή της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια» έχει συγκινήσει ιδιαίτερα και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Οι ηθοποιοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram δεν έκρυψαν την χαρά τους και δημοσίευαν post αναφερόμενα στην επανασύνδεσή τους, αλλά και μέσα από τις δηλώσεις τους επισημαίνουν πως ο καθένας τους κράτησε από ένα αναμνηστικό που τους θυμίζει τον ρόλο τους, αλλά και πως νιώθουν την επανένωση των Friends «σαν οικογένεια». Χαρακτηριστικά, η Jenifer Aniston σημείωσε πως «το να επιστρέφω για το reunion είναι σαν να επιστρέφω σε μια οικογένεια. Δεν έχω αδέρφια. Εικάζω ότι έτσι θα ήταν να έχω αδέρφια». Αξιοσημείωτη είναι και η φράση του Mat Leblanc ότι «είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κάθε φορά που συναντιόμαστε, συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε».

friends-reunion-key-art-final-vertical-pr1-h-2021.jpg

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως αρχές του 2020 είχε ανακοινωθεί πως αυτό το reunion θα συμβεί, με τους πρωταγωνιστές, μάλιστα, να είχαν κάνει τη δική τους έμμεση ανακοίνωση με μια φωτογραφία στο λογαριασμό τους στο Instagram που είναι οι 6 φίλοι παρέα, γράφοντας «it’s happening». Λόγω της κλιμάκωσης της πανδημίας τα γυρίσματα καθυστέρησαν, όμως έναν χρόνο μετά με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, επετεύχθη να επιστρέψουν στην οθόνη μας στις 27 Μαΐου μέσα από την τηλεοπτική στέγη του HBO Max. Ετοιμαστείτε λοιπόν για το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς!

Could we be any more excited?

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα διεθνή news αλλά κι άλλα νέα της επικαιρότητας!