fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Fashion Month Fall/Winter '21: Οι τάσεις στα παπούτσια που ξεχωρίσαμε & πώς να τα φορέσετε

Ενημερωθείτε και εντάξτε τα στις εμφανίσεις σας asap


Fashion Month Fall/Winter '21: Οι τάσεις στα παπούτσια που ξεχωρίσαμε & πώς να τα φορέσετε

Ο Μήνας Μόδας για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2021 έφτασε στο τέλος του. Μετά από μοναδικά shows και catwalks, άφησε πίσω του καταπληκτικές δημιουργίες και τάσεις, τις οποίες ανυπομονούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας και να δημιουργήσουν σύνολα, βασισμένα σ’ αυτές. Πέρα από τα ενδύματα, που πάντα μαγνητίζουν τα βλέμματα, τα αξεσουάρ είχαν μία πολύ σημαντική παρουσία. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι ήταν τα κομμάτια εκείνα που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις. Γι’ αυτό το λόγο, κάναμε μία έρευνα και ανακαλύψαμε όλα εκείνα τα show trends από τις πασαρέλες, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε από τώρα για τα σύνολά σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε, βρείτε αυτό που σας αρέσει και αποκτήστε το asap!

Metallics

metallic.jpg
Dolce & Gabbana

Ήδη από την προηγούμενη σεζόν αντιληφθήκαμε ότι τα μεταλλικά στοιχεία είναι must. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων για το φθινόπωρο/χειμώνας 2021. Τα συναντήσαμε τόσο σε παντελόνια και παλτό αλλά μας άρεσαν πολύ περισσότερο στα παπούτσια. Όσο το επιτρέπει η θερμοκρασία, φορέστε ένα ζευγάρι metallic ankle boots ή αλλιώς επιλέξτε μεταλλικές μπαλαρινές ή ακόμα και γόβες.

Chunky loafers

chunky-loafers.jpg
Christian Dior

Είδαμε να τα φοράνε οι fashionistas εδώ και μερικούς μήνες αλλά κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας έγινε απόλυτα κατανοητό ότι θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό ακόμα. Μπορούν να συνδυαστούν με πλήθος κομματιών, για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσουν την απαραίτητη ανανέωση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε και δε θα το μετανιώσετε.

Low heels

low-heels.jpg
Paco Rabanne

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν ότι πάρα πολλοί σχεδιαστές επέλεξαν υποδήματα με πολύ χαμηλό τακούνι. Το σχέδιο μας θυμίζει τα shoe trends των ‘60s, με τη διαφορά πως παρουσιάστηκε σε πιο μοντέρνα εκδοχή, με το λεπτό «τακουνάκι» να αντικαθιστά το χοντρό τετράγωνο. Αυτή η ρετρό αισθητική είναι κάτι που λατρέψαμε σε πλήθος συλλογών. Είμαστε σίγουρες ότι πολλές θα διστάσετε να το δοκιμάσετε αλλά πραγματικά αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία, διότι στο τέλος θα το λατρέψετε.

White

white-shoes.jpg
Loewe

Το λευκό χρώμα στα υποδήματα το συναντήσαμε πάρα πολύ, σε όλα τα σχέδια, από αθλητικά μέχρι μπότες και μποτάκια. Ούτως ή άλλως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα ότι το άσπρο ταιριάζει πλέον σε όλες τις εποχές. Για να εντάξετε αυτήν την τάση από τώρα στις εμφανίσεις σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε white sneakers ή λευκά loafers ακόμα και mules. Ξεκινήστε από τώρα την έρευνά σας.

Bold colours

bold.jpg
Balmain

Η αλήθεια είναι ότι δε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι είδαμε πάρα πολλά σχέδια σχεδόν σε όλες τις έντονες αποχρώσεις. Έτσι κι αλλιώς κυριαρχούν εδώ και πολύ καιρό χειμώνα-καλοκαίρι. Αποτελεί μία από τις αγαπημένες τάσεις όλον αυτό το διάστημα και σας το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Βρείτε το χρώμα και το σχέδιο που σας αρέσει και σας ταιριάζει και αποκτήστε το asap.

Strappy sandals

strappy.jpg
Chanel

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα σανδάλια θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά υποδήματα των εμφανίσεων μας. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι τα υποδήματα με τα λουράκια είχαν έντονη δημοφιλία και όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσουν και το φθινόπωρο. Παρόλα αυτά μπορείτε να τα φορέσετε από τώρα όποτε μη χάνετε χρόνο. Try it up!

Pointy shoes

pumps.jpg
Lanvin


Τα έντονα μυτερά υποδήματα ήταν παντού. Από μπαλαρίνες μέχρι ψηλοτάκουνα. Κι ενώ το περασμένο φθινόπωρο μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ήταν οι τετράγωνες μύτες τώρα βλέπουμε ότι το σκηνικό αλλάζει. Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας μαζί με λευκό πουκάμισο, it coat κι ένα ζευγάρι pointy ballet flats κι μόλις έχετε δημιουργήσει το απόλυτο ανοιξιάτικο σύνολο.

1

Strappy sandals

Karida BUY HERE

2

Slingback pumps

L' autre chose, Geelist.gr BUY HERE

3

Scrunch Knife leather pumps

Balenciaga, Mytheresa.com BUY HERE

4

Roman Stud leather slippers

Valentino Gravani, Luisaworld.com BUY HERE

5

Karl ikonic sneakers

Karl Lagerfeld BUY HERE

6

Nappa leather ballerinas

MaxMara BUY HERE

7

Chunky loafers

Gianvito Rossi, Kalogirou BUY HERE