fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Fashion Update: Οι top προτάσεις στα παπούτσια & τα αξεσουάρ της άνοιξης με «αέρα» αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού

Mια ματιά στα καινούρια shoe designs της Kalogirou που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις μας


Fashion Update: Οι top προτάσεις στα παπούτσια & τα αξεσουάρ της άνοιξης με «αέρα» αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού

Η άνοιξη αποτελούσε πάντοτε πηγή έμπνευσης, μιας και τα έντονα χρώματα και η συνολική αίσθησης μιας εποχής που «υμνεί» τη δημιουργία, κυριαρχούν τριγύρω. Εμπνευσμένο από την αισιοδοξία που φέρνει μαζί της η νέα, ηλιόλουστη περιόδος, το ιστορικό brand Kalogirou, εισέρχεται πλέον στα επόμενα 130 χρόνια εκλεπτυσμένης αισθητικής και διαχρονικής κομψότητας και μάς συστήνει την καινούρια του καμπάνια, με τίτλο Philoxenia, για τη σεζόν SS21. 

11-kalogirou-ss21-philoxenia.jpg


Καταφέρνοντας να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μόδα, ο οίκος Kalogirou αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως μπορεί να συνδυάζει τις κλασικές αξίες του στιλ με όλες τις σύγχρονες τάσεις που κυριαρχούν στη βιομηχανία παγκοσμίως. Εναρμονισμένος με την εποχή, και σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η μόδα του σήμερα, παρουσιάζει μια καμπάνια-ωδή στην υψηλή αξία της φιλοξενίας -μια αξία που διέπει για χρόνια τη χώρα μας.

05-kalogirou-ss21-philoxenia.jpg


Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την προσεγμένη ποιότητα μάς προσφέρει τις πιο stylish και κομψές προτάσεις στα παπούτσια της άνοιξης και του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα μάς βάζει στο απόλυτο summer mood, μέσα από ένα εντυπωσιακό fashion φιλμ, το οποίο αφηγείται μια εύθυμη ιστορία διασκέδασης, στιλ και ελευθερίας, προκαλώντας έντονα συναισθήματα και μια γλυκιά νοσταλγία στον θεατή.

Philoxenia Campaign

Ξεκινώντας την ιστορία σε μια iconic εξοχική κατοικία, έργο του εμβληματικού αρχιτέκτονα Νίκου Βαλσαμάκητη στη δεκαετία του '60, τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τις ανθρώπινες σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης. Κάτι που σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. 

08-kalogirou-ss21-philoxenia.jpg


Θυμίζοντάς μας ένα σπίτι ορόσημο, που σηματοδοτεί τη φάση του εκσυγχρονισμού της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής, η Kalogirou θέλησε να επαναφέρει στη μνήμη μας αναλλοίωτες αξίες και να στρέψει το βλέμμα στο μέλλον. Οι στιλιστικές επιλογές, άλλωστε αποτελούσαν πάντα προσωπικό statement του καθενός, συμβολίζοντας τις ιδέες ολόκληρων γενιών.

Θαυμάστε παρακάτω το φιλμ που θα σας ταξιδέψει σε ένα απελευθερωτικό ελληνικό καλοκαίρι, με το μπλε της θάλασσας και τα μοναδικά χρώματα της φύσης, να μπλέκονται με τα ανήσυχα πνεύματα έξι νέων ανθρώπων που ξεχωρίζουν για το στιλ και την fashionable αισθητική τους. 


The It Shoes

Με αδιαπραγμάτευτο ρομαντισμό ο αναγνωρισμένος ελληνικός οίκος μας αποδεικνύει πως όσα χρόνια και αν περάσουν τα υποδήματα γίνονται προέκταση του εαυτού μας. Η διαρκής εξέλιξη των σχεδίων και η δημιουργικότητα τους μάς καλωσορίζουν σε αυτήν τη νέα σεζόν μέσα από shoe designs που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν και στοχεύουν στο μέλλον.

07-kalogirou-ss21-philoxenia.jpg


Λεπτεπίλεπτα πέδιλα, διαχρονικές εσπαντρίγιες, open toe mules, κλασικές γόβες και ντελικάτα αντρικά μοκασίνια, καθώς και μοναδικές προτάσεις σε αξεσουάρ αποτελούν τις top choices για τη φετινή SS21 season και σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε!  

1

Sandal

Salvatore Ferragamo BUY HERE

2

Micro Bag

Jacquemus BUY HERE

3

High Heel Sandal

Gianvito Rossi BUY HERE

4

High Heels

Saint Laurent BUY HERE

6

Bag

Salvatore Ferragamo BUY HERE

7

Slingback

Prada BUY HERE

8

Handbag

Tod's BUY HERE

9

Slingback

Tod's BUY HERE

10

Tote bag

Jacquemus BUY HERE

Film by: Χρήστος Θεολόγου | Φωτογράφος: Rene Hebermacher

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 75, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα: 211 1088160 / 6956646461