fbpixel

Search icon
Search
Fantasy Land: Ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη επιτρέπει στα παιδιά σας να ζήσουν τα όνειρά τους στον πιο μαγικό χώρο
MAGAZINE

Fantasy Land: Ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη επιτρέπει στα παιδιά σας να ζήσουν τα όνειρά τους στον πιο μαγικό χώρο

Ο λόγος για το Woodyline by Koukioglou since 1972


Το νέο κατάστημα Woodyline by Koukioglou since 1972 στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός και επιτρέπει στα παιδιά σας να ζήσουν τα όνειρά τους στον πιο μαγικό χώρο που έχετε φανταστεί.

Το δωμάτιο ενός παιδιού: ο κόσμος του, ο χώρος της ατελείωτης εξερεύνησης, της γνώσης και της απέραντης δημιουργίας. Εκεί που περικλείεται όλη η μαγεία, που η παραμυθένια αισθητική συναντά τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, που η φαντασία και τα όνειρα δε σταματούν ποτέ. Σε ένα τέτοιο σκηνικό, κάθε λεπτομέρεια έχει αξία - κάτι που η Woodyline το γνωρίζει πολύ καλά, αναλαμβάνοντας από το 1972 τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των πιο συναρπαστικών προσωπικών παιδικών χώρων. Γι’ αυτό και στο νέο της κατάστημα στην Καλαμαριά, Woodyline by Koukioglou, συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαδικασία της επιλογής δωματίου μια εμπειρία ονειρεμένη για τους μικρούς ήρωες, όπως ακριβώς τους αξίζει.

img-9521a.jpg

Imagination Running Wild

Αυτός ο ιδιαίτερος χώρος σχεδιάστηκε με αποκλειστικό άξονα τη διασκεδαστική εμπλοκή των παιδιών στη δια-μόρφωση του δικού τους περιπετειώδους καταφυγίου. Εδώ, επιλέ-γουν τα αγαπημένα τους χρώματα, τα σχέδια που τους εκφράζουν και την ιδέα που θα κάνει το δωμάτιό τους να ξεχωρίζει. Τρεις όροφοι γεμάτοι προτάσεις σε παιδικά και εφηβικά έπιπλα, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στον κόσμο της διακόσμησης. Από κρεβάτια και καρέκλες γραφείου μέχρι ντουλάπες, βιβλιοθήκες, πουφ, διακοσμητικά και σκηνές, θα βρείτε μια ευρεία ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσετε μαζί με τα παιδιά σας το τέλειο δωμάτιο γι’ αυτά.

Let’s Play

Ένα ακόμη υπέροχο χαρακτηριστικό του καταστήματος είναι ότι φιλοξενεί και χώρο playroom, σχεδιασμένο ειδικά για τους μικρούς σας ήρωες, όπου μπορούν να παίξουν ή να χαλαρώσουν, ενώ εσείς επιλέγετε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά στοιχεία εκείνα που θα χαρίσουν υπόσταση στα όνειρά τους. Στο ολοκαίνουριο αυτό κατάστημα, οι επικεφαλής της εταιρίας, Αθανάσιος και Σταύρος Κουκιόγλου, έχουν τοποθετήσει το fun time σε πρώτο πλάνο, ενώ ο χώρος αναδεικνύει παράλληλα την παράδοση της Woodyline και την πρωτοπορία της μέσα από μια μοντέρνα αισθητική που αναδύεται παντού.

Making It Special

Στη Woodyline, όλα τα έπιπλα -κατεξοχήν ελληνικής κατασκευής- προσαρμόζονται στις σύγχρονες ανάγκες του κάθε νέου, γι’ αυτό και προσφέρεται και η δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων κατασκευών που εντυπωσιάζουν με το στιλ τους. Ένα ακόμη πλεονέκτημα των προϊόντων της εταιρίας είναι η εγγύηση της ποιότητάς τους. Όλα τα έπιπλα διαθέτουν 7 χρόνια εγγύηση, ενώ τα στρώματα Woodyline φέρουν 9 χρόνια εγγύηση. Επιπλέον, στο νέο κατάστημα, με το ειδικό πρόγραμμα 3D σε υπολογιστή θα έχετε τη δυνατότητα να αποτυπώσετε ακριβώς την ιδέα του ιδανικού χώρου που θέλετε να δημιουργήσετε για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας, αναδεικνύοντας αποτελεσματικά και με ασφάλεια κάθε γωνιά του. 

img-9609b.jpg


Με γνώση και εξειδίκευση στον χώρο της διακόσ-μησης, η ομάδα της Woodyline by Koukioglou είναι σε θέση να προτείνει λύσεις που θα οργανώσουν λειτουργικά το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο με πρακτικά και στιλάτα έπιπλα, καθώς και διακοσμητικά στοιχεία που θα προσθέσουν χαρακτήρα σε αυτό. Τα έπιπλα της εταιρίας είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επένδυση στο μέλλον, ενώ μια επίσκεψη στο νέο της κατάστημα με όλη την οικογένεια αποτελεί μια εμπειρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε!

Νέο κατάστημα - Woodyline by Koukioglou

Αδριανουπόλεως 35, Καλαμαριά, τηλ.: 23140 71777

Εργοστάσιο: Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης, τηλ.: 2310 787025, 2310 787634

www.woodyline.gr 

info@woodyline.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023