fbpixel

Search icon
Search
Fashion Fever: 5 κορυφαία shoe brands που πρέπει να γνωρίσετε φέτος
TRENDS & CATWALKS

Fashion Fever: 5 κορυφαία shoe brands που πρέπει να γνωρίσετε φέτος

Η νέα collection από τη NAK Shoes είναι αυτό που επιθυμούν όλες οι γυναίκες


Τα παπούτσια έχουν διπλό ρόλο στα καθημερινά μας σύνολα. Από τη μία αποτελούν από τα βασικά κομμάτια για την ολοκλήρωσή τους κι από την άλλη είναι στοιχεία που μπορούν να απογειώσουν το στιλ μας. Τα σχέδια για την περίοδο που διανύουμε είναι γνωστά και συγκεκριμένα και τα μποτάκια και οι μπότες αποτελούν απαραίτητη και βασική επιλογή. Φορώντας τα για πολλές ώρες, πέρα από τον στιλιστικό τους χαρακτήρα, θα πρέπει να δίνουμε και ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα τους.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, μαζί με το απόλυτο brand παπουτσιών βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο updated σχέδια. Για ακόμα μία φορά, η NAK Shoes αναδεικνύει ένα όραμα για ένα κόσμο χωρίς αποκλεισμούς. Αυτό το φθινόπωρο μας χαρίζει την πιο πλούσια και inclusive συλλογή της. Στη νέα Fall/Winter 2021 collection αποτυπώνεται περισσότερο από ποτέ η αποδοχή στη διαφορετικότητα και η ενσωμάτωση της ποικιλομορφίας. Οι φετινές τάσεις; «παίζουν» με τα έντονα χρώματα και τις διαφορετικές υφές. Εντυπωσιακά animal prints, chunky sneakers, chunky & lug - sole boots, άνετα και σταθερά ιδιαίτερα τακούνια, λαμπερά vinyl και σαγηνευτικά suede βρίσκονται σε μια πλούσια γυναικεία συλλογή από διεθνή brands όπως Steve Madden, Dune London, Ecco, Brunate, Pikolinos, Bally, Santoni, Rockport, Mjus και φυσικά την private label συλλογή NAK.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

1. ECCO 

 H ECCO αποτελεί ένα εξεζητημένο δανέζικο brand δερμάτινων ειδών. Ιδρύθηκε το 1963 από τον Karl Toosbuy, στο Bredebro της Δανίας. Όταν έκανε την εμφάνισή της ξεκίνησε αποκλειστικά στο κομμάτι της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε στην παραγωγή δέρματος, καθώς και σε αξεσουάρ και μικρά δερμάτινα είδη. Τα premium leathers και οι καινοτόμες τεχνολογίες τους, τα καθιστούν απαραίτητη προσθήκη στις συλλογές των γυναικών που επιθυμούν να συνδυάζουν το στιλ με την ποιότητα. 

2. Pikolinos 

Ακόμα ένα brand που βασίζει τις δημιουργίες του στην άριστη πρώτη ύλη και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς τα υλικά του είναι βασισμένα στο sustainability. Προέρχεται από την Ισπανία και χρησιμοποιεί αποκλειστικά δέρματα χωρίς χρώμιο, κόλλες, οι οποίες βασίζονται στο νερό αλλά και φυτικές βαφές. Μάλιστα για τη φετινή fall/winter 2021 collection, παρουσίασε για πρώτη φορά φιλικά προς το περιβάλλον κομμάτια. Από το δέρμα μέχρι τη σόλα των παπουτσιών έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο μέλλον του πλανήτη.

3. Dune London 

Το βρετανικό brand με το motto “Start With The Shoes” ιδρύθηκε το 1992 στο Λονδίνο. Φημίζεται για τα υποδήματα πολύ υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν τη «μαγική» ικανότητα να συνδυάζουν τα εκκεντρικά trends με την all time classic αισθητική. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα ζευγάρι μποτάκια ή μπότες μέχρι το γόνατο που θα απογειώσουν ακόμα και την πιο casual εμφάνισή σας κι είμαστε σίγουρες ότι δεν θα μπορέσετε να τις αποχωριστείτε. 

4. Steve Madden 

Πρόκειται για έναν από τους πιο famous Αμερικανούς σχεδιαστές. Έχει ως motto του το "Choose your movement" κι επιλέγει να αποτυπώνει μέσα από τα σχεδία του την τάση για αλλαγή, να τονίζει την ισότητα, την διαφορετικότητα αλλά και την ενσωμάτωση. Τα σχέδια για τη νέα του συλλογή είναι πιο ιδιαίτερα από ποτέ, ενώ παράλληλα για ακόμα μία φορά ακολουθεί τα fashion trends με τον καλύτερο τρόπο. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα έντονα σκούρα χρώματα, τα high-fashion sneakers, τα λαμπερά vinyl, οι chunky soles και οι glittery λεπτομέρειες με στρας που κάνουν τη διαφορά. 

5. Private label Nak shoes 

Φυσικά από τα high end designs της σεζόν δε θα μπορούσε να λείπει και το private label της Nak shoes. Iδρύθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη κι από τότε μας χαρίζει μοναδικές δημιουργίες που όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν στη συλλογή τους. Στόχος της είναι να προσφέρει άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική. Έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία που θα σας εντυπωσιάσει. 

Info:

Sitewww.nak.gr

Instagram@nakshoes

Facebook: @NAKshoes

Τηλέφωνο: 210 9902720