fbpixel

Search icon
Search
Fall Vibes: Τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο interior design τη φθινοπωρινή σεζόν που καταφτάνει
DESIGN NEWS

Fall Vibes: Τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο interior design τη φθινοπωρινή σεζόν που καταφτάνει

Διαμορφώστε το σπίτι σας σύμφωνα με τα πιο hot color trends


H fall season είναι πιο κοντά από ποτέ και οι τάσεις στη διακόσμηση επιστρατεύουν νέα χρώματα, σύμφωνα με τα οποία εσείς μπορείτε να χαρίσετε φθινοπωρινή αύρα στους χώρους της κατοικίας σας. Είτε είστε λάτρεις της κλασικής παλέτας αποχρώσεων είτε τολμάτε να πείτε «ναι» σε pop colors που θα δώσουν άλλη πνοή στα σημεία του σπιτιού σας, είναι στο χέρι σας να πραγματοποιήσετε ένα mini makeover που με απλές πινελιές θα καθιερωθεί στο απόλυτο fall space, στο οποίο θα απολαμβάνετε να βρίσκεστε όλη μέρα.

Get inspired!

The statement black

contemporary-black-bedroom.jpg


Άκρως τολμηρό αλλά, παράλληλα, super modern και minimal, το μαύρο χρώμα έχει και αυτό την τιμητική του για το φθινόπωρο που έρχεται! Ο αυστηρός του «χαρακτήρας» και η bold αποτύπωσή του, είναι τα χαρακτηριστικά που εύκολα μπορούν να προσδώσουν τελείως διαφορετικό αέρα σε ολόκληρο το σπίτι σας -ακόμα και με μερικές πινελιές. Εάν διστάζετε να υιοθετήσετε μια τόσο dark αισθητική μέσα από τη διακόσμηση των προσωπικών σας χώρων, μπορείτε να εντάξετε λεπτομέρειες σε αυτήν την hot απόχρωση της σεζόν, χωρίς να σκοτεινιάσει ιδιαίτερα η κατοικία σας: ένας τοίχος πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού σας που θα δεσπόζει, μια εντυπωσιακή πολυθρόνα, μικρά βοηθητικά έπιπλα -όπως κομοδίνα και coffee tables- ή μαξιλάρια για τους καναπέδες σας.

The classic brown

unique-coffee-table.jpg


Η παλέτα χρωμάτων του καφέ αποτελεί άρρηκτα συνδεδεμένο στοιχείο της φθινοπωρινής διακόσμησης και της fall season γενικότερα. Από ταπετσαρίες για τους τοίχους μέχρι υφάσματα για τους καναπέδες και αρωματικά κεριά, εντοπίζεται μια τεράστια ποικιλία από όλα όσα μπορείτε να επιλέξετε για το δικό σας home space, πάντα σε αυτό το τόσο διαχρονικό και φίνο χρώμα. Σε περίπτωση, μάλιστα, που βρίσκεστε σε σκέψεις για μια επένδυση σε καναπέδες προκειμένου να βάλετε στο πρόγραμμά σας ένα living room makeover, θα σας προτείναμε -τόσο εμείς όσο και οι interior experts- να εντάξετε στην to buy λίστα σας αυτούς που αποτελούνται από brown leather -μια αγορά που δε θα μετανιώσετε εύκολα, χάρη στην κλασική αξία του δέρματος και το all time favorite καφέ. Keep it classic for more classy!

The pop ocher

df34118db17f8896c753251ef749a28e.jpg


Εσείς που είστε λάτρεις των έντονων χρωμάτων, η ερχόμενη σεζόν θα γίνει η αγαπημένη σας! Μπορεί τα κλασικά χρώματα να έχουν την τιμητική τους και η παλέτα τους να είναι πάντα trendy, αλλά αυτό το φθινόπωρο πρέπει να γνωρίζετε πως η ώχρα -το σκούρο κίτρινο δηλαδή- πρωταγωνιστεί στις τάσεις διακόσμησης –κάτι που είχαμε καταλάβει κι από προηγούμενες seasons. Τα καλά νέα για εσάς που σας αρέσει να εντάσσετε statement colors στους χώρους της κατοικίας σας, είναι πως αυτή η απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για να δώσετε μια απόλυτα φθινοπωρινή αύρα, χωρίς όμως να κινηθείτε σε σκούρα χρώματα. Οφείλετε να πληροφορηθείτε, επίσης, πως το ocher ταιριάζει φανταστικά με εξίσου pop χρώματα, μεταξύ των οποίων το φούξια, το φωτεινό κόκκινο και το electric blue. Συνδυάστε τα κι εξασφαλίστε ένα ονειρικό final result που θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας!

The deep blue

navy-home-decor-walls-100117-914-01-800x1067.jpg


Ήδη θα γνωρίζετε πόσο chic και trendy είναι το σκούρο μπλε στη διακόσμηση, γεγονός που απασχόλησε τους décor experts από τα προηγούμενα χρόνια! Εάν και αποτελεί μια ψυχρή blue απόχρωση και αυτήν την περίοδο την έχουμε συνδέσει με θερμά και earthly χρώματα, μάθετε πως θα γίνει η number επιλογή κατά τη διάρκεια της fall season αλλά και του χειμώνα που ακολουθεί. Πραγματοποιήστε μια έρευνα και βρεθείτε μπροστά από μια πληθώρα αντικειμένων κι επίπλων, που μπορείτε να επιλέξετε για μια mini ανανέωση του σπιτιού σας: συρταριέρες με vintage effect, velvet καναπέδες και σκαμπό, επιδαπέδια φωτιστικά, βάζα και διακοσμητικά για το τραπέζι σας και τόσα άλλα που απαιτούν μόνο λίγη από τη φαντασία σας για να τα προσθέσετε στο δικό σας σπίτι. Επίσης, τολμήστε να συνδυάσετε αυτήν την galaxy απόχρωση του μπλε με το απόλυτο χρυσό ή και το rose gold, για να αποκτήσετε ένα ακόμα πιο luxurious αποτέλεσμα!

The bright white

2834fb8e4d50d5d3b072be3775ce3ed9.jpg


Κι όμως, το λευκό δεν είναι ένα αποκλειστικά καλοκαιρινό χρώμα που κυριαρχεί στο σπίτι σας μόνο κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών! Σκεφτείτε πόσο πολυτελή χαρακτήρα θα προσδώσει αυτό το τόσο clean χρώμα στους προσωπικούς σας χώρους -ακόμα κι όταν έξω έχουν αρχίσει δειλά δειλά τα πρώτα κρύα- κι εκμεταλλευτείτε αυτήν την color trend ευκαιρία για να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Κινηθείτε σε minimal γραμμές και δώστε βάση στην απλότητα, προσθέτοντας white carpets στα πατώματα, μαξιλάρια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη στους καναπέδες και τα κρεβάτια σας και σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε έπιπλα, στραφείτε σε λευκές και off white επιλογές, που δε θα μετανιώσετε όσα χρόνια και αν περάσουν κι όσο τα interior trends μεταβληθούν. Minimalism is the key to success!

Feel the fall aesthetic with the most trendy colors!