fbpixel

Search icon
Search
Fashion Inspo: 6+1 διάσημοι στιλίστες που αξίζει να ακολουθήσετε
STYLE PEOPLE

Fashion Inspo: 6+1 διάσημοι στιλίστες που αξίζει να ακολουθήσετε

Αυτοί είναι οι fashion creatives της εποχής που βρίσκονται πίσω από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις των A-listers


Ενώ οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, υπάρχει ένα πράγμα που παραμένει το ίδιο: οι trendsetters. Η Gen Z έχει κυρήξει διασημότητες όπως η Hailey Bieber και η Bella Hadid ως τα style icons της δεκαετίας λόγω του αβίαστου, cool-girl-chic στυλ τους. Αλλά δεδομένου ότι οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε κάποιον που να μας βοηθάει να τραβήξουμε αυτά τα cool, on-trend looks και αξεσουάρ, μπορεί εύκολα να ξεχάσουμε ότι αυτά τα streetwear looks δεν προκύπτουν τυχαία.

Γνωστοί για τη συνεργασία τους με μεγάλες μάρκες και σχεδιαστές όπως οι Aries, Gucci και Bottega Veneta, οι στυλίστες της λίστας μας είναι επίσης γνωστοί για το ότι δανείζουν το ταλέντο τους σε ανερχόμενες εταιρείες όπως η Masha Popova και η Holzweiler και συνεργάζονται με τα it girls της μόδας.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στους 7 στυλίστες που είναι υπεύθυνοι για το street style και τις εμφανίσεις των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί που τόσοι πολλοί έχουν στόχο να μιμηθούν.

Mimi Cuttrell

mimi.jpg

Ariana Grande. Maude Apatow. Madelyn Cline. Gigi Hadid. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που η Mimi Cuttrell έχει αναλάβει στιλιστικά. Είτε διοχετεύει casual vibes για τη Hadid είτε πιο girly vibes για τη Grande, ξέρει ακριβώς πώς να ταιριάξει ένα ρούχο με τη συνολική αισθητική και την προσωπικότητα της διασημότητας.

Danielle Levi

kim-k.jpg

Η Danielle Levi είναι στιλίστρια με έδρα το Λος Άντζελες, κυρίως γνωστή για τη συνεργασία της με την Kim Kardashian όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στο The Kardashians. Η Levi σπούδασε σχέδιο στην Ιταλία πριν φτάσει στο Λος Άντζελες, όπου κατέληξε να βοηθάει την πρώην στυλίστρια του Kanye West, πριν μεταβεί στην κύρια στυλίστριά του και τελικά συστηθεί στην Kardashian - με την οποία συνεργάζεται μέχρι σήμερα, σχεδιάζοντας αξιόλογες εμφανίσεις και συνεργασίες.

Dani Michelle

dani-michelle.jpg

Η Dani Michelle είναι μία από τις στιλίστριες που επιλέγουν τα απανταχού it girls του διαδικτύου. Έχει συνεργαστεί σταθερά με ονόματα όπως η Hailey Bieber και η Kendall Jenner μαζί με ονόματα όπως η Elsa Hosk και η Kristin Cavallari. Από το styling των καμπανιών της Rhode μέχρι τα pap shots της Bottega Veneta, είναι επίσης η υπεύθυνη για το viral look της Jenner στο after-party του Met Gala.

Lorenzo Posocco

lorenzoposocco.jpg

Ο Lorenzo Posocco είναι κυρίως γνωστός για τη δουλειά του ως στιλίστας της Dua Lipa, υπεύθυνος για τις απίστευτες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, τις προσαρμογές της στα μουσικά βίντεο και φυσικά για την πιο πρόσφατη μεταμόρφωσή της. Στους συχνούς συνεργάτες της περιλαμβάνονται οι Marc Jacobs, Bottega Veneta και Moschino, ενώ ο Posocco έχει επίσης δανείσει την τεχνογνωσία του στο στυλ του Versace στο πλαίσιο της συλλογής "La Vacanza" της Lipa.

Chloe Griffin

chloe-griffin.jpg

Η Chloe Griffin συνεργάζεται σήμερα με την κωμικό και παρουσιάστρια Amelia Dimoldenberg, διαμορφώνοντας τα τακτικά επεισόδια του Chicken Shop Date, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και τις επιδείξεις της εβδομάδας μόδας. Γνωστή για το εκλεκτικό της μείγμα από πολυτελείς και αναδυόμενους σχεδιαστές, η Griffin έχει επίσης συνεργαστεί με μάρκες όπως η Jo Malone και η Juicy Couture, καθώς και με διάσημα ονόματα όπως η Gabbriette και η Zara Larsson.

Law Roach

law-roach.jpg

Η Zendaya είναι γνωστή για τις iconic στιγμές της στο κόκκινο χαλί - και πίσω από αυτές βρίσκεται ο Law Roach. Και εκτός από τη βραβευμένη με Emmy ηθοποιό, ο Roach έχει επίσης συνεργαστεί με τις Bella Hadid, Priyanka Chopra-Jonas και Halsey.

Kate Young

kate-young.jpg

Η στυλίστρια Kate Young μοιράζεται τακτικά τις καταπληκτικές εμφανίσεις που δημιουργεί με τους 812.000 ακολούθους της. Ένα αστέρι που εμφανίζεται σχεδόν πάντα στο λογαριασμό της είναι η τραγουδίστρια, ηθοποιός και ιδρύτρια της Rare Beauty Selena Gomez. Ωστόσο, η Young είναι επίσης η δύναμη πίσω από μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις Gucci της ηθοποιού Dakota Johnson στο Fifty Shades of Grey. Άλλες διάσημες πελάτισσές της είναι η Julianne Moore, η Sophie Turner και η Margot Robbie.


Feature image source: @mimicuttrell,@danixmichelle