fbpixel

Search icon
Search
Exersice in Style: Τα πιο fashionable looks ανάλογα με τη γυμναστική που επιλέγετε
THE LOOK

Exersice in Style: Τα πιο fashionable looks ανάλογα με τη γυμναστική που επιλέγετε

6 looks για τις πιο athletic γυναίκες


Η γυμναστική αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Τα οφέλη που μας προσφέρει είναι πολλά τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Ο κόσμος της μόδας έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στο athletic style και μας χαρίζει συνεχώς trendy και syper stylish designs, τα οποία μπορούν να μας συνοδεύουν κι εκτός του γυμναστηρίου και της άσκησης. Άλλωστε το athleisure style έχει απογειώσει τη φήμη του τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτως στιλ και περίστασης. 

Όποιο κι αν είναι το exercise style που έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε, σίγουρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ στιλ κι άκρως fashionable looks. Ανακαλύψτε τα σύνολα που ταιριάζουν ανάλογα με την άσκηση που έχετε επιλέξει!

1. Running 

Image source: @daurpower

Το τρέξιμο αποτελεί μία πολύ συνήθεια πολλών ανθρώπων. Ειδικά, μετά από την έναρξη της πανδημίας και της έντονης παραμονής μας στο σπίτι, δεν είναι λίγοι αυτοί που το «έβαλαν» στην καθημερινότητά τους. Αν λοιπόν ανήκετε σ' αυτήν την κατηγορία, γνωρίζετε πολύ καλά, πως θα πρέπει να είστε άνετες και πολύ ζεστά ντυμένες, κυρίως κατά τη χειμερινή περίοδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια, διότι αυτά είναι που θα σας προστατεύσουν από τυχόν τραυματισμούς. Το κολάν, όπως κι ένα ελαφρύ jacket πάνω από το ισοθερμικό σας είναι απαραίτητα. 


Running top, Marks&Spencer
Leggings, iToocan,
Ολυμπίου Διαμαντή 30
Jacket, H&M
Running shoes, Puma

2. Outdoor 

Image source: @emilisindlev

Μπορεί να υπήρχε και παλιότερα, αλλά από τότε που ξεκίνησε η καραντίνα, η outdoor exercise έχει γνωρίσει τεράστια δημοφιλία. Εκτός από το σώμα θα βοηθήσει και την ψυχολογία σας -ο καθαρός αέρας και η φύση έχουν θετικό αντίκτυπο- κι αυτό μπορείτε να το αποτυπώσετε και στην εμφάνισή σας. Επιλέξτε ένα κολάν σε έντονες αποχρώσεις μαζί μ' ένα φούτερ. Προσθέστε «παιχνιδιάρικα» αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες και sneakers, τα οποία θα μπορέσουν να σας συνοδεύσουν και σε εξόδους μετά την προπόνηση. Το παρακάτω σύνολο, σίγουρα μπορεί!


Leggings, iToocan,
 Ολυμπίου Διαμαντή 30
Sweater, iToocan,
 Ολυμπίου Διαμαντή 30
Socks, Sugarfree
Sneakers, New Balance

3. Stretching 

Image source: @modedamour

Όταν αναφερόμαστε σε γυμναστική δεν εννοούμε πάντοτε ότι πρέπει να ακολουθείτε ένα έντονο πρόγραμμα, με το οποίο θα κάψετε πολλές θερμίδες. Το stretching αποτελεί μία εναλλακτική που θα σας χαρίσει σίγουρη χαλάρωση και ευεξία, και θα ξεκουράσει το σώμα σας. Τα κομμάτια που χρειάζεται να επιλέξετε θα πρέπει να είναι πολύ άνετα και θα συμβάλλουν στην ευλυγισία σας. Για να συνδυάσετε στιλ και άνεση, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από τα '90s. Ταιριάξτε ένα glam κορμάκι μαζί με το κολάν σας και κάλτσες που σας κρατάνε σταθερές. Το στρώμα είναι απαραίτητο αξεσουάρ τόσο για την ασφάλεια όσο και για την ευκολία των ασκήσεων. 


Lamé jersey bodysuit, Saint Lauren, Luisaworld.com
Socks, Right Cross
Leggings, Intimissimi
Yoga mat, Sugerfree

4. Yoga & Pilates 

Image source: @daurpower

Από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή στιλ γυμναστικής των τελευταίων ετών είναι το pilates και η yoga. Συμβάλλουν πολύ σημαντικά στην ενδυνάμωση του σώματός μας αλλά και στην χαλάρωση. Και τα δύο είδη έχουν ανάγκη από λειτουργικά looks. Η πιο συχνή επιλογή είναι ένα σετ από κολάν και bra. Προσθέστε «ένταση» στην εικόνα σας, επιλέγοντας φωτεινά και ιδιαίτερα prints που θα εντυπωσιάσουν. Τα αξεσουάρ έχουν κι εδώ πολύ σημαντικό ρόλο. Συνεχίστε στην ίδια fun διάθεση, διαλέγοντας κάλτσες και scrunchies που θα χαρίσουν μία πινελιά αισιοδοξίας στην εικόνα σας.


Floral Sports bra, Rigth Cross
Floral Yoga Leggings, Right Cross
Socks, Oysho
Terry scrunchie, Prada, Mytheresa.com

5. Follow the trends 

Οι τάσεις πάντα θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Για τη φετινή σεζόν έχουν ανάγκη από χαρά και θετικότητα γι' αυτό τα έντονα χρώματα, τα ιδιαίτερα μοτίβα και τα κομμάτια που κάνουν τη διαφορά έχουν σημαντική θέση στην κατηγορία των επιλογών σας. Προτιμήστε ένα σετ από φόρμες στο χρώμα και στο σχέδιο που σας ταιριάζουν. Όσον αφορά τα παπούτσια διατηρήστε τα σε ουδέτερες αποχρώσεις και designs έτσι ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά στην εικόνα σας. 


Hoodie, PoloRalph Laurent, Apolloniapolitia.gr
Tracksuit bottom, Polo Raplh Laurent, Apolloniapolitia.gr
T-Shirt, Intimissimi
Trainners, Under Armour

6. Let's Skiing 

Image source: @polliani

Ένα από τα πιο hot αθλήματα του χειμώνα δεν είναι άλλο από το σκι. Για καλή μας τύχη, τα ρούχα του αθλήματος είναι super stylish και οι διάσημοι οίκοι και σχεδιαστές μας χαρίζουν μοναδικές δημιουργίες. Ξεκινήστε από τα βασικά και στη συνέχεια προσπαθήστε να κάνετε το απόλυτο layering στο look σας. Μία ολόσωμη φόρμα, ένα πολύ ζεστό μπουφάν, μάσκα και ski boots θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 


Talisha belted striped stretch ski suit, Bogner, Net-a-porter.com
Duvet quilted down ski coat, Perfect Moment, Mutheresa.com
Face Mask, Dior
Boots, Prada, Kalogirou