fbpixel

Search icon
Search
Fashion Weeks SS22: Οι πιο hot τάσεις των runways που θα φορέσουμε από τώρα
TRENDS & CATWALKS

Fashion Weeks SS22: Οι πιο hot τάσεις των runways που θα φορέσουμε από τώρα

Τα σχέδια που ξεχωρίσαμε


Μετά από έναν μήνα γεμάτο runways, shows, μοναδικές και εντυπωσιακές δημιουργίες αλλά και τάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες ήρθε η στιγμή του απολογισμού. Είμαστε έτοιμες να σκεφτούμε με πιο καθαρό μυαλό, τι είδαμε, τι ξεχωρίσαμε και ποια είναι τα σχέδια εκείνα που κέντρισαν το ενδιαφέρον. Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι ο Μήνας της Μόδας για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι ήταν γεμάτος από χαρά, αισιοδοξία, φωτεινές αποχρώσεις, καθαρές, γραμμές αλλά και σύνολα πιο προσιτά από κάθε άλλη φορά, ικανά να υποστηριχθούν από κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα. 

Εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες τάσεις, τις οποίες επιθυμούμε να τις φορέσουμε από τώρα, διότι δε μπορούμε να περιμένουμε. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τες!

1. Denim on denim 

Dior SS22

Φυσικά και τα τζιν κομμάτια αποτέλεσαν βασικά στοιχεία πολλών συλλογών. Αυτό όμως που «έκλεψε» τις εντυπώσεις ήταν τα denim on denim looks. Ο άλλοτε ιδιαίτερος και ίσως απαγορευτικός συνδυασμός έχει κερδίσει το στοίχημα κι έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία των trends. Επιλέξτε ένα παντελόνι κι ένα πουκάμισο σε σκούρα denim εκδοχή και ταιριάξτε τα. Για να ολοκληρώστε το casual style προσθέσετε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. 

2. Bold colours 

Valentino SS22

Αυτό που συμβαίνει με τα έντονα χρώματα θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως obsession. Είναι παντού στην κυριολεξία από βασικά κομμάτια μέχρι αξεσουάρ. Οι ειδικοί στο χώρο της μόδας δε διστάζουν να κάνουν ανατρεπτικούς συνδυασμούς, «παντρεύοντας» πολλά έντονα χρώματα. Ο Pierpaolo Piccioli για τον Valentino εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τις προτάσεις και τις δημιουργίες του που κόβουν την ανάσα. Τι χρειάζεται να κάνετε; Να βρείτε τα χρώματα που σας ταιριάζουν και να πειραματιστείτε με την εικόνας σας. Και μην ξεχνάτε... Όσο πιο έντονα τόσο το καλύτερο. 

3. The power of suits 

Versace SS22

Το women empowerment είναι χαρακτηριστικό πολλών συλλογών τις τελευταίες σεζόν. Ένας τρόπος που γίνεται ξεκάθαρο είναι τα κοστούμια, τα οποία έχουν κατακτήσει μία περίοπτη θέση στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Η δημοφιλία τους συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες, γι' αυτό κι εσείς πρέπει να μεγαλώσετε τη συλλογή σας και να χαρίσετε μεγαλύτερη ποικιλία στην εικόνα σας από τώρα. 

4. Cut-outs 

Alberta Ferretti SS22

Οι λεπτομέρειες είναι πάντα αυτές που κάνουν τη διαφορά γι αυτό κι εμείς καλό είναι να τις δίνουμε την απαραίτητη προσοχή. Τα cut-outs έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες, τονίζοντας τη θηλυκότητα με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέξτε φορέματα αλλά και tops με κοψίματα, τα οποία θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας.

5. Orange all the way 

Saint Laurent SS22

Παρόλο που οι φωτεινές αποχρώσεις έχουν μαγνητίσει στο σύνολό τους τα βλέμματα, υπάρχει μία που ξεχωρίζει περισσότερο κι αυτό δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί. Εντυπωσιακό, sexy και άκρως εκκεντρικό, χρειάζεται να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να επιλέξετε seperated items ή να δοκιμάσετε να το κάνετε all the way, δοκιμάζοντας πορτοκαλί σύνολα, head to toe!

6. Leather

Louis Vuitton SS22

Παραδοσιακά ανήκει στα υφάσματα του χειμώνα αλλά καμία fashionista δε μπορεί πλέον να το αποχωριστεί. Αυτό ήταν κι ο λόγος που υπήρχε έντονα στις πασαρέλες του Fashion Month. Φυσικά κι έχουμε τη δυνατότητα να το φορέσουμε από τώρα, τόσο σε outwears όσο και σε αξεσουάρ. 

8. Statement Accessories 

Chanel SS22

Ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα σας και να το απογειώσει. Οι τσάντες «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο και γι' αυτό είχαν την τιμητική τους. Ιδιαίτερα σχέδια και μικρότερα μεγέθη θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά. Πολλές φορές αξίζει να θυσιάσουμε την πρακτικότητα για το στιλ...

9. Glam Details 

Valentino SS22

Glam, glam, glam... Οι creative directors αλλά και οι fashion lovers μας αποδεικνύουν συνεχώς ότι η λάμψη δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύνολό μας. Οι τρόποι για το κάνετε είναι πολλοί. Από sequined dresses μέχρι μεταλλικά στοιχεία και παλτό με έντονο το glam στοιχείο. Όποιο κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.