fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Festive season: Οι τάσεις και τα party clothing pieces που θα λατρέψετε

Αναβαθμίστε την εορταστική σας γκαρνταρόμπα με αυτές τις εντυπωσιακές προσθήκες


Festive season: Οι τάσεις και τα party clothing pieces που θα λατρέψετε

Η εορταστική περίοδος είναι επίσημα εδώ και αν είστε σαν εμάς, πιθανώς σχεδιάζετε ήδη τις γιορτινές σας εμφανίσεις και ψάχνετε τα πάντα όσον αφορά τα trends και ιδέες για outfits που θα φορέσετε με στιλ και αυτοπεποίθηση. Μπορεί πέρυσι, όπως και κάθε χρόνο οι παγιέτες να ήταν παντού, όμως αναμένεται το 2023 θα είναι λίγο διαφορετικό. Εκτός από παγιέτες, περιμένουμε να δούμε πολλές μεταλλικές αποχρώσεις και πιο quiet luxury εμφανίσεις, και μπορούμε να πούμε πως είμαστε fans αυτού!

Ανακαλύψτε μαζί μας τις πιο επίκαιρες και high-aesthetic party επιλογές στο Mosty.com!

Statement tops

6ea33b6b21eea2ba877d817ddf0cc5b5-oe1DJ.jpg
Image source: @fakerstrom

Δώστε μια πιο elevated διάθεση σε κάθε σας cool βραδινό outfit συνδυάζοντας ένα statement top, είτε σε σχήμα είτε σε υφή. Φέτος, συνεχίζουμε να βλέπουμε παντού τα corset tops αλλά δυναμική εμφάνιση κάνουν και τα μεταλλιζέ & sparkly σχέδια. Do it like Hailey και συνδυάστε το με ένα baggy παντελόνι, court heels και ένα ζεστό, fuzzy πανωφόρι. 

Embellished details

jeans-TKMyR.jpg
Image source: @_jessicaskye

Μπορεί τα black tailor pants να αποτελούν πάντα go-to στις πιο επίσημες εξόδους αλλά και σε formal events, όμως φέτος, σε περίπτωση που θέλετε να διαφοροποιηθείτε μπορείτε να επιλέξετε ένα embellished denim παντελόνι. Μπορεί το τζιν ύφασμα να αποτελεί συνόνυμο της casual αισθητικής όμως οι γυαλιστερές λεπτομέρειες του το κάνουν festive & appropriate για όλη τη μέρα. Δημιουργήστε ένα total black outfit με barely there sandals και δώστε βάση στα μαλλιά και στο make-up σας. 

Oversized blazer

claire-rose.jpeg
Image source: @clairerose

Εκτός του sheer dress που εμφανίστηκε παντού φέτος, το blazer dress ήταν πανταχού παρόν στις επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας. Αυτό το απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας που φοράμε καθημερινά μας χαρίζει αυτοπεποίθηση χωρίς να προσπαθούμε πολύ. Επανεξεταζόμενο μέσα από την αύρα της μόδας των σχεδιαστών, μπορείτε να το φορέσετε on its own σε oversized γραμμή - και φυσικά αν δεν αισθάνεστε άνετα μπορείτε να φορέσετε ένα κοντό slip dress από μέσα. Συνοδέψτε με τα κατάλληλα statement αξεσουάρ και heels ή μπότες. 

Little black dress

smythsisters.jpg
Image source: @smythsisters

Με την ίδια λογική, το απλό μαύρο φόρεμα αποτελεί πάντα σύμμαχο για κάθε εμφάνιση, ειδικότερα όταν θέλετε να αναδείξετε το πιο minimal & effortless στιλ σας. Βρείτε την ιδανική γραμμή που ταιριάζει στο σωματότυπο και τη διάθεσή σας, συνδυάστε με καλσόν, barely there sandals και top off με ένα παλτό της επιλογής σας - κατά προτίμηση σε μάξι γραμμή. 

Mini skirt 

74fbff7fb09bab0c3980c139d54ac1dd.jpg
Image source: Pinterest

Το μίνι έχει επιστρέψει δυναμικά σε sparkly, πιο statement εκδοχές. Θα δούμε παντού το suede, το δερμάτινο αλλά και το sparkly τελείωμα. Διαλέξτε το μήκος που σας ταιριάζει και συνδιάστε με τα πάντα από tank top, μέχρι κομψά knits όταν το κρύο υπερισχύει.

Co-ordinated

screenshot-2023-11-30-at-20230-pm.jpg
Image source: Backgrid

Για να δημιουργήσετε με ευκολία και απόλυτη επιτυχία το ιδανικό outfit για τις γιορτές στραφείτε στις ολόσωμες φόρμες, ή στα co-ordinating sets. Φέτος, λατρεύουμε το βελούδο σε σκούρες αποχρώσεις αλλά και τις πιο γυαλιστερές εκδοχές με παγέτες. Εννοείται μπορείτε να τα φορέσετε μαζί αλλά μεμονωμένα. 

Lingerie dressing

snapinstaapp-310571398-810484303431155-5170971191384762460-n-1080-n5wK4.jpg
Image source: @liv.therose

Φαίνεται πως το lingerie dressing που έχει κυριαρχήσει στο street style τα τελευταία χρόνια, καθιερώνεται και φέτος στις πιο εορταστικές εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα lingerie dress σε συνδυασμό με μπότες ή γόβες. Σας παροτρύνουμε επίσης, να δημιουργήστε μια πιο bold εμφάνιση επιλέγοντας ένα sparkly bralette, με ένα tailored ή oversized κοστούμι.

Court shoes

emmaleger.jpg
Image source: @emmaleger

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, και ειδικότερα τα παπούτσια, φέτος παρατηρήσαμε πως έχουν επιστρέψει τα μυτερά court heels. Επιλέξτε τα σε απλή μονόχρωμη εκδοχή που ταιριάζει με τα πάντα, ή διαλέξτε ένα ζευγάρι με sparkly λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν μέχρι και το πιο απλό look. 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας festive pieces που μπορείτε να βρείτε στο Mosty.com!

1

Zoya lingerie dress

Mosty.com BUY HERE

2

Milla blazer

Mosty.com BUY HERE

3

Manolo lux bra

Mosty.com BUY HERE

4

Zoya sequin dress

Mosty.com BUY HERE

5

Manolo disco mini skirt

Mosty.com BUY HERE

6

Sabina Musayev sequin crop top

Mosty.com BUY HERE

7

Sabina Musayev sequin pants

Mosty.com BUY HERE

8

Zoya sequin top

Mosty.com BUY HERE

9

Manolo rib metallic tank top

Mosty.com BUY HERE

10

Zoya lingerie dress

Mosty.com BUY HERE

11

Sabina Musayev velvet pants

Mosty.com BUY HERE

12

Sabina Musayev mini silver dress

Mosty.com BUY HERE

13

Cache Cache Clo embellished jeans

Mosty.com BUY HERE

14

Sante satin heels

Mosty.com BUY HERE

Διεύθυνση showroom: Αγίου Τρύφωνος 43 Α, Κηφισιά

Tηλέφωνο: 2152157007

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com

Feature image source: @camillecharriere, @clairerose