fbpixel

Search icon
Search
Freshen Up: Η νέα sustainable συλλογή που «σπάει» τα στερεότυπα της μόδας
FASHION NEWS

Freshen Up: Η νέα sustainable συλλογή που «σπάει» τα στερεότυπα της μόδας

Το brand AMMA μας καλεί σε ένα ταξίδι ανανέωσης...


Ακούμε κατά καιρούς πολλά για τα sustainable ελληνικά fashion brands, ωστόσο, λίγα είναι αυτά που έχουν κάνει πραγματικά motto τους το “Design with a purpose” («Σχεδίασε με σκοπό») και παραμένουν πιστά στις αξίες τους. Η ηθική στη μόδα διαθέτει πολλές παραμέτρους και το AMMA τις τηρεί όλες. Διατηρώντας μια αυθεντική ταυτότητα, οι αδερφές Νένα Καλαϊτζή-Σταμούλη και Ρηνιώ Καλαϊτζή, από τις θέσεις της Creative Director και της Production Manager του οίκου αλλά και ο Θοδωρής Γαβαλάς, ως Operations Manager, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν eco-conscious οίκο, με ανατρεπτική ματιά που συνδυάζει την ποιότητα με την ανεπιτήδευτα κομψή αισθητική. 

Για τη φετινή summer season, το AMMA μας ταξιδεύει στο ανέμελο ελληνικό καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου όλα μπορούν να συμβούν... Με το μήνυμα Freshen Up, κάθε κομμάτι της ss22 collection διαπερνάται από ένα άρωμα φρεσκάδας! Μια φρεσκάδα που θα ανανεώσει το look σας, το στιλ αλλά και το mindset σας. Τι καλύτερο από ένα ολιστικό re-fresh λίγο πριν το καλοκαίρι; 

Freshen Up Collection 

dsc-5521eshop.jpg

Η νέα συλλογή «ανοίγει διάλογο» με τη διαφορετικότητα, σπάει τα στερεότυπα και παρουσιάζει ρούχα, μέσα στα οποία αισθανόμαστε άνετες, θηλυκές και όμορφες. Γραμμές που μας δίνουν ευελιξία και μας επιτρέπουν να παραμένουμε ο εαυτός μας.

«Βγείτε από τα στερεότυπα και απολαύστε τον φρέσκο σας εαυτό»!

Όπως και να ονειρεύεστε το φετινό καλοκαίρι, η ιδέα του να το απολαύσετε φορώντας τα καλύτερα κομμάτια είναι αναπόφευκτη. Στόχος του AMMA είναι η εμπιστοσύνη στη διαχρονικότητα, την ποιότητα του υφάσματος και της κατασκευής, σε συνδυασμό με τη minimal προσέγγιση. Κάθε ένα item της νέας καλοκαιρινής συλλογής έχει σχεδιαστεί προσεχτικά, υμνώντας τον μινιμαλισμό και δίνοντας την ευκαιρία της δημιουργίας mix&match εικόνων. Θυμηθείτε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να προσαρμόσει τα ρούχα ΑΜΜΑ στη δική της μοναδική προσωπικότητα! 

An odd to simplicity

dsc-2883.jpg

Τα χρώματα της άμμου, το ανοικτό γκρι και το λευκό «συνομιλούν» σε designs που διαθέτουν αέρινο χαρακτήρα, μπορούν να φορεθούν all day long, ενώ με τις κατάλληλες προσθήκες δημιουργούν ένα απόλυτα elegant ανανεωτικό look. Εάν είστε λάτρεις των πουκαμίσων, των κιμονό αλλά και αν αγαπάτε τις very summerish παντελόνες και τα μακριά φορέματα, τότε η νέα Freshen Up συλλογή, θα κάνει "re-fresh" στο στιλ σας!

dsc-5333.jpg

Λατρέψαμε τα neutral deux pieces, τα maxi dresses αλλά και τους συνδυασμούς τις εμβληματικής μαρινιέρας σε λευκά σύνολα, αφού μας μετέφεραν σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό. Είτε με τα αγαπημένα σας σανδάλια, mules είτε ακόμη και με τα elegant sneakers σας, κάθε κομμάτι της Freshen Up διαθέτει αυτό το μαγικό στοιχείο που θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά!

Eco-Conscious mentality 

dsc-4761-copy-3wPuZ.jpg

Για το AMMA, η sustainable προσέγγιση της μόδας δεν είναι απλά μια τάση της εποχής, αλλά τρόπος ζωής. Βρίσκεται, λοιπόν, ενταγμένη στη φιλοσοφία τους. Ξεχωρίζουν για τις πιστοποιημένες πρώτες ύλες, τις περιβαλλοντικά φιλικές μεθόδους παραγωγής, τα zero waste προϊόντα ενώ δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και στην ανθρωποκεντρική πλευρά της βιωσιμότητας, εξασφαλίζοντας άριστες εργασιακές συνθήκες.

Με υφάσματα που «αγκαλιάζουν» το σώμα αλλά και την καρδιά, οι συλλογές AMMA θα προσθέσουν πόντους κομψότητας και γοητείας στην ss22 γκαρνταρόμπα σας! 

Info: Προξένου Κορομηλά 26, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2311 243127, ammashop.gr, Instagram: @amma_garments