fbpixel

Search icon
Search
Φοράτε γυαλιά οράσεως; Τα hairstyles που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας
HAIR & NAILS

Φοράτε γυαλιά οράσεως; Τα hairstyles που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας

Και όμως το look των μαλλιών μπορεί να κάνει τη διαφορά


Το να φοράτε γυαλιά έχει γίνει τόσο chic που ακόμη και όσοι δεν τα χρειάζονται για πρακτικούς σκοπούς έχουν αρχίσει να τα φοράνε ως fashion statement. Παρόλα αυτά χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση στο makup καθώς και στο hairstyle που θα ακολουθήσετε μπορεί να μην πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας αναφέραμε πως υπάρχουν μερικές επιλογές που μπορεί να σας κάνουν να δέιχνετε υπέροχες; Από εδώ και πέρα δε χρειάζεται να αποχωρίζεστε το αγαπημένο σας αξεσουάρ καθώς θα σας κάνει να δέιχνετε ακόμη πιο stylish. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα όσα βρήκαμε και μας εντυπωσίασαν και σας τα προτείνουμε!

Bangs Bangs

glasses-woman-hair-37Ddb.jpg


Οποιοδήποτε κι αν είναι το στιλ σας, τολμήστε να επαναφέρετε τα bangs, δηλαδή τις αφέλειες, στην ρουτίνα σας. Για ακόμη μια φορά αποτελούν ένα hair style που μπορεί να αναδείξει υπέροχα τα διακριτικά ζευγάρια γυαλιών ένα παράλληλα τραβήουν όλη την προσοχή στο πρόσωπο. σας και γενικά στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας. Τολμήστε το άμεσα όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σας αλλά μην ξεχνάτε πως δεν πρέπει να έχετε έναν έντονο σκελετό.

Beach Waves

hair-waves.jpg

Εάν τα γυαλιά σας είναι statement κομμάτι από μόνα τους τότε πρέπει και εσείς να τους δώσετε ένα χτένισμα που να τους ταιριάζει. Προσπαθήστε να κάνετε αυτά τα ατιμέλητα beach waves χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες. Σε στεγνά, λεία μαλλιά, ξεκινήστε να τυλίγετε τμήματα μαλλιών γύρω από το εργαλείο και προσέχετε πάντα η κατεύθυνση να είναι μακριά από το πρόσωπο. Στη συνέχεια, μόλις τελειώσετε, χτενίστε τα μαλλιά σας με τα χέρια σας ώστε να "πέσουν" και να μη δείχνουν τόσο στιλιζαρισμένα. 

A-Line Lob

glasses-woman-hair.jpg

Όλες αγαπάτε τα ολόισια και sleek μαλλιά. Όταν μάλιστα αυτά είναι κοντά, δίνουν αδιαμφισβήτητα ένα διαφορετικό level σε κάθε σας εμφάνιση. Αυτό το hair look που είναι φανερά επηρεασμένο από τα '90s, θα ταιριάξει υπέροχα με τα γυαλιά σας καθώς θα τους δώσει το "χώρο" να αναδείξουν το σχέδιο τους, φέρνοντας σας παράλληλα ένα vintage αέρα ρομαντισμού. 

Chic & Sweet

hair-glasses.jpg

Ένα χαμηλό κράτημα και μερικές τούφες αφημένες εκτός του hair clip μπορούν να σας χαρίσουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τις μέρες που δε θέλετε να αποχωριστείτε τα γυαλιά μυωπίας σας. Οι γοητευτικές και κομψές τούφες που θα πέσουν ανέμελα στο πρόσωπο σας θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα απόλυτα elegant και ταυτόχρονα σαγηνευτικό αποτέλεσμα που θα ταιριάξει υπέροχα με του διάφανους σκελετούς σας.

Happy bun

glasses-hair.jpg

Μια άλλη έξυπνη εναλλακτική πρόταση για να κάνετε πιο στιλάτο το bun είναι να ακολουθήστε τους κανόνες του καλοκαιριού. Εδώ η ανεμελιά και το ατημέλητο αποτέλεσμα είναι για ακόμη μια φορά αυτό που ξεχωρίζει καθώς θα δώσει χώρο για να τοποθετήσετε όποιο ζευγάρι γυαλιά επιθυμείτε. Τούφες, χαλαρό πιάσιμο και διάθεση που παραπέμπει στις πιο όμορφες μέρες. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως in fashion και θα παραπέμπει ξεκάθαρα στα hairstyles των Γαλλίδων.