fbpixel

Search icon
Search
Fashion Lovers: Οι σειρές που πρέπει να δείτε στο Netflix εάν λατρέψατε το Halston
ARTS & CULTURE

Fashion Lovers: Οι σειρές που πρέπει να δείτε στο Netflix εάν λατρέψατε το Halston

Νέες αλλά και all time classic παραγωγές που θα γίνουν η επόμενη εμμονή σας


Το Halston έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες στο Netflix και ήδη έχει αγαπηθεί από όλες τις fashionistas! Πρόκειται για μια limited σειρά που αποτελείται από πέντε επεισόδια και παρουσιάζει την πολυτάραχη ζωή του Αμερικανού designer, Roy Halston Frowick, από την άνοδο μέχρι και την πτώση του. Αυτό που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά είναι πως κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να είναι υπέροχα ντυμένοι και να λειτουργούν σαν την τέλεια πηγή έμπνευσής μας.

Εάν το λατρέψατε κι εσείς, ανακαλύψτε παρακάτω παρόμοιες fashionable σειρές της πλατφόρμας για να παρακολουθήσετε τώρα!

Next in Fashion

1-q5WBx.jpg

Με κεντρικούς παρουσιαστές την Alexa Chung και τον Tan France, το Next in Fashion είναι το reality μόδας που καθηλώνει όσους λατρεύουν αυτόν τον χώρο. Οι υποψήφιοι του προγράμματος, που έχουν επιλεχθεί μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο με προϋπηρεσία σε κορυφαίους οίκους, όπως οι Alexander Wang και Stella McCartney, διεκδικούν την ευκαιρία να γίνουν το επόμενο μεγάλο όνομα στον fashion world.

Girlboss

2-PTWxP.jpg

Βασισμένο στο βιβλίο για το success story της Sophia Amoruso, ιδρύτρια του clothing brand "Nasty Gal", το Girlboss είναι ένας κωμικός οδηγός για το πώς μέσω της σκληρής δουλειάς και ίσως και λίγο ατίθασης συμπεριφοράς, μπορεί κανείς να ανέβει στην κορυφή. Αποτελείται μόνο από μια σεζόν με 13 σύντομα επεισόδια και είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσετε και να ταξιδέψετε νοερά στο πανέμορφο San Francisco.

The Crown

4-mRPJo.jpg

Είναι ίσως μια από τις must-watch σειρές των τελευταίων μηνών. Μπορεί η Lady D να αποτελεί το απόλυτο fashion icon, αλλά εάν δείτε τη σειρά από την αρχή και λίγο πιο προσεκτικά θα λατρέψετε όλες τις δημιουργίες, όπως αυτές που φοράει η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Εικόνες από μια άλλη εποχή, τέλεια προσαρμοσμένες στο σήμερα.

The Bold Type

5-3X2ir.jpg

Αγαπήθηκε σε ανύποπτο χρόνο, ιδίως από τις fashion addicts. Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και την καριέρα της αρχισυντάκτριας του περιοδικού Cosmopolitan, Joanna Coles, που είναι και παραγωγός της σειράς. Αφορά στη ζωή τριών millennial γυναικών, ρόλοι που ενσαρκώνονται από τις Katie Stevens, Aisha Dee και Meghann Fahy, οι οποίες εργάζονται σε μια φανταστική παγκόσμια έκδοση περιοδικού με τίτλο "Scarlet" στη Νέα Υόρκη.

Valeria

6-SPZcr.jpg

Βασισμένη στα μυθιστορήματα της Elísabet Benavent, η σειρά αυτή παραδίδει μαθήματα στιλ που αξίζει να ακολουθήσετε. Μια γυναίκα περνώντας δημιουργική και συζυγική κρίση, προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια και με την βοήθεια των κολλητών της να βρει έμπνευση για το νέο της βιβλίο και να βάλει τη ζωή της σε τάξη. Μια σειρά που αφορά θέματα γύρω από τις σχέσεις, τη σεξουαλικότητα και τη ζωή λίγο πριν τα 30, προβάλλει την ζωή της πραγματικότητας, που δεν είναι όλα ονειρικά πλασμένα και οι φίλες πρέπει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.

Friends

7-YU64Y.jpg

Οι συστάσεις είναι περιττές μιας και τα Φιλαράκια έχουν αγαπηθεί από τεράστια μερίδα κόσμου και αυτήν την περίοδο ειδικά βρίσκονται στο επίκεντρο. Εάν ψάχνετε έμπνευση για το απόλυτο 90's look, αυτή είναι η ιδανική σειρά που πρέπει να ξεκινήσετε, παρόλο που ίσως το έχετε κάνει ήδη εδώ και χρόνια! Τόσο τα ρούχα και τα αξεσουάρ όσο και τα μαλλιά και το μακιγιάζ φανερώνουν στο έπακρο το στιλ των προηγούμενων δεκαετιών.

Enjoy!