fbpixel

Search icon
Search
Εξερευνήστε ένα luxurious θέρετρο στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, που θα σας μαγέψει με τη διακριτική πολυτέλειά του
MAGAZINE

Εξερευνήστε ένα luxurious θέρετρο στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, που θα σας μαγέψει με τη διακριτική πολυτέλειά του

To Eagles Palace θα σας συγκλονίσει με τις υψηλές υπηρεσίες και την ιδανική τοποθεσία του


Πρόκειται για τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισµό, ένα πολυτελές θέρετρο στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, µε δική του ταυτότητα και µακρόχρονη, πλούσια ιστορία, που συγκεντρώνει στοιχεία που το καθιστούν µοναδικό. Το συγκρότηµα αποτελείται από το, χτισµένο µέσα σε καταπράσινους µεσογειακούς κήπους, Eagles Palace, που λειτουργεί µε διακριτική πολυτέλεια, διαθέτοντας 160 δωµάτια, σουίτες και bungalows ακριβώς πάνω στην ακτή, µ’ εκπληκτική διακόσµηση και θέα στη θάλασσα, και στην κορυφή ενός λόφου, το νεότερο Eagles Villas, που διαθέτει 42 βίλες µε θερµαινόµενες ιδιωτικές πισίνες και breathtaking view στον κόλπο του Αγίου Όρους. 

Εφαρµόζοντας αυστηρά όλα τα νέα υγειονοµικά πρωτόκολλα ασφαλείας και σε απόσταση µόλις µιάµισης ώρας οδικώς από τη Θεσσαλονίκη, προσφέρει µοναδικές εµπειρίες, συνιστώντας την ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές. Η ιδιωτική του παραλία -βραβευµένη µε «Γαλάζια Σηµαία»-, µε κρυστάλλινα νερά και χρυσή άµµο, το καθιστά ένα dreamy place για ν’ απολαύσετε παραδοσιακή φιλοξενία, ξεκούραση και ατελείωτες βουτιές!

eagles-resort-vinum-restaurant-5.jpg

Highlights

• Στα ∆ρένια -σύµπλεγµα ακατοίκητων νησιών µε φανταστικές παραλίες-, οι ένοικοι µπορούν να προσεγγίσουν µε σκάφος, για τη µοναδική Drenia Island Experience.

Έξι εστιατόρια µε gourmet προτάσεις, όπως το βραβευµένο µε την Top Notch διάκριση στους “Χρυσούς Σκούφους 2020”, Kamares by Spondi, που συνεργαζόµενο µε τον Απόστολο Τραστέλη προσφέρει µενού σχεδιασµένο από τον διάσηµο Arnaud Bignon, αλλά και το αµιγώς ιταλικό Eleonas by Fuga -και τα δύο έλαβαν από ένα αστέρι στα “FNL Best Restaurant Awards 2020”.

• Το Yacht Club, µε δύο υπερσύγχρονα µηχανοκίνητα σκάφη, διοργανώνει κρουαζιέρες στην Αµµουλιανή, τη Βουρβουρού και το Άγιο Όρος.

Αναζωογονητικές θεραπείες πρόσωπου και σώµατος σε συνεργασία µε την Elemis, καθώς και υπερσύγχρονο γυµναστήριο µε προσωπικό γυµναστή.

Kids Club, παιδική χαρά, πισίνα, ειδικό πρόγραµµα θαλάσσιων σπορ και υπηρεσία φύλαξης από επαγγελµατίες για παιδιά και Teen Club για εφήβους.

eagles-villas-ocean-one-bedroom-pool-villa-with-private-garden.jpg

Info

Eagles Resort, Ουρανούπολη Χαλκιδικής, τηλ. 23774 40050

eaglesresort.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021