fbpixel

Search icon
Search
Φρεσκούλης: 20 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί του και το γιορτάζουμε με βίντεο, διαγωνισμούς και αναδρομές στην ιστορία του
TASTE

Φρεσκούλης: 20 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί του και το γιορτάζουμε με βίντεο, διαγωνισμούς και αναδρομές στην ιστορία του

20 μοναδικά χρόνια φρεσκάδας...


Ο Φρεσκούλης, το αγαπημένο brand που συνδέθηκε με την καθημερινή υγιεινή διατροφή και πρωτοπορεί στις φρέσκες ολοκληρωμένες λύσεις on-the-go, και στις έτοιμες για σερβίρισμα σαλάτες, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά με το κεντρικό μήνυμα «Φρεσκούλης, 20 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί».

Η σημαντική αυτή στιγμή σηματοδοτείται με ένα επετειακό σποτ, το οποίο μας δείχνει το μεγάλωμα ενός μικρού παιδιού, από τα πρώτα του βήματα ως την στιγμή που η 20χρονη φοιτήτρια πλέον, ετοιμάζει το τραπέζι στην μητέρα της με οικογενειακή σαλάτα Φρεσκούλης, δείχνοντας πως όντως μεγαλώνουμε μαζί, αφού ο Φρεσκούλης είναι πάντα δίπλα μας καθημερινά σε μικρές και μεγάλες στιγμές εδώ και 20 χρόνια.

Παράλληλα, στα social media του Φρεσκούλη, παρουσιάζεται ένα βίντεο με ενδιαφέροντα fun facts από τα 20 τελευταία χρόνια. Ανατρέχοντας στην ιστορία του, θα μάθουμε ότι ο Φρεσκούλης ξεκίνησε την πορεία του με τις πρώτες έτοιμες προ-κομμένες σαλάτες το 2004, καινοτομώντας συνεχώς με προϊόντα όπως η πρώτη φρουτοσαλάτα το 2007 και οι πρώτες σαλάτες-γεύματα το 2008. Με το rebranding το 2014, την επέκταση σε βιολογικές σαλάτες το 2015, την προσθήκη των φρέσκων λαχανικών για μαγείρεμα, το brand συνέχισε να πρωτοπορεί όλα τα χρόνια. Το 2021 παρουσίασε τα SUPER BOWLS, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην καινοτομία και την ποιοτική, φρέσκια υγιεινή διατροφή.

Με αφορμή τα φετινά γενέθλια, ο Φρεσκούλης διοργανώνει επίσης έναν διαγωνισμό με τίτλο «20 χρόνια, 20 δώρα», στον οποίο 20 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ψυγειάκι θαλάσσης γεμάτο με σαλάτες Φρεσκούλης.


Τέλος, πολλά αγαπημένα πρόσωπα, γνωστοί σεφ, influencers & content creators που έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία, παραγωγοί και εργαζόμενοι της εταιρείας μοιράζονται με το κοινό τι σημαίνει για αυτούς ο Φρεσκούλης, και δίνουν τις δικές τους ξεχωριστές ευχές.

Ακολουθήστε τα social media του Φρεσκούλη για να μη χάσετε το ολόφρεσκο επετειακό περιεχόμενο.

Instagram: @freskoulis 

Facebook: Freskoulis

Youtube: Freskoulis Salads