fbpixel

Search icon
Search
Flip flops: Πώς να τα φορέσετε με τον πιο elegant τρόπο
THE LOOK

Flip flops: Πώς να τα φορέσετε με τον πιο elegant τρόπο

Όλοι οι τρόποι για να τα φορέσετε και να εντυπωσιάσετε


Ξεκινώντας την καλοκαιρινή σεζόν, τα σανδάλια μπαίνουν για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Η κατηγορία είναι μεγάλη και αποτελείται από σχέδια που όλες οι fashion lovers λατρεύουν. Ένα από αυτά που κυριαρχούν τις τελευταίες σεζόν είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα flip flops. Οι σαγιονάρες που άλλοτε επιλέγονταν μόνο για τις εμφανίσεις εντός σπιτιού ή στην παραλία, έχουν γίνει το must have του καλοκαιριού τόσο για τα city looks όσο και για βραδινές εξόδους σε κάποιο νησί. Η δυναμική του αγγίζει αυτή των sneakers αφού πλέον μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας αλλά και να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων. Η άνεση που παρέχουν σε συνδυασμό με το στιλ, τα κρίνουν απαραίτητα στη summer shoe collection μας. Το μόνο που μένει είναι να τις εντάξετε με τον καλύτερο και πιο stylish τρόπο.

Mini skirt

09031035784baf60cf1e33a4e8bb6460.jpg

Το καλοκαίρι υπερισχύουν τα κοντά μήκη και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που θα αναδείξει τη θηλυκότητά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι οι mini skirts. Είτε επιλέξετε ένα denim design είτε χρωματιστά σχέδια, η αντίθεση που θα κάνουν τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα θα σας χαρίσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Για απλά αλλά εντυπωσιακά σύνολα, συνδυάστε το με ένα λευκό πουκάμισο και φυσικά τα statement flip flops σας. Προσθέστε χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη.

Jeans

e026538be77f6b8fdd65e055318dcae2.jpg

Είναι γεγονός ότι το τζιν δεν αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες, καθώς θεωρείται ένα θερμό ύφασμα. Παρόλα αυτά την περίοδο που διανύουμε και σίγουρα για έναν μήνα ακόμα θα αποτελεί μία από τα καθημερινά μας κομμάτια. Ταιριάζοντας το με τις σαγιονάρες σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στην εικόνα σας αλλά και να κάνετε ένα updated. Για μεγαλύτερη δυναμική προτιμήστε δίχρωμα flip flops, όπως είναι το πορτοκαλί με το κόκκινο ή το κόκκινο με το φούξια. Ένα basic top θα αναδείξει περισσότερο τα παπούτσια σας.

Office look

2c8d245d1311dc5bd8d6c87ea08651b7.jpg
Image source: @thezoereport

Μπορεί σε πολλές από εσάς να μην έχει περάσει καν από το μυαλό σας αλλά ναι, οι σαγιονάρες μπορούν πολύ εύκολα να υποστηρίξουν ένα office looks. Αυτήν την επιτυχία την οφείλουμε στα κορίτσια του street style, οι οποίες μας έδειξαν το know how. Φορέστε ένα button up shirt μαζί με μία pencil, A-line φούστα και προσθέστε τις σαγιονάρες. Για περισσότερη διακριτικότητα, κινηθείτε σε one tone εκδοχές , όπως οι μαύρες ή ακόμα και οι λευκές. Διαλέξτε μία statement bag για να απογειώσετε την εμφάνισή σας.

Resort wear

b532fb0e7148c2cc8fd62cde670a91db.jpg

Λινά φορέματα, καφτάνια, τουνίκ και πουκαμίσες είναι τα ιδανικά items, τα οποία θα σας βοηθήσουν να συνθέσετε ένα από τα πιο επιτυχημένα και όμορφα resort wear look. Από αυτό το σύνολο δε θα μπορούσε να λείπει ένα ζευγάρι flip flops. Κινηθείτε σε γήινες αποχρώσεις όπως είναι το χρυσό, το μπεζ ακόμα και ανοιχτοί τόνοι του καφέ. Φυσικά από αυτό το στιλ δε μπορεί να λείπει μία oversized raffia bag, που θα φέρει το καλοκαίρι πιο γρήγορα στη ζωή μας.

Dresses

c008cbcc556db96125c873984f0c7bdd.jpg
Image source: @thezoereport

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που ξεχωρίζουμε για τον λόγο του ότι μπορούμε να φοράμε καθημερινά αέρινα φορέματα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε ένδυμα σε όποια περίσταση κι αν βρεθείτε. Η άνεση που μας χαρίζουν είναι δεδομένη. Κάντε την ακόμα μεγαλύτερη και ακολουθήστε τους κανόνες του street style, προσθέτοντας ένα ζευγάρι flip flops. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε floral dresses από έντονες αποχρώσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!