fbpixel

Search icon
Search
F for fringe: Τα κρόσσια είναι το απόλυτο microtrend της άνοιξης κι εμείς σας θα δείχνουμε πώς να το φορέσετε
STYLING TIPS

F for fringe: Τα κρόσσια είναι το απόλυτο microtrend της άνοιξης κι εμείς σας θα δείχνουμε πώς να το φορέσετε

Δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα


Τα γνωρίσαμε την περασμένη χρονιά και μας κέντρισαν το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Τα κρόσσια είναι το micotrend που όλες θα πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας. Εκπέμπουν δυναμισμό και μας μετατρέπουν κατευθείαν σε μία fashion expert που δε «σταματάει» να ακολουθεί τις τάσεις. Και τη φετινή σεζόν έχουν κάνει πολύ έντονη την παρουσία τους ενώ την άνοιξη θα τα συναντήσουμε παντού από jackets μέχρι αξεσουάρ, ώστε να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα update στο στιλ και στα σύνολα σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από σταδιακές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε πως θα εντάξετε τα κρόσσια στις εμφανίσεις σας!

Jackets

fringe-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Όπως είπαμε και προηγουμένως θα τα δούμε σε όλα τα κομμάτια. Ένα από αυτά που ξεχωρίζουμε και πιστεύουμε ότι τους ταιριάζουν πολύ είναι τα jackets. Είναι το item που κάνει την «πρώτη» εντύπωση, οπότε ένα statement σχέδιο μόνο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Οι ποικιλίες πολλές και διάφορες. Για τις λίγο πιο κρύες ημέρες αλλά και για μία πιο rock essence τα leather jacket είναι καταπληκτικά ενώ για πιο cool διάθεση τα fringed denim είναι κατάλληλα.

All the way

fringe-4.jpg
Style du monde

Σε περίπτωση που λατρεύετε τις εκκεντρικές εμφανίσεις και θέλετε να απογειώσετε την εικόνα σας, σας έχουμε τη λύση. Επιλέξτε να δημιουργήσετε ένα fringe total look. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με διάφορους τρόπους. Ο πιο ασφαλής και εύκολος είναι αδιαμφησβήτητα τα φορέματα με κρόσσια. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσετε. Μάλιστα θα δώσει μία υπέροχη κίνηση στην εικόνα σας αλλά και ανανέωση στο στιλ σας. Επιλέξτε μαύρες αποχρώσεις για να εντυπωσιάσετε με την chic αισθητική σας.

Pants

fringe-3.jpg

Για όλες εσάς που είστε λάτρεις των casual looks αλλά θέλετε να χαρίσετε ένα update στα ανοιξιάτικα σας σύνολα τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα τζιν με κρόσσια. Μπορεί να πάρει το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε χωρίς να μοιάζει υπερβολικό ή extravagant. Συνδυάστε το μ΄ ένα απλό top και blazer για εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα κρόσσια θα κάνουν τη διαφορά που αναζητάτε αλλά αν έχετε μία πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση μπορείτε να προσθέσετε και it shoes, όπως ένα ζευγάρι κόκκινα υποδήματα που ταιριάζουν τέλεια. Δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Skirt

fringe-5.jpg

Το είδαμε σε όλες τις fashionistas το φετινό χειμώνα και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε. Είναι γεγονός ότι οι midi fringed skirts είναι το κομμάτι που όλες θέλουμε να φορέσουμε έστω μία φορά. Μπορεί για πολλές από εσάς να φαίνεται ένα απαιτητικό item αλλά αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. Ταιριάξτε το με off shoulder tops κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα υποδήματα ή μπότες μέχρι το γόνατο για όσο το επιτρέπει η θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θηλυκό και εσείς θα λατρέψετε την εικόνα σας, κάτι το οποίο θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να προσθέσετε κοσμήματα για περισσότερη λάμψη.

Accessories

fringe-1.jpg

Για όλες εσάς που επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις αλλά δε νιώθετε έτοιμες για ένα μεγάλο «βήμα» στα κομμάτια ένδυσης δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τα αξεσουάρ, όπως μία tote bag με κρόσσια για όλες τις ώρες τις ημέρας που εκτός από ευελιξία θα σας προσθέσει πολύ στιλ και θα μαγνητίσει τα βλέμματα.