fbpixel

Search icon
Search
Fashion Month SS24: Οι πιο cool τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ που εντοπίσαμε
FASHION NEWS

Fashion Month SS24: Οι πιο cool τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ που εντοπίσαμε

Ανακαλύψτε τα!


Είτε πρόκειται για mini handbags ή oversized totes, είτε για mules και φαντασμαγορικά flats, οι πασαρέλες της Eβδομάδας Mόδας των τεσσάρων πόλεων έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα αξεσουάρ που τοποθετούνται αυτόματα στο wish list μας. Απευθυνθείται, λοιπόν, στα catwalks για να δείτε τι πρόκειται να κυριαρχήσει την επερχόμενη σεζόν του Spring/Summer '24 σε τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. Kαθόμαστε, λοιπόν, front row στο debrief των αγαπημένων μας moments που εμπεριείχαν αξεσουάρ κατά τη διάρκεια του Μήνα Μόδας!

Scroll down και εμπνευστείτε ελεύθερα..

Miu Miu oversized bag

screenshot-2023-10-06-at-30633-pm.png
Miu Miu Spring'24 Ready-to-Wear

Ένα από fall trends που έχουν κυριεύσει τις πασαρέλες αλλά και το street style είναι τα oversized clutch bags. Εντύπωση μας έκανε η συγκεκριμένη της Miu Miu που ενσωματώνει την πρακτικότητα in fashion. Με ξεκάθαρο inspiration την Jane Birkin που χρησιμοποιούσε τη δική της χαρακτηριστική designer τσάντα (Hermes Birkin) σε καθημερινή βάση, δείχνει μια απόλυτα quiet luxury επιλογή, υπογραμμίζοντας τη χρηστικότητά της για τις ατομικές ανάγκες του καθενός. We love it!

Dior Mary Janes

mary20jane20gladiator2000065-christian-dior-spring-2024.webp
Dior Spring'24 Ready-to-Wear

Step aside ballet flats, γιατί τα flat Mary Janes επέστρεψαν! Τα απίστευτα ευέλικτα αυτά flats μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ με τα πάντα, από τζιν μέχρι φούστες και φορέματα. Το συγκεκριμένο στιλ υποδήματος έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και έχει «δει» πολλές τάσεις και παραλλαγές. Πλέον η εντελώς flat έκδοση του βρίσκεται παντού και γι’ αυτό έχουμε να ευχαριστούμε τις Γαλλίδες. Ο Dior έδωσε τη δική του υπογραφή στο στιλ, συνδέοντας τα με τη gladiator φόρμα.

Acne Studios court heels

acne-clp-s24-104-6516dd43e6f7d.jpg
Acne Studios Spring'24 Ready-to-Wear

Δεν το περιμέναμε, όμως τα κλασικά court heels, δηλαδή οι γόβες, έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας. Λατρέψαμε τις εκδοχές που παρουσίασε ο οίκος Loewe, με pointy, pattent τελείωμα. 

JW Anderson crochet items

screenshot-2023-10-06-at-35230-pm.png
JW Anderson Spring'24 Ready-to-Wear

Τα αξεσουάρ κερδίζουν πάντα στο JW Anderson, και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Στα υποδήματα, τα mocassins με τακούνι, τα υφαντά τσόκαρα και τα fisherman sandals έφεραν ισορροπία και υφή στις εμφανίσεις, ενώ οι τσάντες ήταν επίσης πιο απλές. Η τσάντα "Bumper" επαναπροσδιορίστηκε, αυτή τη φορά σε πλεκτό, δίνοντας στο crochet πρωταγωνιστικό ρόλο στο show.

Tom Ford belt

mfw-ss24-tomford-10mag-crisfragkou-26.jpg
Tom Ford Spring'24 Ready-to-Wear

Για το πρώτο του σόου ως δημιουργικός διευθυντής, ο Peter Hawkings έκανε ένα ντεμπούτο που λειτούργησε ως μια υπενθύμιση των μεγαλύτερων επιτυχιών όλων των πραγμάτων που αγαπάμε στον Tom Ford. Κεντρικό ρόλο είχαν τα jersey, στενά black κομμάτια με την εμβληματική, μεταλλική ζώνη που ο Ford παρουσίασε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του Gucci το 1996.

Chanel multi-layer necklaces

chanel-clp-s24-066-651c484e8fa63.jpg
Chanel SS'24 Ready-to-Wear

Οι minimal Chanel flip flops θα είναι αναμφίβολα ένα περιζήτητο αντικείμενο την επόμενη σεζόν, όπως και τα φανταστικά καρό σχέδια, τα αξιολάτρευτα tiny bags, τα statement γυαλιά ηλίου με τις χρυσές αλυσίδες και η τσάντα της φωτογραφικής μηχανής. Παρόλαυτά, εμείς ξεχωρίσαμε και τα multi-layer κολιέ που αποτελούν την επιτομή της καλοκαιρινής-ανοιξιάτικης διάθεσης, στολισμένα με το λογότυπο αλλά και πολλά charms.

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας accessory trend από τις SS'24 συλλογές;

Feature images courtesy of: Hermes, Balenciaga