fbpixel

Search icon
Search
5 fresh τρόποι για να φορέσετε το λευκό πουκάμισο
STYLING TIPS

5 fresh τρόποι για να φορέσετε το λευκό πουκάμισο

Το πιο απλό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μετατρέπεται στην πιο stylish επιλογή


Όταν πρόκειται για staples της γυναικείας - κι όχι μόνο - γκαρνταρόμπας, λίγα είναι πιο "βασικά" από ένα λευκό πουκάμισο. Αυτό το ανθεκτικό κομμάτι αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε συλλογής εδώ και δεκαετίες, χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει τόσο στο styling όσο και στο ταλέντο του να αναβαθμίζει τα casual items.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πιο fresh τρόπους για να χαρίσετε στο white shirt αλλά και στην εμφάνισή σας την ανανέωση που χρειάζεστε το φετινό φθινόπωρο!   

Tonal outfits

469feab8c19b733207a52a5d51b309ca.jpg
Image source: @pinterest

Υπάρχει κάτι απόλυτα κομψό σε ένα ολόλευκο ντύσιμο, ειδικά όταν προσθέτετε ένα κλασικό και λευκό πουκάμισο σ' αυτήν την εικόνα. Η άποψη ότι τα total white looks ταιριάζουν μόνο στις "φωτεινές" εποχές, ανήκει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. Ίσα ίσα, η αντίθεση που κάνουν με τις μουντές ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι μοναδική. Συνδυάστε ένα oversized white shirt μαζί με μία δαντελένια maxi skirt, slingbacks και χρυσά κοσμήματα. Εσείς που λατρεύετε τα πιο κλασικά σύνολα, δεν έχετε παρά να το "παντρέψετε¨ με tailored παντελόνια που θα προσφέρουν και την απόλυτη άνεση μαζί με μαύρα αξεσουάρ. 

Classic way

185aa227d5b06fa6a25327521ce6ec14.jpg

Είτε επιθυμείτε να μιμηθείτε την Katharine Hepburn της δεκαετίας του '40 με ένα πουκάμισο που φοριέται με ένα κομψό παντελόνι, είτε σκοπεύετε να το "παντρέψετε" με μία glam skirt, σαν αναφορά στην εμβληματική παρουσία της Sharon Stone στο κόκκινο χαλί των Oscars τη δεκαετία του 1990, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το σχέδιο που θα έχει την τέλεια εφαρμογή και θα κολακεύει τη σιλουέτα σας.

Go Western

42590968c98fda9ecf94cac21bfbe32d.jpg

Οι εμφανίσεις εμπνευσμένες από τη Δύση σάρωσαν τις πασαρέλες του φθινοπώρου του '24 και, αναμφισβήτητα, ο ευκολότερος τρόπος για να υιοθετήσετε αυτήν την τάση είναι με ένα πουκάμισο που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Οι λεπτομέρειες είναι το κλειδί για να εντυπωσιάσετε. Οι cowboy boots, όπως και τα γιλέκα θεωρούνται must. Μπορείτε να επιλέξετε denim pants ή skirts για την ολοκλήρωση αυτού του cowboy outfit. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το κάνετε all the way ένα ιδιαίτερο καπέλο και raffia αξεσουάρ θεωρούνται must!

White shirt & leather 

fd5617cd6da1bc585d54830beba5a7ce.jpg

Όπως όλοι οι καλοί συνδυασμοί, ένα εντυπωσιακό λευκό πουκάμισο και ένα black leather piece αναδεικνύουν ο ένας τον καλύτερο εαυτό του άλλου - οι αντίθετες υφές και η μονόχρωμη παλέτα είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο χαλαρό και το εκλεπτυσμένο, λειτουργώντας άριστα σε κάθε περίσταση. Είτε αποφασίσετε το δερμάτινο κομμάτι σας να είναι flared trouser, είτε φούστα είτε bermuda shorts το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Για πιο loose styling μπορείτε να κινηθείτε σε oversized shirts και αντρικές γραμμές, όπως η Kendall Jenner. 

Color - pop

4b2b2f52ace864ce9c1b0bea85b17782.jpg
Image source: @thezoereport

Τελικά, η γοητεία ενός λευκού πουκάμισου έγκειται στην ευελιξία του: είναι το ενδυματολογικό ισοδύναμο ενός λευκού καμβά, καθιστώντας το ιδανικό συνοδευτικό για ζωηρά χρώματα. Οι τρόποι για να παρουσιάσετε ένα τέτοιο look είναι πολλοί. Μπορείτε να συνδυάσετε το πουκάμισο σας με bold σακάκια, πολύχρωμα γιλέκα αλλά και έντονα παντελόνια ή φούστες. Βρείτε ποιο ταιριάζει στο στιλ σας και απογειώστε το.