fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα φορέσετε το πιο trendy χρώμα της χρονιάς που επέλεξε και η Meghan Markle
STYLING TIPS

Έτσι θα φορέσετε το πιο trendy χρώμα της χρονιάς που επέλεξε και η Meghan Markle

Εντάξτε το μπεζ στις εμφανίσεις μ' αυτά τα μικρά μυστικά


H Meghan Markle την Κυριακή έκανε μία μη προγραμματισμένη εμφάνιση στην ιδιαίτερη εκπομπή Heroes TV του CNN, η οποία είχε ως σκοπό να τιμήσει τις πιο σημαντικές και inspiring στιγμές του έτους αλλά και τους ανθρώπους που με τη στάση τους τις έκαναν τόσο ξεχωριστές.

Αναφερόμενη στην πανδημία του Covid-19, η Δούκισσα ευχαρίστησε όλα εκείνα τα άτομα που διασφάλισαν τις πιο βασικές ανάγκες των κοινοτήτων και τόνισε ότι μπροστά σε όλη αυτήν την καταστροφική κατάσταση, είδαμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

meghan-1.jpg

Καθισμένη σ’ ένα ξύλινο παγκάκι και με φόντο υπέροχα λουλούδια, η Δούκισσα του Sussex εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την απλή αλλά πολύ μοντέρνα εμφάνισή της. Στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο φαινόταν μόνο το πάνω μέρος του συνόλου, στο οποίο η Markle επέλεξε ένα πουκάμισο με δεμένο φιόγκο στο λαιμό, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα colour trends της σεζόν, το μπεζ.

Γνωρίστε όλους τους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να εντάξετε τον «βασιλιά» των neutrals σε όλες τις χειμερινές σας εμφανίσεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Jumpsuit

markle-3.jpg
Image source: @emilisindlev

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα σχέδιο, το οποίο δεν το επιλέγουμε πολύ συχνά. Παρόλα αυτά ήρθε η στιγμή να του δώσουμε μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα και ευελιξία. Μπορεί να σταθεί σε πολλές περιστάσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι μία βραδινή έξοδο. Η μπεζ εκδοχή της είναι μία ασφαλής λύση, διότι μας δίνει τη δυνατότητα να τη συνδυάζουμε με πολλούς τρόπους αλλά και χρώματα. Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις προσθέσετε ένα roll neck σε πιο έντονο χρώμα όπως το γαλάζιο ή το κίτρινο.

Tonal

92482e12ba01ea006041190cfc4ac1ab.jpg


Σε περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που σας αρέσει να πειραματίζεστε, να τολμάτε και να κάνετε τα πράγματα all the way, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να συνδυάσετε διαφορετικούς τόνους του μπεζ. Για να αποφύγετε τυχόν λάθη, για αρχή επιλέξτε λίγα κομμάτια, όπως loose pants, knitwear κι ένα oversized blazer. Αν επιθυμείτε να χαλάσετε την «καθαρή» αισθητική αυτού του συνόλου, προσθέσετε μικρές «εκρήξεις» χρωμάτων στα αξεσουάρ, όπως η τσάντα και τα υποδήματά σας. Θα το λατρέψετε.

Trench coat

markle.jpg
Image source: @sylviemus_

Στις χειμερινές μας εμφανίσεις θέλουμε να κάνουμε εντύπωση με την πρώτη ματιά και γι’ αυτό τα παλτό και τα πανωφόρια πρέπει να τα επιλέγουμε με πολύ μεγάλη προσοχή. Για να διατηρήσετε τη διαχρονικότητα σε συνδυασμό με το στιλ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε μία μπεζ καμπαρντίνα. Ένα από τα κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα εδώ και πολλές δεκαετίες. Μπορείτε να κινηθείτε στη μονόχρωμη εκδοχή της για να «στηρίξετε» τη κλασική αισθητική ενώ αν επιθυμείτε την πιο μοντέρνα, μη διστάσετε να επενδύσετε σε μία two tone trench coat σε αποχρώσεις του μπεζ.

Knitwear

markle-4.jpg
Image source: @modedamour

Στην πλειοψηφία των χειμερινών μας εμφανίσεων υπάρχει τουλάχιστον ένα πλεκτό στοιχείο. Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε αυτό το χρώμα, από ένα πουλόβερ ή ένα cardigan. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πετυχημένο. Μπορείτε να τα συνδυάσετε σχεδόν με όλα τα items που υπάρχουν στη ντουλάπα σας τόσο με ουδέτερα χρώματα όσο και με πιο έντονα, ανάλογα το στιλ και τη διάθεσή σας.

Skirt

markle-2.jpg
Image source: @naamiross

Για να ξεφύγετε από τα «σίγουρα» και τα συνηθισμένα, μπορείτε να διαλέξετε το μία μπεζ φούστα στο μήκος που εσείς επιθυμείτε. Εμείς σας προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα total neutral look συνδυάζοντας την με άλλες αποχρώσεις της ίδιας «οικογένειας» όπως το λευκό ή/και το μαύρο. Αποτελεί ένα σύνολο που σίγουρα θα μπορείτε να το φοράτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο.